Cпортен календар на BMBF за 2005 г. !?

В този форум съхраняваме темите, за които сме преценили, че съдържат повече интересна или полезна информация и не заслужават да бъдат изтрити, въпреки че са поостарели. На който му е интересно, може да ги прегледа - ще намери интересни неща.

Мнениеот TheEgoist » Пон Яну 24, 2005 4:39 am

Сори за грубостта ми, ама то вече не се търпи... [b]СЕР[u]Е[/u]озно!!![/b]

Аве [u][b]АДМИН[/b][/u]... уважения, ама не ги оставяй така бе, моля те!

Темата е супер важна, а тука се начетах на простотии и безпредметни глупости. За да изчета всичко ми отне поне половин час и само щото се обяснявате за това кой паднал на "Байк уикенд" и що; на кого му се прикарало и пригледало "фрирайд", че и как точно до невероятни подробности, щяло ли да има кал или щяло да бъде лед... и т.н.:crazy: :offtopic:
Общо взето пълно отегчение. Това обяснява и факта, че по темата има-няма са писали около 5 човека! ...ми нормално като видиш че първо трябва да прочетеш 2 огромни страници с пълни глупости. Общо взето скапахте обсъждането на така важния въпрос. Дори съм сигурен, че и малко хора ще прочетат моето мнение, а аз ще повдигна някои важни въпроси. [b]В тази връзка предлагам всички простотии да се преместят или изтрият.[/b]
Абе [u][b]TheFatCat[/b][/u] мнооу си злуе ве, мойто момче. Ми ти по-далече от носа си не виждаш. Лошо нещо е да си толкова задръстен, наистина, щото се излагаш пред хората. Ето ти и малко обяснения по въпроса, които касаят и някои други участници на форума:
1. Софийския синдром:
- "Центъра на света се намира в София" и затова всичко требе да у София
- "Хората от провинцията са втора класа" и имат свещенното право да пътуват по "600 км"
2. Шопския синдром:
- "От Витоша по високо нема" - да ама не е вярно - има и други места, при това доста подходящи за DH
3. Тотална неосведоменост
- "Демогравска" - естествено че байкърите в Сф са много повече отколкото в цялата останала страна(провинцията) - или така си мислиш ти, щото не си напускал шоплъка, пък и дай да видим в ХС-то дали е така
- "Географска" - авеее недейте се излага така... от градовете които изброихте само в Бургас е равно. Елате да видите във Варна дали е равно, а за другите градове да не говорим. Във Варна например има идеални условия за абсолютно всички дисциплини с изключение на DH, а и пак ще има състезания тази година. Естествено ще дойдат пак хора от 10 други града, но не и от София.
Немога да разбера едно нещо - защо като се каже "планинско колоездене" и много голяма част от народа разбира DH.

Уважения към [u][b]MrPesh[/b][/u]

[b][u]Сега за Федерацията, наредбата и календара:[/u][/b]
1. Федерацията е изключително пристрастна към "спускането". Състезанията по ХС са само притурка към другите.
2. Наредбата и цялата организация е направена по един леко тираничен начин. Всичко е направено без никакъв дебат и допитване до клубовете, а целта на една федерация е да защитава интересите на клубовете които представлява. Трябваше предварително да поканят всички на една кръгла маса и нещата да се обсъдят. Но може би на някои им е по-лесно така или пък не ги орежда. Аз самия съм съгласен да организирам подобна среща, но много хора ще откажат да дойдат до Варна;
3. До колкото знам управлението е съсредоточено само в ръцете на софиянци;
4. Таксите определени от Федерацията ще спрът много състезатели и клубове от членство и участие. Аз лично познавам такива и това е безобразие имайки впредвид средствата които получава Федерацията.
5. Липсва прозрачност относно средствата с които е финансирана Федерацията и как са похарчени те. До колкото имам информация става въпрос определено за много прари.
6. Изключително много се радвам за това че има календар в началото на годината, а също и че проявите са значително повече. Това определено пък е добър признак. Все пак датите не са съгласувани с клубовете.
7. Въвеждането на точкова система беше много важен и полезен ход. Есента възнамерявах да правя подобно предложение, но това вече е факт и ще доведе(надявам се) до по-голяма конкуренция и излъчването на реален национален шампион.
8. Според мен трябва да се дават точки(макар и доста по-малко) и от други състезания организирани от клубовете в страната. Това ще бъде един добър стимул за развитието на планинското колоездене в национален мащаб.
Впечатленията ми са, че определено нещата вървят към по-добре, но искам пак да наблегна на нуждата от диалог между Федерацията и клубовете.

