Младост

Молим всички посетители, когато им се прииска просто да си поговорят глупости, да се помайтапят с дребни простотийки и т.н., да го направят в този форум. Тук е позволен по-груб език, стига да не е насочен към други членове на форума. Можете да пускате всичко, което като съдържание или стил би било неприемливо за останалите форуми. Но ако по наше усмотрение темата има смисъл или идея само за автора си, тя ще бъде изтривана!

Рейтинг за публикуване на тема / Рейтинг за отговор / Тежест: 400 / 400 / 2

Младост

Мнениеот teodor_peev » Пон Яну 14, 2008 4:11 pm

Хора живея в младост,близо до байк центъра,и ми омръзна да хода до центъра за да карам.Може ли да ми кажете каде в младост имаме хубави скокчета,или пък некое не много голямо дроп-че(1.50м макс)?
Ако дадете и някоя снимчица ще бъде добре...
да знаитие ора вече драгалево е понятие за време ...... намира се между понеделник и юли месец -RAM-FR
teodor_peev

Рейтинг: 694

Мнениеот sando g » Пон Яну 14, 2008 4:54 pm

На теб човек бордюри ти трябват ! Успех на тротоара . :agree: :rofl:
[img]http://userbars-bg.com/uploads/Спорт/truvativ%20user%20bar.png[/img]
Аватар
sando g

Рейтинг: 1562

Мнениеот Besen na Kolelo » Пон Яну 14, 2008 5:11 pm

НЕмаме такиви екстри :) ще ходиш по центъра като всеки нормален байкър :) освен ако не си планинозаблуден тип като RAM-FR,визирам точно него,защото др са просто планинокарачи,а той е ... как да кажа... груба личност,никога няма да забравя какво е причинил на онова нещо с бормашината..... направо ми се гади ;( (puke) бтв къв стил караш,предполагам нЕкъв стрийт ДЖ,че ходиш в центъра :)
I spit on the face of the people who don't want to be cool
Аватар
Besen na Kolelo

Рейтинг: 2000

Мнениеот teodor_peev » Пон Яну 14, 2008 5:47 pm

Ами силно е да се каже че карам стриит,по скоро се опитвам да карам стриит или най-общо казано се уча да карам стриит и малко Dj.Знам че има много готини dirt-ове зад софия ленд ама много ме е страх от песовете дет се разхождат там....Та значи няма подходящо място в младост???
да знаитие ора вече драгалево е понятие за време ...... намира се между понеделник и юли месец -RAM-FR
teodor_peev

Мнениеот Teodor40 » Пон Яну 14, 2008 6:00 pm

teodor_peev написа:Ами силно е да се каже че карам стриит,по скоро се опитвам да карам стриит или най-общо казано се уча да карам стриит и малко Dj.Знам че има много готини dirt-ове зад софия ленд ама много ме е страх от песовете дет се разхождат там....Та значи няма подходящо място в младост???

Друго си е на центъра. НДК е пълно вече с дъртове и дропове за стиит :rofl: :agree:
Клуб и вело училище http://gravity-bike.com/
Аватар
Teodor40

Рейтинг: 1896

Мнениеот teodor_peev » Пон Яну 14, 2008 6:31 pm

Нямах предвид тфа но все едно.И оттук следва другият ми въпрос.Има ли някакъв маршрут по който от младост да стигна до центъра без да минавам по цариградско щото напоследак шофиорите в автобуса не ме пускат с колелото....
teodor_peev

Мнениеот sando g » Пон Яну 14, 2008 6:32 pm

Teodor40 написа:
teodor_peev написа:Ами силно е да се каже че карам стриит,по скоро се опитвам да карам стриит или най-общо казано се уча да карам стриит и малко Dj.Знам че има много готини dirt-ове зад софия ленд ама много ме е страх от песовете дет се разхождат там....Та значи няма подходящо място в младост???

Друго си е на центъра. НДК е пълно вече с дъртове и дропове за стиит :rofl: :agree:

Е тоя е от мойта партия :rofl: :rofl: :rofl:
Аватар
sando g

Мнениеот Besen na Kolelo » Пон Яну 14, 2008 7:50 pm

ахъм...ми аз лично до центъра си карам,не се качвам на автобуси и през борисовата и така :) ти кво правиш на цариградско не те знам... :)
Аватар
Besen na Kolelo

Мнениеот THEZOGGO » Пон Яну 14, 2008 8:49 pm

teodor_peev написа:Та значи няма подходящо място в младост???

