Що? Разваля ли се бързо?Holz написа:Само като видиш "ATA" трябва да бягаш надалеч.Само това ще ти кажа
Teodor40 написа:Нещо не знаят как да ги ползват според мен. Виждал съм 66 АТА карана DJ, DH и всичко и беше екстра. А я мъчеше Марто от Драг. Не я е жалил, вярвай миИначе наистина тази хидравлика не е добра за спускане.
Metel написа:Какво е най добре да направя според вас? Да взема ли тази вилка, или по-добре един Тотем?

GECKO написа:Неговата не е ли миналия (07) модел?
Хидравликата (ако не се лъжа) е същата като на всички вилки от висок клас на Marzocchi (RC3), ако тя не става за спускане за какво да става дге.
И аз мога да докладвам за един патрон АТА, склонен да живее на 150 от 200мм ход (без това да е зададено като настройка - изцяло фриволие)
Можете да извадите късмет с читава въздушна пружина, но може и да си останете "приятно" изненадани.
Metel написа:Благодаря ви за помоща и саветите. Доста съм сигурен че няма да я взема, можеби ще се спра на някаква Rock Shox вилка.
Май ще взема Тотем, ама трябва да намеря подходящ цвят... Тотем от 2008 предлага също Motion control.GECKO написа:Metel написа:Благодаря ви за помоща и саветите. Доста съм сигурен че няма да я взема, можеби ще се спра на някаква Rock Shox вилка.
През 09 Тотем ще се предлага с Motion Control (за най-евтиният варянт), и до колкото съм имал възможност/контакт с въпросната, определено си струва като покупка (ако трябва да съм откровен ми харесва повече от верисята с Mission Controll). Ако се насочиш към нея няма да сбъркаш
Ако си твърдо решен на Marzocchi 888 и не ти пука за луфта (аз съм малко по-едър - 95кг+ и усещам луфта като кривене наляво-надясно) по-добре се насочи към класическите системи с метална пружина и простичка хидравлика, която да работи (RCV)
Stancho написа:Аз бих те посъветвал да си вземеш 888 оттук и да знаеш че имаш сервиз винаги под ръка. А относно дефектите - те се появяват при по евтините вилки, защото са наблъскани с части на Сънтур (нали трябва да са евтини...). Иначе ако не те притеснява теглото 888 е най-добре според мен. Ако търсиш вече да по ниско тегло - може да разгледаш за някоя 66.
GECKO написа:Metel написа:Благодаря ви за помоща и саветите. Доста съм сигурен че няма да я взема, можеби ще се спра на някаква Rock Shox вилка.
През 09 Тотем ще се предлага с Motion Control (за най-евтиният варянт), и до колкото съм имал възможност/контакт с въпросната, определено си струва като покупка (ако трябва да съм откровен ми харесва повече от верисята с Mission Controll). Ако се насочиш към нея няма да сбъркаш
stroker написа:GECKO написа:Metel написа:Благодаря ви за помоща и саветите. Доста съм сигурен че няма да я взема, можеби ще се спра на някаква Rock Shox вилка.
За мен е интересно защо си на мнение че моушън контрола е по-добре от мишън контрола?
@Към автора на темата
Ако найстина искаш фрийрайд вилка по-добре вземи тотем койл или соло еър.
stroker написа:GECKO написа:...
За мен е интересно защо си на мнение че моушън контрола е по-добре от мишън контрола?
...
Според мен е по добре да вземеш all mountain-a защото е от 2007(Made in Italy), а пак другата вилка е доста здрава ама е от 2009 и това означава че е направена в Тайван. Трябва първо да знам какво ще караш за да ти кажа какво е най подходящо за теб...slabaka написа:За да не правя нова тема смятам да си зема Marzochi http://screambikes.eu/product_info.php? ... ts_id=1882 или http://screambikes.eu/product_info.php? ... ts_id=1118
Kакво мислите кое е по добре да си купя
Metel написа:Ще си правя фреераид колело и се чудя дали да сложа такава вилка. Чувал съм че новите вилки на Marzocchi имат много дефекти, ама незнам дали е вярно. Ако има някой от форума с такава вилка, да каже дали е имал проблеми, какви проблеми и какво си мисле за тази вилка.
Линк: http://www.chainreactioncycles.com/Mode ... elID=21575
Този проблем го няма при новите вилки,а при старите е бил някакъв дефект.Такаче вилката е уникална имах възможност да я пробвам.Holz написа:Само като видиш "ATA" трябва да бягаш надалеч.Само това ще ти кажа
Кои новите? От 2008 и 2009 ли?VOVA написа:Този проблем го няма при новите вилки,а при старите е бил някакъв дефект.Такаче вилката е уникална имах възможност да я пробвам.Holz написа:Само като видиш "ATA" трябва да бягаш надалеч.Само това ще ти кажа
Назад към Продукти за спускане и фрийрайд
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 11 госта