Очаквайте скоро:
[color=orange][u][b]"Календар на велопроявите в България - 2005"[/b][/u][/color]
[img]"http://velo.hit.bg/emblema_3.gif"[/img]
TheEgoist

Рейтинг: 1205

Мнениеот mrPesh » Пон Яну 24, 2005 2:01 pm

TheEgoist: :usclap::usclap::usclap:
:thumb: :^:
Аватар
mrPesh

Рейтинг: 1336

Мнениеот ThEUfO » Пон Яну 24, 2005 4:44 pm

TheEgoist, не виждам какво ново казваш в поста си, осве че обобщаваш всичко казано до тук. Естествено че ме интересува дали ще е на сняг въпросното състезание, защото такова до сега не е провеждано, сещаш ли се? И защо плюеш по котето, след като той казва какво знае, и какво е чул, нито е собственик на БФПК, нико на Гт рейсинг. Типично в български стил обвиняваш кой за какво си ползвал парите. За курви ги дават всичките пари, доволен? Най-добре ще е ако ти заделят за тебе по 5 бона на месец.
Древна мъдрост: "s****** ** **** po default"
ThEUfO

Рейтинг: 1700

Мнениеот No1s » Пон Яну 24, 2005 8:39 pm

Olele zemete sprete se! Tipichno po balgarski. Koito kakvoto i da napravi se shte mu se nameri kusura. Kolko sastezaniq imashe minalata godina??? Kolko MOJE BI shte ima tazi godina???. Tochkova sistema imashe li minalata godina???. Prekalqvate ve4e. Zashto nqma sastezanie edi kade si? Zashto taksite bili tolkova visoki? Emi she me izvinqvate ama kato karash dh machine za 4000lv, kak taka nqma da namerish 20lv otgore ili tam kolkoto e?. Sashto ako naistina ste fenove na planinskoto koloezden ne vijdam problem da popatuvate 2,3,5,8 4asa. Naistina shte e hubavo v badeshte da se napravqt sastezaniq i okolo drugi gradove,no momci chakaite malko.
@The Egoist
Ne znam zashto si4ki hora izvan Sofiq imat nqkakva usobenna umraza kam neq. Ti si poredniq primer. Da ne mislish 4e kato sam ot Sofiq se mislq za po-velik ot Petko deto jivee v selo Marinkovo primerno. Napravo mi pisva ve4e. :angfire::asshole:

btw prostete za kirilicata
why you have to shoot and die, when you can jump and fly
No1s

Мнениеот Shady™ » Пон Яну 24, 2005 9:16 pm

@No1s Простено да ти е :beer::thumbu:
А 'по темата' всичко с времето си ....
Specialized Riders Club !!! SEX™ = Super EXtreme TEAM
Аватар
Shady™

Рейтинг: 2000

Мнениеот Pupinator » Пон Яну 24, 2005 10:42 pm

Имам въпрос към всички които четат този форум, а именно:
Колко годиня бяха необходими за да се появи толкова голям календар? До сега в историята на българското МТБ не е имало толкова много състезания. Ще ме извинявате ама мисля, че за състезания в не чак до там развити места(от гледна точка на инфраструктура за МТБ) е малко рано да се говори. Надявам се в близките години този календар да се удвои и утрои от състезания. Този календар е едно добро НАЧАЛО трябва да бъдем търпеливи, да подкрепяме спорда и да бъдем единни защото ако се делим на София и Провинцията до никаде няма да стигнем.

Pupinator OUT!
http://www.championsfactory.bg

With all the money in the world you can't buy my respect :nono: :nono: :nono: :nono: !!!
Аватар
Pupinator

Рейтинг: 1818

Мнениеот TheEgoist » Вто Яну 25, 2005 6:03 am

@ThEUfO - Това че обобщавам мисля, че е по-скоро полезно, особено когато това си е моето мнение, пък и ако се вгледаш има тук там по нещо ново и мое. Това за снега не го приемай толкова лично ама никой неможе да ти каже колко градуса ще е на състезанието, а от това зависи (:crazy:-бъбреци). Колкото до КОТКАТА имам предвид, че планинското колоездене за него се свежда само до спускането, а терените само до софийските околностти. А за парите във Федерацията съм чувал лоши работи - дано да са само слухове. Но все пак става въпрос за нашите пари (и вашите) - от една страна данъкполатски, от друга са отпуснати специално за нас(и вас). :bigeyes:
Да бе прави сте... типично по български... никой не търси сметка на никого и за нищо.
Е... аз има за какво да претендирам - като шеф на нашия клуб аз лично организирах през 2004 год. следните неща:

