BulGayRia ?!?!?!

За теми, които не са свързани с планинското колоездене. Използвайте го за всичко извън любимия ни спорт (други хобита, развлечения, прояви, интереси, проблеми и т.н.), за които искате да споделите/побъбрите/поспорите с останалите членове на форума.

Рейтинг за публикуване на тема / Рейтинг за отговор / Тежест: 700 / 700 / 5

BulGayRia ?!?!?!

Мнениеот WrathChild » Сря Фев 11, 2009 10:08 am

Изображение

Вярно е , че gay означава не само хомосексуален, но и весел, обаче тук просто прекаляват...
Sometimes the same is different but mostly it's the same.
Аватар
WrathChild

Рейтинг: 1711

Мнениеот TeDo_BaPHa » Сря Фев 11, 2009 10:11 am

:bigeyes: :bigeyes: :bigeyes:
Е тва вече си е гавра...
Не че нещо обаче к'ви са тез сайтове дет ги посещаваш ти уе? :D
ХОРА, ИЗПОЛЗВАЙТЕ ТЪРСАЧКАТА, ТЯ Е НАПРАВЕНА ЗА ДА ВИ УЛЕСНИ!!!
Cipokrila Zizibaga написа:p.s. Ако сте неосъзнат пубер на не повече от 14 и половина , или ми предлагате бартери за всякакъв вид бяла или черна техника, други предмети или човешки органи, моля не ме търсете.
Аватар
TeDo_BaPHa

Рейтинг: 2000

Мнениеот papi007 » Сря Фев 11, 2009 10:13 am

Че какво очакваш от държава, в която управляващите са мижави педераси, а звездите - гейове? :dunno:
Аватар
papi007

Мнениеот WrathChild » Сря Фев 11, 2009 10:15 am

TeDo_BaPHa написа::bigeyes: :bigeyes: :bigeyes:
Е тва вече си е гавра...
Не че нещо обаче к'ви са тез сайтове дет ги посещаваш ти уе? :D

Гавра си е ! Посещавам какви ли не сайтове, за да обогатявам общата си култура. :) Както се вижда и в тях има неща, за които е редно да знаем.
Последна промяна WrathChild на Сря Фев 11, 2009 10:17 am, променена общо 1 път
Аватар
WrathChild

Мнениеот bluskanie » Сря Фев 11, 2009 10:16 am

Вие що не сте толерантни бе? :D
Лау кучетия...
Аватар
bluskanie

Мнениеот TeDo_BaPHa » Сря Фев 11, 2009 10:19 am

Толерантността ми се изразява в това да нямам нищо против някой друг, който е различен. Но каква толерантност намираш в гавра с името на родината? :dunno:
ХОРА, ИЗПОЛЗВАЙТЕ ТЪРСАЧКАТА, ТЯ Е НАПРАВЕНА ЗА ДА ВИ УЛЕСНИ!!!
Cipokrila Zizibaga написа:p.s. Ако сте неосъзнат пубер на не повече от 14 и половина , или ми предлагате бартери за всякакъв вид бяла или черна техника, други предмети или човешки органи, моля не ме търсете.
Аватар
TeDo_BaPHa

Мнениеот bluskanie » Сря Фев 11, 2009 10:24 am

Точно това казвам... понеже сме "толерантни", позволяваме да ни унижават :D
Лау кучетия...
Аватар
bluskanie

Мнениеот Ozzie » Сря Фев 11, 2009 10:36 am

Иво, не откриваш топлата вода.
Въпросния сайт не е от вчера или днес.
Тук във форума преди 2-3 години имаше малка дискусия относно словосъчетанието. Някой бяха толерантни, някой не.
Въпроса е, ще се предприемат ли някакви мерки и дали някой би го приел като нарушаване на конституцията.
По-добре с хубава жена на надуваем матрак, отколкото с надуваема жена на хубав матрак...
Аватар
Ozzie

Рейтинг: 1698

:(

Мнениеот amestaff » Сря Фев 11, 2009 11:00 am

Винаги съм проявявал известна толерантност, но тук не мога
Не искам да ставам съдник, но наистина смятам, че левчоците прекаляват !
Think positive :)
Аватар
amestaff

Рейтинг: 1392

Мнениеот airborneone » Сря Фев 11, 2009 11:02 am

papi007 написа:Че какво очакваш от държава, в която управляващите са мижави педераси, а звездите - гейове? :dunno:

Мъдри хора са казали, че
Всяка държава заслужава управниците си.

