Вярно е , че gay означава не само хомосексуален, но и весел, обаче тук просто прекаляват...
Cipokrila Zizibaga написа:p.s. Ако сте неосъзнат пубер на не повече от 14 и половина , или ми предлагате бартери за всякакъв вид бяла или черна техника, други предмети или човешки органи, моля не ме търсете.
TeDo_BaPHa написа::bigeyes:![]()
![]()
Е тва вече си е гавра...
Не че нещо обаче к'ви са тез сайтове дет ги посещаваш ти уе?
Cipokrila Zizibaga написа:p.s. Ако сте неосъзнат пубер на не повече от 14 и половина , или ми предлагате бартери за всякакъв вид бяла или черна техника, други предмети или човешки органи, моля не ме търсете.
papi007 написа:Че какво очакваш от държава, в която управляващите са мижави педераси, а звездите - гейове?
WrathChild написа:Иначе се чудят защо националистите ги целят с камъни...
bikerider написа:WrathChild написа:Иначе се чудят защо националистите ги целят с камъни...
Ти тая глава освен да ядеш за друго ползваш ли я? Кого замерят националистите - собствениците на сайтa ли? Добре си си промил мозъка...
Мисля, че в тая държава има МНОГО по-наболяли проблеми от нечия силно неуместна духовитост. Разбира се, по стар соц-обичай сме по-загрижени за целофана, в които е завито лайното. Няма значение, че смърди, важното е да не се вижда, нали така?
WrathChild написа:Много малко хора се надигат срещу нещо, което няма облик, а просто си вони от подземията и осмърдява всичко.
agent_Jekov написа:Това е тяхна отговорност и съм сигурен, че и те нямат нищо против гаврата.
И в двата случая, обществото ще бъде манипулирано и убеждавано, че нарушава нечии права.
WrathChild написа:Какво казвам аз
WrathChild написа:Иначе се чудят защо националистите ги целят с камъни...
WrathChild написа:а за какво ме съдиш ти...
bikerider написа:@bluskanie:
Трети случай - завежда се дело против лицето XYZ за уронване на престижа на България. Делото се води СТРИКТНО на персонална основа без оглед сексуалната ориентация на собственика, посетителите и който и да било друг. Всяко залитане в кой гей, кой не, чупене на "грозни мутри" и прочие директно дава основание да се говори за дискриминация. Защото наистина е така - вие дотук не обвинявате конкретна личност, а обвинявате "гей", "грозна мутра" и прочие. Намерете собственика, заведете дело срещу него, пък нека си реве за дискриминация.
bluskanie написа:Всеки да има еднакви права и отговорности, според законите на републиката. А не едните, понеже са някаква група, различаваща се от повечето хора, да се ползват с повече привилегии от останалите. Примерите са безброй, като почнем от циганите, турците, педалите и т.н.
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 4 госта