3 състезания - 1 що-годе национално и 2 градски
3 малки бревета
1 поход
1 шествие
-----------
8 прояви :thumb:

Всичко е било обезпечено и финансирано по някакъв начин, и това е като за първа година.:D
@No1s - Колко човека карат колелета за по 4000 лв. бе пич ?!? Ами тези дето карат за по 3500... а? ...ами мизерниците за по 3000... или за по 2000, 1500, 1000, 800, 658, 513, или пък тези дето едвам си купуват за 320 лв. - щото и такива познавам и са карачи!
[u][b]И пак ви казвам СТИГА С ТОЯ ДАУНХИЛ ЧЕ МЕ НЕРВИТЕ АДСКИ !!![/b][/u]
...а, и да знаеш нямам никаква омраза към софианци или София, а към задръстеното и евентуално егоцентрично мислене.

@Pupinator - "Надявам се в близките години този календар да се удвои и утрои от състезания." - ти луд ли си ве!?! През 2004 имаше един период есента дето имаше всяка седмица състезание - и на доста хора им дойде много. Това са много разходи и физическа умора, която пък довежда и до травми. Не са нужни повече състезания от сегашните 7 на федерацията които са разпределени средно по 1 на месец, защото като вземеш и другите дето са организирани от клубовете във В.Търново, Пловдив, Варна, Търговище, Исперих(дано не пропуснах някой) идват предостатъчно и трудно могат да се посетят всичките. Мисля че по около 2 прояви на месец си е на ръба на възможното.
... ама нека да утроим все пак :boggled:
TheEgoist

Мнениеот marshall__ » Вто Яну 25, 2005 12:47 pm

[quote="TheEgoist"]

[/quote]

Чудя се на някой хора просто.......
Аватар
marshall__

Рейтинг: 1995

Мнениеот TheEgoist » Вто Яну 25, 2005 1:00 pm

[quote="marshall__"]

[quote="TheEgoist"]

[/quote]

Чудя се на някой хора просто.......
[/quote]

И какво се чудиш?
Неможе да се гледат нещата само от гледна точка на "даунхила"!
TheEgoist

Мнениеот MAN6 » Вто Яну 25, 2005 1:15 pm

"Квартални Братя - Колело"

"...... отивам да си пусна тооо-=тооооооооо"

P.S.: я се стегнете, беееее!! :)
xund
Аватар
MAN6

Мнениеот ThEUfO » Вто Яну 25, 2005 1:26 pm

@TheEgoist :beer: прав си, майна :] Бая зор дойдоха 2 състезания за 1 седмица. Е Пупи може да каже за контузиите, пупи кажи кфо стана ве :]

@MAN6: сутиена ми, къде ми е сутиена, карай важното е бирата да е студена :drunk:
Древна мъдрост: "s****** ** **** po default"
ThEUfO

Мнениеот Pupinator » Вто Яну 25, 2005 6:43 pm

[quote="ThEUfO"]

@TheEgoist :beer: прав си, майна :] Бая зор дойдоха 2 състезания за 1 седмица. Е Пупи може да каже за контузиите, пупи кажи кфо стана ве :]

[/quote]

К'во стана? :)
Ми к'во, пребих се преди второто и не участвах(навехнат глезен) но какво от това. Моята контузия не попречи на състезанието :)

Pupinator OUT!
http://www.championsfactory.bg

With all the money in the world you can't buy my respect :nono: :nono: :nono: :nono: !!!
Аватар
Pupinator

Рейтинг: 1818

Мнениеот Admin » Сря Яну 26, 2005 10:50 pm

[size=67]Включвам се в темата само защото представител на БФПК ме помоли да предам тяхното послание по обсъжданите въпроси. Обърнете внимание, че в случая просто предавам техните думи, така че каквито и реакции да породят те, моля не ги насочвайте към мен - аз все едно публикувам тяхно прес-изявление (разликата е, че то е предназначено не за сайта като цяло, а специално за аудиторията на тази тема): [/size]