Има, ако си го направиш. :)
Canyon Ultimate AL SLX *Ultegra, Mavic / Grand Canyon AL SLX 9.0 * DEORE XT, Fox Performance, Mavic / SCRAPPER XC 3.7 LTD
Tief im Herz - Canyon Radfahrer
Аватар
THEZOGGO

Рейтинг: 1840

Мнениеот goiko » Пон Яну 14, 2008 9:14 pm

@ teodor_peev Приятелю,проблем.... Но ще се опитам да ти помогна , ако обещаеш , че няма да тормозиш дроба си с цариградскошосейния въздух.
Примерен маршрут от Байкцентъра,жк.Младост , бл.1А:отсрани на магазина се намира улица Митрополит Серафим Сливенски, по която поемаш в посока Окръжна болница; пресичаш ул. Йерусалим, по която минава тролей 5 и си продължаваш само направо.Тя минава под едно игрище от тези олд скуула , с мрежовата ограда, и завива на дясно , където има стръмно изкачване.След леко изпотяване отново си на равно и стигаш до последната спирка на тролей 8.Оттам поемаш наляво-отсреща се вижда супермаркет(мисля "Фамилия" беше), покрай който минаваш ,завиваш леко вдясно и минаваш по улица зад техникума по електроника нещо си беше..(син е на цвят ).Та по тази улица продължаваш само , подминаваш железарски магазин в нещо като трафопост и излизаш на локалното на цаиградско точно при една нова бизнес сграда.Следва леко спускане по тротоара в посока Плиска.Там карай с повишено внимание,защото редовно има пешеходци.Стигаш до бул. Д-р Г. М. Димитров(кудето завива 280 към студентски),който пресичаш и само по тротоара въртиш докато стигнеш до улица Тинтява , по която поемаш наляво и веднага в първата пряка надясно.Само по нея достигаш до последните блокове на кв. Изток преди Борисовата.Там мисля ще се справиш , или покрай Байкцентъра до 119-то или откъдето и да е , малко оффроуд и си в Борисова.Еми и там ( в края на Изток) вилнеят кучета, но няма да им се плашиш.
От Борисова мисля ще се оправиш.
Сорри ,но вместо на Цариградско , ще трябва да подишаш въздуха на локалното.
P.S. Ураа! И аз написах маршрут за МТБ-БГ.ком :^:
:rofl:
Аватар
goiko

Рейтинг: 1299

Мнениеот goiko » Пон Яну 14, 2008 9:21 pm

И аз ще зема да си задам едно въпросче в тази тема.Виждал съм тук във форума да се споменава , че има място на Камбаните за каране.Моля който може да опише приблизително къде се намира, а и за какво става на въпрос .Предполагам има скокчета и др. подобни . (не съм наясно с DJ и street терминологията).
Аватар
goiko

Мнениеот codename47 » Пон Яну 14, 2008 11:20 pm

@goiko точно след железарията като излезеш на улицата за в посока локалното има една пътечка отляво която слиза към реката и през 1 мост се излиза на локално платно пак закъм кръговото под Цариградско. Всъщност заради реката има 4 възможни точки за достъп до Младост-локалното, 2 пътечки през реката, 1-та под моста на метрото а другата над и булевардът откъдето минава 88, аа също по самият мост или пък под него-там също има мостче
Изображение
Ако приемете ограниченията си, ще успеете да ги прескочите и да минете отвъд тях!
Аватар
codename47

Мнениеот goiko » Вто Яну 15, 2008 7:41 am

@codename47 . За въпросната пътечка и мостчето се сещам , но не бих го препоръчал като маршрут за момчето , тъй като през лятото често минавах оттам и редовно имаше среща на някви долни дилърчета. Не че някой ще му направи нещо , но едно наум винаги е по-добре. Извинявам се , че във форум за такъв прекрасен спорт като колоезденето повдигам такава тема , но мисля повечето знаят какво се случва във въпросния квартал, даже май е плъзнало по всичките му части.
P.S. ПиЙтИе РакИя! :beer:
Аватар
goiko

Мнениеот codename47 » Вто Яну 15, 2008 9:37 am

аа не го знаех, иначе найстина редовно виждам некви се размотават там ама не знаех защо, ясно :agree:
Ако приемете ограниченията си, ще успеете да ги прескочите и да минете отвъд тях!
Аватар
codename47

Мнениеот Besen na Kolelo » Вто Яну 15, 2008 9:56 am

Тия под моста ги познавам,смешни са и не са дилари,а обикновени "гангстерчета" от Мутрагеница който се крият да пушат там трева и даже дали се крият,просто се събира.Какви дилърчета какви 5 лв... В ебати филмите се вкарвате,честно ;)
Аватар
Besen na Kolelo

Мнениеот goiko » Вто Яну 15, 2008 10:15 am

Щом така казваш :agree: По-сериозният проблем е че възрастта на болшинството от тях едва ли надвишава 16 години.
Май доста се отклонихме от темата.
Все пак някой ще каже ли за мястото за каране на Камбаните , за което попитах няколко поста по-горе.
Аватар
goiko

