TeDo_BaPHa написа::bigeyes:![]()
![]()
Е тва вече си е гавра...
Не че нещо обаче к'ви са тез сайтове дет ги посещаваш ти уе?
Не си праят ГАВРА с нас,нито ни се ПОДИГРАВАТ.
Те направо ни праят "ПОДИГАВРА"

TeDo_BaPHa написа::bigeyes:![]()
![]()
Е тва вече си е гавра...
Не че нещо обаче к'ви са тез сайтове дет ги посещаваш ти уе?
agent_Jekov написа:Не знам случаи, но примерно срещу собственика на сайта.Той не е задължително дори да е такъв
agent_Jekov написа:сам знаеш това ще се счете за нападение като цяло срещу гей-обществото
agent_Jekov написа:Такива са извратените реалности и разбирания в България, за съжаление.
agent_Jekov написа:Има много организации, които само точат пари от неясни източници и са в защита на хомосексуалистите и само чакат да стане нещо и скокват да ги защитават.
agent_Jekov написа:Убеден съм, че има случаи за потулени, скатани, прекратени или забавени дела срещу такива хора, по една или друга причина, но често за да не се вдига много шум и да се покаже на Света, че сме толерантни, повече от нужното даже.
agent_Jekov написа:Както казах абсолютно същото е с циганите, те са оставени на самотек
agent_Jekov написа:и полицията не може или по-скоро не иска да се справи с проблема.
agent_Jekov написа:Няма гавра в горепосочения сайт, защото първо не е нарушено правилното изписване на страната на английски и второ не е педалски сайт!
bikerider написа:agent_Jekov написа:сам знаеш това ще се счете за нападение като цяло срещу гей-обществото
Абсолютно си прав и аз съм напълно съгласен с теб
Ще се счете за нападение срещу тях като цяло, ако е нападение срещу тях като цяло, за което нещо говоря от началото на темата.
bikerider написа:agent_Jekov написа:Има много организации, които само точат пари от неясни източници и са в защита на хомосексуалистите и само чакат да стане нещо и скокват да ги защитават.
И какво му е лошото? Че няма кой теб да те защитава, нали? До това се свежда проблема, нали? Това, обаче, не е проблем на хомосексуалистите, а твой. А маниера да се подхожда с агресия към различни от нас хора (само защото имат нещо, което ние нямаме) също е латентен фашизъм. Ако така виждаш решението на проблема с асиметрията (в използването на правата) мога само да те поздравя за оригиналността.
bikerider написа:agent_Jekov написа:Убеден съм, че има случаи за потулени, скатани, прекратени или забавени дела срещу такива хора, по една или друга причина, но често за да не се вдига много шум и да се покаже на Света, че сме толерантни, повече от нужното даже.
"Убеден съм" е израз на вяра. Вярата не е доказателство.
bikerider написа:agent_Jekov написа:Както казах абсолютно същото е с циганите, те са оставени на самотек
А как да са - в концлагер ли?
bikerider написа:agent_Jekov написа:и полицията не може или по-скоро не иска да се справи с проблема.
Яя, отново имаме включване! А циганите като цяло виновни ли са за това?
PtD написа:@chill, ами обидно е, я. Някой ако ти каже "педераст", няма ли да се обидиш?
bikerider написа:Единственото нередно което виждам аз в името на сайта е, че е перифраза на името на държавата, в която живеем и по този начин носи определени внушения (за тези, които искат да видят такова нещо). bulgariaski (например) не е перифраза, а обозначава подгрупата на скиорите в България. Ако сайта се казваше bulgariagay тая тема едва ли щеше да я има.
Antares написа:Нали Азис е най-известният българин. К'во искате?
PtD написа:@chill, ами обидно е, я. Някой ако ти каже "педераст", няма ли да се обидиш?
bikerider написа:Азис е известен, защото е добър продукт и се продава добре.
kotka12 написа:вече има дразнещи елементи
които искат повече права и прочее
отколкото хетеросексуалните хора
bluskanie написа:А сега анализ на писаното, да видим кой на-много "толерира"
NovemberCharlie написа:Според статистиката най-малко един от пишещите в тази тема е гей.
bikerider написа:PtD написа:@chill, ами обидно е, я. Някой ако ти каже "педераст", няма ли да се обидиш?
1. Точно това е сърцевината на проблема. У нас "педераст" е синоним на болен човек, изрод, "дегенерат" (каквото и да значи това) и прочие. Това предполагам идва от широко разпространените "не-изкривени" представи за толерантност. Както сам знаеш традионния метод за сплотяване на "материала" при соц-кома беше лова на различните и демонизирането им. Явно все още е.
2. chill говори за "гей". Има доста голяма разлика, защото "гей" не носи обиден смисъл, поне не и за хората, които правят разликата. Защото "педераст" като обидно понятие далеч не означава хомосексуалист, това също го знаеш.
chill написа:bluskanie написа:А сега анализ на писаното, да видим кой на-много "толерира"
The lady doth protest too much, methinks.![]()
![]()
bikerider написа:
Да го кажа по друг начин: голяма част от българите по стар навик вярват, че правата са благо което се спуска и преразпределя централизирано, оттам и ревността идваща от (навика на) уравниловката. Е, да, ама не - правата са частна индивидуална собственост и колко от тях ще бъдат отстояни зависи единствено от техния собственик. А не от околните.
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 госта