"MrPesh, The Egoist и Bikerider да се чувстват поканени и да заповядат в удобно за тях време в централата на БФПК на стадион "В.Левски", вх.11, за да поемат част от работата или, още по-добре, цялата организация на националните състезания! Така те ще имат възможност да осъществят всичко, за което говорят в тази тема"
Интелигентният човек има възможност да се държи като такъв или като простак. Простакът няма подобен избор.
Аватар
Admin

Мнениеот mrPesh » Чет Яну 27, 2005 12:30 pm

[quote="Admin"]

"MrPesh, The Egoist и Bikerider да се чувстват поканени и да заповядат в удобно за тях време в централата на БФПК на стадион "В.Левски", вх.11, за да поемат част от работата или, още по-добре, цялата организация на националните състезания! Така те ще имат възможност да осъществят всичко, за което говорят в тази тема"
[/quote]

The Egoist и Bikerider: Shall we go?:agree:

За всичката организация аз лично не бих могъл да се заема, но на драго сърце бих помагал(предполагам The Egoist и Bikerider също) за работата по организиране на XC състезанията, доколкото ми е възможно в свободното време.[img]images/speech/icon_speech_ok.gif[/img]
И това го казвам напълно сериозно.:peace:
Аватар
mrPesh

Мнениеот bikerider » Чет Яну 27, 2005 1:16 pm

@Admin: благодаря :agree:

[b][size=200]@БФПК: Както казах и преди в темата, аз не критикувам Федерацията, защото съм убеден, че си знаете работата. Ако някой от вас чете това, много моля да обърнете внимание на точните ми думи и да не ме замесвате повече в тази история. Нито имам време, нито имам желание, нито имам необходимата квалификация да се занимавам с организацията на националния шампионат. Казах си мнението относно това, което мисля, че трябва според мен да се направи в бъдеще, но не виждам защо се чувствате засегнати от това. Вие най-добре знаете какво, как и къде е възможно да се организира, така че крайната преценка си остава ваша.
Моля също да не бъркате аргументите ми в спора с AgentOrange, fatcat и др. с критики срещу вас. Оставам в рамките на доброжелателния тон, въпреки че съм силно огорчен от такова отношение към мен. Исках да изразя подкрепата си на Федерацията, но отново се сблъсках с феномена черно-бяло мислене. Имате моите уважения, но очевидно някой мой нeдоброжелател (такива с лопата да ги ринеш напоследък) ви е подвел умишлено относно думите ми тук. Казвам, че някой ви е подвел, защото не вярвам, че щяхте да адресирате такова послание и до мен, ако бяхте прочели точните ми думи лично.

Възнамерявам при първа възможност да дойда на стадиона за да се изясним. Мисля, че не съм заслужил с нищо такова отношение, така че съвестта ми е чиста. Оттам нататък оставям организацията на националните шампионати на тези, които правят това успешно от години - на вас.[/size][/b]

Edit:
@mrPesh: Това мисля отговаря на въпроса ти.
Do or do not. There is no try...
Аватар
bikerider

Мнениеот x3m » Чет Яну 27, 2005 2:15 pm

Пичове,стига с нашата Федерация:crap:,тя си има други ангажименти!На нас какво ни пречи да се съберем 10-15 пичове,па може и повечко:hbang2: и да си направим едно яко DH:evil::hbang2:!!!Защо трябва да чакаме някой друг на направи купона,а ние може и по готин да си направим:hbang2::hbang2:.Слагаме един дневален долу на Финала,един горе,като и двамата са със радиостанций и си ебало мамата на долу,а...HEAVY METAL:hbang2::hbang2::hbang2:
x3m_rider
x3m

Рейтинг: 1196

Мнениеот TheEgoist » Чет Яну 27, 2005 3:15 pm

[b]MrPesh - На линия сме.. нали ве, пич! :drunk:[/b]

Само една малка подробност - че съм от другия край а България. Ако почна да работя сериозно и системно ще ми трябват пътни.
TheEgoist

Мнениеот x3m » Чет Яну 27, 2005 5:47 pm

Стига с Федерацията!Да не би да не може да се съберем 20 пича и кои 6те ни спре да си направим супер спускане някъде а?Един агент на старта,един на финала и двамата със станций за комуникация и готово!Защо се трепете да обсъждате Федерацията,тя си има други ангажименти:crazy::banghead::banghead::banghead:
И спускането ще е супер,после наградите са в бирарията за моя сметка!:drunk:Какво му трябва на човек,а...:hbang2::hbang2::hbang2::hbang2::hbang2:
x3m_rider
x3m

