Моя грешка , но пак повече си заслужаваCapoeira написа:Айде леко с реглажа човека си написал точно и конкретно 318 Coil, няма U-turn. Може да е поради пръвързаноста ми към еднокоронните вилки но Domain-a ми се струва по доббър за цената си.

:) написа:Препоръчвам ти Рок Шокс-а , първо , че е по - надеждна и можеш да регулираш хода , според това какво ще караш съответно 115-160mm / 160mm или 180mm , а е по-лека от MZ-та![]()
Чийрз Санди
GECKO написа:Super T - RCV хидравлика, наследник на SSVF - ... при големи удари на скорост Spike-ва (рита).
както и сравнително "кекавата" конструкция, на 32mm Marzocchi (сравнявал съм си ботушите на Boxxer-a с тези на JrT, и Marzo-то е драстично по-мекушаво)
GECKO написа:Супер неадекватна тема.... взехте много на изуст да приказвате
GECKO написа:....при големи удари на скорост Spike-ва (рита)...сравнително "кекавата" конструкция, на 32mm Marzocchi
bikerider написа:...
GECKO написа:Тестовете може на теб да са ти нужни, но се съмнявам, човк търсещ бюджетна вилка да му пука точно за това.
Всичко дето е пиша е лично мнение и като стана приказка...
bikerider написа:GECKO написа:Тестовете може на теб да са ти нужни, но се съмнявам, човк търсещ бюджетна вилка да му пука точно за това.
Всичко дето е пиша е лично мнение и като стана приказка...
Ми точно за това си говорим - че приказваш на Изуст
GECKO написа:По твоите стандарти всеки, който не е ползувал всичките или хайде да сме по-либерални поне 50% от произведените вилки (или каквото и да е) от един модел няма право да изкава мнение
bikerider написа:...
GECKO написа:нямам възможност да правя такива тестове, и да унищожавам вилки само за да видя колко държат.
GECKO написа:RCV съм пробвал на вилка, различна от тази, и коментирам от там
GECKO написа:Информацията, която имам е от личният ми опит с вилките
GECKO написа:и въпреки че е малък, на мен ми стига да си направя изводи за себе си.
Назад към Продукти за спускане и фрийрайд
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 12 госта