Трябва да се замислим, ние какво правим за да оправим положението.
След това да плюем, че не ни оправят.
Аватар
airborneone

Рейтинг: 1998

Мнениеот WrathChild » Сря Фев 11, 2009 11:02 am

Иначе се чудят защо националистите ги целят с камъни...
Аватар
WrathChild

Мнениеот bikerider » Сря Фев 11, 2009 11:07 am

WrathChild написа:Иначе се чудят защо националистите ги целят с камъни...

Ти тая глава освен да ядеш за друго ползваш ли я? Кого замерят националистите - собствениците на сайтa ли? Добре си си промил мозъка...

Мисля, че в тая държава има МНОГО по-наболяли проблеми от нечия силно неуместна духовитост. Разбира се, по стар соц-обичай сме по-загрижени за целофана, в които е завито лайното. Няма значение, че смърди, важното е да не се вижда, нали така? :dunno:
Do or do not. There is no try...
Аватар
bikerider

Мнениеот WrathChild » Сря Фев 11, 2009 12:24 pm

bikerider написа:

Ти тая глава освен да ядеш за друго ползваш ли я? Кого замерят националистите - собствениците на сайтa ли? Добре си си промил мозъка...

Мисля, че в тая държава има МНОГО по-наболяли проблеми от нечия силно неуместна духовитост. Разбира се, по стар соц-обичай сме по-загрижени за целофана, в които е завито лайното. Няма значение, че смърди, важното е да не се вижда, нали така? :dunno:

Обаче много точно си ми разбрал мисълта! Впечатлен съм, няма 'що! :crap:
Повод за настръхване срещу фундаментални проблеми винаги се дава от бодобни прояви тип "изцепка". Много малко хора се надигат срещу нещо, което няма облик, а просто си вони от подземията и осмърдява всичко. Винаги трябва да засегне обществото пряко и нагло с някое от пипалцата си, за да му се обърне внимание и да се задълбае към първоизточникът му. Дай предложение как да накараш хората да обърнат внимание на нещо такова, без да им завреш в окото едно от трънчетата на гадното му туловище?!
Аватар
WrathChild

Мнениеот bikerider » Сря Фев 11, 2009 1:19 pm

WrathChild написа:Много малко хора се надигат срещу нещо, което няма облик, а просто си вони от подземията и осмърдява всичко.

Да и затова нека му придадем облик като демонизираме цяла група от обществото вместо да бъде потърсена отговорност от конкретните извършители.

Виж се себе си. Ти не знаеш кои са собствениците на сайта. Не знаеш от кого да потърсиш отговорност персонално за нещата, които те обиждат (гаврата с името "България"). Но искаш справедливост. Искаш възмездие. Но понеже не знаеш къде да стовариш праведния си wrath посягаш към най-лесния и достъпен жертвен козел - плюеш по "тях", с което де факто обобщаваш ей така с лесна ръка, че всички хомосексуалисти са виновни за тая изцепка (това се процежда от обобщенията ти). Внушението е налице - хомосексуалистиТЕ петнят името "България". Чиста проба фашизъм делукс идващ от хетеросексуалната ти нетолерантност и мързел да си напишеш домашното, за да знаеш против кого да протестираш и от кого да търсиш сметка. Защото сайта наистина е противен и е гавра с името "България", за което тия синковци, които държат сайта би трябвало да полежат в затвора. Но теб това не те интересува, ти търсиш възмездие и да придадеш облик (какъвто и да е, стига да звучи правдоподобно) на "нещо, което няма облик". Вдигни се народе и смачкай гнусните хомосексуалисти, те са една стока и всички са за бой. Виждате ли за какво ги замерят националистите?

Както вече казах - добре си си промил мозъка със собствените ти обобщения.
Последна промяна bikerider на Сря Фев 11, 2009 1:26 pm, променена общо 1 път
Аватар
bikerider

Мнениеот agent_Jekov » Сря Фев 11, 2009 1:25 pm

Смърт за педалите!

Поздрав с Rammstein - Mann gegen Mann!

@bikerider
А случайно да се сети, че самите гейчета е трябвало да направят така, че сайта да си смени името?Това е тяхна отговорност и съм сигурен, че и те нямат нищо против гаврата.
On a mountain bike you can cover a great distance in a short period of time, or a short distance in a great period of time.In mountain biking there is no destination.Just a bike, a rider, and a place to ride!
Аватар
agent_Jekov

Рейтинг: 1204

Мнениеот bluskanie » Сря Фев 11, 2009 1:29 pm

Абе bikerider, принципно си прав, ама айде да помислим какво се случва и се е случвало винаги, когато някой е понечил да защити нещо. Ами да кажем, че в грубия случай някой съвестен гражданин ше начупи грозната муцуна на собственика на сайта и всички ше са доволни. Е... оня парцал после ще излее куп лайна в медиите, че няма свобода на словото, и че са му нарушени правата, и че "ГЕЙОВЕТЕ В БЪЛГАРИЯ СА ДИСКРИМИНИРАНИ" После полицията ще хване пича и ще го съди... е да... кофти е, че е незаконно да се бият хора.