Рейтинг: 1196

Мнениеот mrPesh » Чет Яну 27, 2005 10:11 pm

[quote="TheEgoist"]

[b]MrPesh - На линия сме.. нали ве, пич! :drunk:[/b]

Само една малка подробност - че съм от другия край а България. Ако почна да работя сериозно и системно ще ми трябват пътни.
[/quote]

:thumb:
Ма те като предлагат може и пътни да дават,кой знае;)
Аватар
mrPesh

Мнениеот foXy 46 » Чет Яну 27, 2005 11:41 pm

Аз съм съгласен да си направим едно състезание ама трqбва да се постопли времето.[:-еъебров
Don't drink and drive just smoke and ride.
foXy 46

Рейтинг: 1200

Мнениеот Black » Съб Яну 29, 2005 3:13 pm

q се стегнете верно бе само хлен4ите тва е така а не е така които иска да заповqда да помага за организациата на състезаниqта
както казва мои приател несте маже не сте и лукови глави ПИЧОВЕ СТЕ

[color=red][b]Редактирано от МОД[/b][/color]
BMW,колела,и некви руси каки с големи цици
Аватар
Black

Рейтинг: 1697

Мнениеот MOD » Съб Яну 29, 2005 9:24 pm

@black - позволих си да смекча малко думите, които си използвал в последния си пост

@all - Иначе както казах и в началото - пожелавам си този календар да се случи и да преживеем много приятно моменти около излъчването на първия носител на Купата на България

Също и посоката, в която тръгва тази дискусия вече сме я чели, смятам :). Смятам да се намеся, ако нещата отново тръгнат сериозно в тази посока
--------------------------------------------------------------------

MOD = Master Of Disaster :D:D:D
"Никога не спори с тъпак, хората може да не забележат разликата."
MOD

Рейтинг: 1715

Мнениеот bikerider » Пон Яну 31, 2005 4:32 pm

[quote="Black"]

q се стегнете верно бе само хлен4ите тва е така а не е така които иска да заповqда да помага за организациата на състезаниqта
както казва мои приател несте маже не сте и лукови глави ПУТКИ СТЕ

[/quote]

Ники, към кого точно адресираш това и нямаш ли си собствено мнение, че цитираш разни анонимни "приятели"? Или това е твоето мнение за всички други тук?
Аватар
bikerider

Мнениеот bikerider » Пон Яну 31, 2005 4:42 pm

[quote="Admin"]

[size=67]Включвам се в темата само защото представител на БФПК ме помоли да предам тяхното послание по обсъжданите въпроси. Обърнете внимание, че в случая просто предавам техните думи, така че каквито и реакции да породят те, моля не ги насочвайте към мен - аз все едно публикувам тяхно прес-изявление (разликата е, че то е предназначено не за сайта като цяло, а специално за аудиторията на тази тема): [/size]

[/quote]

Admin, без да се заяждам, би ли споделил чие точно анонимно прес-изявление ни предаде? Защото се оказа, че на стадиона никой нищо не знае за такова нещо??? Не искам топката да остава у теб, за това те моля да кажеш на всеослушание името на човека направил това изявление.

Edit: съболезнования за байка...
Аватар
bikerider

Мнениеот thefatcat » Пон Яну 31, 2005 5:42 pm

[quote="TheEgoist"]
...Абе [u][b]TheFatCat[/b][/u] мнооу си злуе ве, мойто момче. Ми ти по-далече от носа си не виждаш. Лошо нещо е да си толкова задръстен, наистина, щото се излагаш пред хората. Ето ти и малко обяснения по въпроса, които касаят и някои други участници на форума:
...
Очаквайте скоро:
[color=orange][u][b]"Календар на велопроявите в България - 2005"[/b][/u][/color]
[/quote]

1.Да го духаш.
2.Когато човек се опита да обясни как стоят нещата във федерацията, веднага се намират куп хора, които да лялят защо било така, а не било иначе(защо състезанието не е в крапец, защото там живея, а са го направили на Витоша??? - Ами, може би защото федерацията е в софия...)
3.Не стига че вече има толкова състезания, ами пак претенции.....
Като искаш състезания прави си ги сам....:nono:
Nothing is imposible. You are only limited by fear and even that you can overcome.
Аватар
thefatcat

