Благодаря ви за предложенията
Гуми, помпа, един multi-tool, щангички и кит за лепене на гуми можете да вземете спокойно за около 100 лв маааксимум.
- това много ме зарадва, в крайна сметка много материал за нищо пари. А колкото до раниците Ташев, имам една от 8 години, но вече ме досрамя да ходя с нея...
В отговор на Capoeira: опитваш да ме "отбиеш" от РАМ, но аз не съм рационален в това отношение. Представи си, че си си "заплюл" някаква глупава вещ и когато настъпва дългоочакваният момент на покупката - премисляш нещата и хоп! се сдобиваш с нещо, което е уж по-добро, за по-малко. С това нещо обаче изникват дребни кусури, а пък и ти го гледаш изпод вежди, зер си си харесал другото, но нали не можеш да ги имаш и двете, за да отчетеш факта, че и първото не е стока... И така, ако не купя онова, което ми е на сърце (РАМ), ще ме гризе съвестта докато ръждата не изяде BeOne колелото.
Тук едно лирично отклонение - бил съм в Щатите около година, там се нагледах на Кенъндейл, СантаКруз, имаше и по-евтини К2 и Jammis. Много бях "набрал" на Кенъндейл Лефти, обаче дяволски скъпо беше. Дори им изпратих имейл на най-книжовният си английски, в който ги моля да ми подарят едно. Те, между другото, ми отговориха - поздравиха ме, но ми казаха, че аз съм един от многото, които са го ударили на проситба и затова не можели да ми помогнат. Тогава събрах пари и когато се върнах в България, влязох в един магазин величествено поисках да ми покажат най-скъпите колела (глупаво смятах, че най-много да струват около 500 лева... тогава бях с акъла на майките с деца из парковете, които мислят, че по-скъпо от 500 лева няма на къде да става едно колело). На онези хорица им блеснаха очите и като заразгръщаха едни каталози на Драг и РАМ - посочиха ми модел за 4000 лева. Бря! Скъпо! Мамка му, този път ще е Драг zx5, но следващия ще е един хубав РАМ за повече пари. И така, след това повествувание и години блянове, представи си какво би ми било да купя някакво колело, което нито го знам какво е, нито има как да платя в чужбина... Прощавай, ако съм те засегнал - много добър е съвета за спирачките. Но Джуси3 на НТ2 в пълна степен ме удовлетворяват.
Още веднъж - благодаря ви за мненията!