Втория случай. Група съвестни граждани ще внесат протестна нота някъде, където това се прави и евентуално с парцала ще се свърже някой, за да му потърси сметка, защо обижда името на държавата ни. Е... гнидата пак ще осере медийното пространство и ще каже, че "ГЕЙОВЕТЕ СА ДИСКРИМИНИРАНИ" и ще насипе един куп примери, където не е потърсена сметка, но видиш ли, понеже той е гей и веднага са се захванали с неговото име на мизерното сайтче...

И в двата случая, обществото ще бъде манипулирано и убеждавано, че нарушава нечии права, така че аз съм по-скоро за вариант 1.

И разбира се, че няма нищо общо с болната психика на индивида гей... той не е виновен, ние него не искаме да го дискриминираме. :)
Лау кучетия...
Аватар
bluskanie

Мнениеот bikerider » Сря Фев 11, 2009 1:34 pm

agent_Jekov написа:Това е тяхна отговорност и съм сигурен, че и те нямат нищо против гаврата.

Ами да, разбира се! Смърт на банкерите, те ни докараха световната криза! Това е тяхна отговорност и съм сигурен, че нямат нищо против кризата :emlaugh:

@bluskanie:
Трети случай - завежда се дело против лицето XYZ за уронване на престижа на България. Делото се води СТРИКТНО на персонална основа без оглед сексуалната ориентация на собственика, посетителите и който и да било друг. Всяко залитане в кой гей, кой не, чупене на "грозни мутри" и прочие директно дава основание да се говори за дискриминация. Защото наистина е така - вие дотук не обвинявате конкретна личност, а обвинявате "гей", "грозна мутра" и прочие. Намерете собственика, заведете дело срещу него, пък нека си реве за дискриминация.

И в двата случая, обществото ще бъде манипулирано и убеждавано, че нарушава нечии права.

Няма и как да бъде иначе, докато не се спре с тия тъпи и глупави обобщения и не се потърси индивидуална отговорност.
Последна промяна bikerider на Сря Фев 11, 2009 1:49 pm, променена общо 1 път
Аватар
bikerider

Мнениеот WrathChild » Сря Фев 11, 2009 1:47 pm

Bikerider, днес очевидно си спал накриво... Какво казвам аз, а за какво ме съдиш ти...
Ще пробвам та ти обясня виждането си утре, когато си по-спокоен, че днес нещо говорим на различен език за едно и също нещо и не се получава.
Аватар
WrathChild

Мнениеот bikerider » Сря Фев 11, 2009 1:51 pm

WrathChild написа:Какво казвам аз

Казваш ето това:

WrathChild написа:а за какво ме съдиш ти...

Аз не те съдя. Просто ти посочвам латентния фашизъм, който лъха от нюансите в собствените ти приказки. Нюанси на които не обръщаш внимание по една или друга причина, нюанси които априори те поставят в губеща позиция. Надявам се сега разбираш.
Аватар
bikerider

Мнениеот bluskanie » Сря Фев 11, 2009 2:01 pm

bikerider написа:@bluskanie:
Трети случай - завежда се дело против лицето XYZ за уронване на престижа на България. Делото се води СТРИКТНО на персонална основа без оглед сексуалната ориентация на собственика, посетителите и който и да било друг. Всяко залитане в кой гей, кой не, чупене на "грозни мутри" и прочие директно дава основание да се говори за дискриминация. Защото наистина е така - вие дотук не обвинявате конкретна личност, а обвинявате "гей", "грозна мутра" и прочие. Намерете собственика, заведете дело срещу него, пък нека си реве за дискриминация.

Греозна мутра е, защото се ебава с името на България, а не защото е болен мозък /гей/. Никъде не съм заклеймявал гейовете, макар че изпитвам неприязън към правото им да се разхождат свободно. :rofl:

А що подяволите институциите не се самосезират и не подведат дело срещиу този? Ми щото ги е страх, че онзи ще ги подведе за нарушаване на правата... ей това е сбърканата работа. И идва ИМЕННО от изкривените представи за толерантност, независимо към какво...
Лау кучетия...
Аватар
bluskanie

Мнениеот WrathChild » Сря Фев 11, 2009 2:01 pm

Да, определено не съм се изказал добре в изречението "Иначе се чудят защо националистите ги целят с камъни...", което сега забелязвам. Мислех да добавя вметка в скоба, която да покаже отношението ми и към "националистите" но го пропуснах от много емоции, което не ме оправдава. Именно схватките фашисти vs хомосексуалисти в случаят е просто борба между пипалцата на две различни скрити вонящи туловища...
Аватар
WrathChild

Мнениеот bikerider » Сря Фев 11, 2009 2:13 pm

@WrathChild: Мисля, че е редно да се извиня - малко прекалих. Целта ми беше изтъкна до какво води пропускането на нюансите както и това, че дявола се крие в подробностите.