Рейтинг: 1729

Мнениеот Admin » Пон Яну 31, 2005 5:53 pm

[quote="bikerider"]
Admin, без да се заяждам, би ли споделил чие точно анонимно прес-изявление ни предаде? Защото се оказа, че на стадиона никой нищо не знае за такова нещо??? Не искам топката да остава у теб, за това те моля да кажеш на всеослушание името на човека направил това изявление.
[/quote]

На мен ми се обади Георги Танев, но не от името на отбора си, а от името на БФПК, като имах основания да смятам, че наистина посланието е от тях. Затова и аз го предадох така, от името на федерацията.
Интелигентният човек има възможност да се държи като такъв или като простак. Простакът няма подобен избор.
Аватар
Admin

Мнениеот bikerider » Пон Яну 31, 2005 6:31 pm

[quote="Admin"]

[quote="bikerider"]
[/quote]

На мен ми се обади Георги Танев, но не от името на отбора си, а от името на БФПК, като имах основания да смятам, че наистина посланието е от тях. Затова и аз го предадох така, от името на федерацията.
[/quote]

Ясно. Благодаря ти. Коментара е излишен.
Аватар
bikerider

Мнениеот bikerider » Пон Яну 31, 2005 6:37 pm

[quote="thefatcat"]
1.Да го духаш.
2.Когато човек се опита да обясни как стоят нещата във федерацията, веднага се намират куп хора, които да лялят защо било така, а не било иначе(защо състезанието не е в крапец, защото там живея, а са го направили на Витоша??? - Ами, може би защото федерацията е в софия...)
[/quote]

Котарако, почваш яко да ме дразниш, въпреки че никога не съм имал нищо против тебе, дори напротив. Обясни ми ТИ какъв си, че така се вживяваш и раздаваш правосъдие??? Ти ли организираш проявите???
Ако не си ти, ако обичаш просто замълчи и недей да се правиш на по-велик отколкото си. Недей да ни обясняваш как стоят нещата във федерацията, щото си само едно пикливо състезателче и толкова.

Edit: Остави шефовете си да говорят за нещата, от които разбират (определено повече от тебе), защото точно ти забърка тая повръшня с тийнеджърските си малоумни глупости.
Аватар
bikerider

Мнениеот TheEgoist » Вто Фев 01, 2005 2:52 am

[quote="bikerider"]

[quote="thefatcat"]
1.Да го духаш.
[/quote]

Котарако, почваш яко да ме дразниш, въпреки че никога не съм имал нищо против тебе, дори напротив. Обясни ми ТИ какъв си, че така се вживяваш и раздаваш правосъдие??? Ти ли организираш проявите???
Ако не си ти, ако обичаш просто замълчи и недей да се правиш на по-велик отколкото си. Недей да ни обясняваш как стоят нещата във федерацията, щото си само едно пикливо състезателче и толкова.

Edit: Остави шефовете си да говорят за нещата, от които разбират (определено повече от тебе), защото точно ти забърка тая повръшня с тийнеджърските си малоумни глупости.
[/quote]

[b]bikerider[/b] - а така... а така...!!!

[b]thefatcat[/b] - 1. Ти ли ще ми кажеш да духам веее... ми ти какво имаш зад себе си... а? Само се правиш на важен и велик с това, че познаваш тези от Федерацията. Нямаш нищо зад гърба си... за разлика от тебе аз съм организирал лично над 10 големи велопрояви.
2. [u]Говорим все пак за[/u]

[b]БЪЛГАРСКА [/b]- значи за цяла България
[b]ФЕДЕРАЦИЯ ПО
ПЛАНИНСКО КОЛОЕЗДЕНЕ[/b] - което включва поне Крос-кънтри, Спускане, Траял и т.н.

...[u]а не говорим за[/u]

[b][u]СОФИЙСКА[/u]
ФЕДЕРАЦИЯ ПО
[u]СПУСКАНЕ[/u][/b]

...нали!?!
TheEgoist

Мнениеот BuxpeH » Вто Фев 01, 2005 8:12 pm

Искам само да кажа, защото някой питаше:
Докато има хора, които публикуват в интернет мнения по схемата "извън София = провинцията = на село, тъй че копайте си там картофите и доматите и оставете публичните прояви и състезанията на нас и нашата федерация" ВСИЧКИ извън София ще мразят, плуят и наричат надменни копелета ВСИЧКИ софиянци. Тия приказки си ги дрънкай там у дружба, дето можем да поспорим колко е близо до столицата и колко е във нея, Федерасче такова... :(!:
BuxpeH

Рейтинг: 1695

ПредишнаСледваща

Назад към Архив