teodor_peev написа:Ами силно е да се каже че карам стриит,по скоро се опитвам да карам стриит или най-общо казано се уча да карам стриит и малко Dj.Знам че има много готини dirt-ове зад софия ленд ама много ме е страх от песовете дет се разхождат там....Та значи няма подходящо място в младост???
Teodor40 написа:teodor_peev написа:Ами силно е да се каже че карам стриит,по скоро се опитвам да карам стриит или най-общо казано се уча да карам стриит и малко Dj.Знам че има много готини dirt-ове зад софия ленд ама много ме е страх от песовете дет се разхождат там....Та значи няма подходящо място в младост???
Друго си е на центъра. НДК е пълно вече с дъртове и дропове за стиит![]()
teodor_peev написа:Та значи няма подходящо място в младост???
Besen na Kolelo написа:Тия под моста ги познавам,смешни са и не са дилари,а обикновени "гангстерчета" от Мутрагеница който се крият да пушат там трева и даже дали се крият,просто се събира.Какви дилърчета какви 5 лв... В ебати филмите се вкарвате,честно
gengaro написа:Ей gengaro да знаеш,че следя от балкона и ако видя,че пипаш нещо по "скоковете" ще ти стане доста тъпо.
чакаи да видя ..... заплашваш ли ме ???? не че искам да направя нещо на скоковете ама защо си мислиш че можеш да ме спреш
Backflip_Motor написа:gengaro написа:Ей gengaro да знаеш,че следя от балкона и ако видя,че пипаш нещо по "скоковете" ще ти стане доста тъпо.
чакаи да видя ..... заплашваш ли ме ???? не че искам да направя нещо на скоковете ама защо си мислиш че можеш да ме спреш
БОЙ БОЙ БОЙ БОЙ...
Абе отде я изкопахта таз едногодишна тема?
gengaro написа:Ей gengaro да знаеш,че следя от балкона и ако видя,че пипаш нещо по "скоковете" ще ти стане доста тъпо.
bo4co написа:Besen na Kolelo написа:Тия под моста ги познавам,смешни са и не са дилари,а обикновени "гангстерчета" от Мутрагеница който се крият да пушат там трева и даже дали се крият,просто се събира.Какви дилърчета какви 5 лв... В ебати филмите се вкарвате,честно
Той НЕбесния нали ги познава там дилърчетата и знае,че тия не са такива.
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 26 госта