flex написа:Какво бихте направили Вие ако се установи. че антената не е монтирана правилно и Ви излага на рискови фактори?
flex написа:Откакто е монтирана GSM антена на Вивател
bikerider написа:А има ли реални доказателства, че именно появата на клетката е причината за тези проблеми?
bikerider написа:flex написа:Откакто е монтирана GSM антена на Вивател
А има ли реални доказателства, че именно появата на клетката е причината за тези проблеми?
flex написа:Подписката е подтикната именно от репортажите, но досега никой не е обърнал внимание на оплакванията. Колегите очакват някой най-накрая да обърне внимание.
bikerider написа: За какви заболявания си говорим, имаш ли желание да навлезеш в подробности?
Alpina написа:Ето ти ефекта. Значи ако имаше чак такива смущения, то отдавна щяха да се оплакват хората.
Alpina написа:оргинизми
Има доста и то реални доказателства за вредата от излъчването на GSM апаратите. А сега си представи какво е да ти е това над главата. След монтирането на такава антена, баща ми е ходил да види защо дистанционното на алармена инсталация хваща едва когато се допре до кутията на централата... Не, въобще няма излъчвания. И нервната система въобще не ползва електромагнитни импулси.bikerider написа:А има ли реални доказателства, че именно появата на клетката е причината за тези проблеми?
Antares написа:...баща ми е ходил да види защо дистанционното на алармена инсталация хваща едва когато се допре до кутията на централата...
MozaK написа:...згради...
MozaK написа:Не е хубаво антените да се монтират на жилищни згради може да се измисли някакъв друг начин да подобрят покритието на мрежата си
vpravov написа:Напоследък имам проблем с ерекцията си.Мислех, че е от нарасналия стрес в работата и личния живот, но след като прочетох тази тема започвам да съм твърдо убеден, че всъщност проблема е в това, че започнах да си нося GSM апарата в левия джоб, а не в калъф на колана.
![]()
bikerider написа:имаш ли желание да навлезеш в подробности?
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 3 госта