Мнениеот codename47 » Вто Яну 15, 2008 10:21 am

Последна промяна codename47 на Вто Яну 15, 2008 10:36 am, променена общо 1 път
Аватар
codename47

Мнениеот goiko » Вто Яну 15, 2008 10:24 am

codename47,благодаря.Извинявам се че не се сетих за търсачката.
Аватар
goiko

Мнениеот gengaro » Чет Фев 05, 2009 10:07 pm

еми има скокчета в младост 3 ама не са кои знае какво

http://www.album.bg/biker4o/images/11079518/

това е там ако те интересува
или лс :agree:
:agree:
Аватар
gengaro

Рейтинг: 1020

Мнениеот bo4co » Чет Фев 05, 2009 10:14 pm

Besen na Kolelo написа:Тия под моста ги познавам,смешни са и не са дилари,а обикновени "гангстерчета" от Мутрагеница който се крият да пушат там трева и даже дали се крият,просто се събира.Какви дилърчета какви 5 лв... В ебати филмите се вкарвате,честно ;)

Той НЕбесния нали ги познава там дилърчетата и знае,че тия не са такива. :rofl:
bo4co

Рейтинг: 1170

Мнениеот Alek-mtb » Пет Фев 06, 2009 1:19 am

Тази тема незнам от къде я изкопахте,но е жестока :rofl:

Ей gengaro да знаеш,че следя от балкона и ако видя,че пипаш нещо по "скоковете" ще ти стане доста тъпо. :nono:
I got hope....for dope!
Аватар
Alek-mtb

Рейтинг: 975

Мнениеот gengaro » Пет Фев 06, 2009 10:29 pm

Ей gengaro да знаеш,че следя от балкона и ако видя,че пипаш нещо по "скоковете" ще ти стане доста тъпо.

чакаи да видя ..... заплашваш ли ме ???? не че искам да направя нещо на скоковете ама защо си мислиш че можеш да ме спреш
Аватар
gengaro

Мнениеот MozaK » Пет Фев 06, 2009 11:39 pm

Аре недейте разваля скокчетата и аз ходя там да подскачам :rofl: ;)
Dreaming ....
Аватар
MozaK

Рейтинг: 1036

Мнениеот Backflip_Motor » Съб Фев 07, 2009 10:06 am

gengaro написа:Ей gengaro да знаеш,че следя от балкона и ако видя,че пипаш нещо по "скоковете" ще ти стане доста тъпо.

чакаи да видя ..... заплашваш ли ме ???? не че искам да направя нещо на скоковете ама защо си мислиш че можеш да ме спреш

БОЙ БОЙ БОЙ БОЙ...
Абе отде я изкопахта таз едногодишна тема?
Backflip_Motor

Рейтинг: 1066

Мнениеот sando g » Съб Фев 07, 2009 10:19 am

Backflip_Motor написа:
gengaro написа:Ей gengaro да знаеш,че следя от балкона и ако видя,че пипаш нещо по "скоковете" ще ти стане доста тъпо.

БОЙ БОЙ БОЙ БОЙ...
Абе отде я изкопахта таз едногодишна тема?

Твоите теми са златни! Те не остаряват :propell:
Аватар
sando g

Мнениеот Alek-mtb » Съб Фев 07, 2009 12:02 pm

Не,само ти казвам,кое е по-добре за здравето ти и не ми се прави на хитър,че съм те виждал и си на една плюнка живот. :popcorn:
I got hope....for dope!
Аватар
Alek-mtb

Мнениеот TRAKTORISTA » Нед Фев 08, 2009 9:52 am

bo4co написа:
Besen na Kolelo написа:Тия под моста ги познавам,смешни са и не са дилари,а обикновени "гангстерчета" от Мутрагеница който се крият да пушат там трева и даже дали се крият,просто се събира.Какви дилърчета какви 5 лв... В ебати филмите се вкарвате,честно ;)

Той НЕбесния нали ги познава там дилърчетата и знае,че тия не са такива. :rofl:

E как бе,той бесния сички знае,кой дилър кой не.. :rofl: друго си е..
Трактор си вземи,селски баровец бъди!
TRAKTORISTA

Рейтинг: 1214

Мнениеот gengaro » Нед Фев 08, 2009 5:57 pm

Alek-mtb---- хах що не дойдеш да ми го кажеш в лицето а ???? нали ме познаваш
Аватар
gengaro

Мнениеот gengaro » Нед Фев 08, 2009 6:22 pm

MozaK
споко никой няма да разваля скоковете,просто некъф пич си мисли че може да ме заплашва ;)
Аватар
gengaro

Мнениеот Alek-mtb » Пон Фев 09, 2009 12:00 pm

Я се стегни бе,какво те заплашвам.
А щом искаш следващия път,като те видя ще дойда и ще ти кажа каквото трябва. ;)
I got hope....for dope!
Аватар
Alek-mtb

Следваща

Назад към Бла - Бла