@bluskanie: бих се радвал да споделиш какви са не-изкривените представи за толерантност.
Аватар
bikerider

Мнениеот bluskanie » Сря Фев 11, 2009 2:57 pm

Всеки да има еднакви права и отговорности, според законите на републиката. А не едните, понеже са някаква група, различаваща се от повечето хора, да се ползват с повече привилегии от останалите. Примерите са безброй, като почнем от циганите, турците, педалите и т.н.
Лау кучетия...
Аватар
bluskanie

Мнениеот bikerider » Сря Фев 11, 2009 3:13 pm

bluskanie написа:Всеки да има еднакви права и отговорности, според законите на републиката. А не едните, понеже са някаква група, различаваща се от повечето хора, да се ползват с повече привилегии от останалите. Примерите са безброй, като почнем от циганите, турците, педалите и т.н.

Това е въпрос на гледна точка. Ако аз не си отстоявам правата, логично е да ми изглежда, че друг човек (който го прави) има повече права.
А това няма нищо общо с толерантност и зачитане на чуждите права - това е уравниловка базирана на малодушие. Що се отнася до обидните квалификации - това е ярък пример за нетолерантност. Явно това разбираш под не-изкривена толерантност, това е моя извод.

Знам със сигурност, че е невъзможно да се разберем. Знам и защо. Но това тук не е форум по социобиология. Важното е на Вуте да му е зле!
Аватар
bikerider

Мнениеот bluskanie » Сря Фев 11, 2009 3:31 pm

Понякога да си отстояваш правата излиза, че е незаконно. В други случаи, наглед същите "незаконни" действия се аргументират с "потъпкване на правата", затова съм против, не за друго.

И моляте, нека да излезем от плоскостта, в която се опитваш да ни набуташ, изказвайки обвинения в расизъм, ксенофобия и тесногръдие. Въпросът, както в повечето случаи е принципен и не засяга никой /никоя група хора/ конкретно, камоли гнусната мутра, шефчето на сайтчето :)
Лау кучетия...
Аватар
bluskanie

Мнениеот bikerider » Сря Фев 11, 2009 3:33 pm

Пич, точно това не си схванал. Отстояване на права чрез обиди, групови квалификации, шовинизъм и агресия Е незаконно. Там ми е насочена критиката.

И да си имаме уважението - никъде не те набутвам, ти сам си се набутал там.
Аватар
bikerider

Мнениеот bluskanie » Сря Фев 11, 2009 3:45 pm

Елементарен... ей за тва ше ни цакат, тоест вас де. Но вие не сте недоволни, тва е важното :)
Лау кучетия...
Аватар
bluskanie

Мнениеот bikerider » Сря Фев 11, 2009 3:52 pm

Остаряваш :)
Последна промяна bikerider на Сря Фев 11, 2009 3:54 pm, променена общо 1 път
Аватар
bikerider

Мнениеот agent_Jekov » Сря Фев 11, 2009 3:53 pm

АНАРХИЯ! СМЪРТ ЗА БАНКЕРИТЕ! :lol:

@bikerider :agree:
@bluskanie :agree:
Някак и двамата сте прави.
Иначе естествено, че до дела срещу хомосексуалсти трудно се стига въобще и този сайт не е от вчера дори.Т.е. малко или много властта ги "толерира" и интегрира.Абсолютно същото е с циганите.За да няма много врява от тия общества и хора, дай да не ги бараме много, пък все някак вървят нещата.Но а ги барнат, законно имам предвид, а са пропищяли орталъка по европейските институции за правата на човека.Има нещо дълбоко сбъркано тука.
On a mountain bike you can cover a great distance in a short period of time, or a short distance in a great period of time.In mountain biking there is no destination.Just a bike, a rider, and a place to ride!
Аватар
agent_Jekov

Рейтинг: 1204

Мнениеот bikerider » Сря Фев 11, 2009 3:58 pm

@Jekov: За какви дела срещу хомосексуалисти говориш???? И за какво???? Минуса е от мен.
Аватар
bikerider

Следваща

Назад към Други