pibsi написа:Ще ги осъдят и имат абсолютното право, то това си е жива кражба на интелектуална собственост.
PtD написа:Значи, ако аз ти кажа, че в градинката някой е донесъл буре с ракия и черпи безплатно, аз крада от производителите на алкохол?
PtD написа:
@bluskaniе, както обикновено си категоричен. Ти филми само на кино и по телевизията гледаш. И музиката всичката ти е купена от магазина.НалЕ?
chill написа:Господи, слез си прибери вересиите.![]()
![]()
bluskanie написа:Пиещите ги черпят, обаче тия, дето са КРАДНАЛИ ракията и черпят са за бой.
PtD написа:@bluskanie, и понеже някой краде, дай да утрепем пощаджията, понеже е носил писма на крадеца?
bikerider написа:@bluskanie: Въпрос с повишена трудност: от гледна точка на шерифа кой е разбойника? Робин Худ или селяните?
bluskanie написа:Говоря обобщено за торент сайтовете. Те ОЩЕТЯВАТ и ОГРАБВАТ труда на други хора
bikerider написа:Проблема е на индустрията и тя трябва да намери начин да си защити интересите без да потъпква основни права или да гази чужд легален бизнес.
Все дребни разлики, които очевидно все още ти убягват. Но това е твой проблем.
Съдът този казус го е гледал вече многократно и нито един торент-сайт досега не е бил осъден.bluskanie написа:Нека оставим на съдът да реши
bluskanie написа: Моя морал. Според мен не е правилно, да ми позволяват да слушам и гледам продукти без пари. Докато ми позволяват - ще го правя. Проблема не е в мен.
bikezilla написа:bluskanie написа: Моя морал. Според мен не е правилно, да ми позволяват да слушам и гледам продукти без пари. Докато ми позволяват - ще го правя. Проблема не е в мен.....
bluskanie написа:Ма всичките проблеми идват от приумицата "Невинен до доказване на противното". Ако беше обратното, да видиш какво шоу щеше да е
bluskanie написа:Кво? Странно ти звучи, че не ми харесва да е нормално да сме авантаджии ли?
bluskanie написа:Ма всичките проблеми идват от приумицата "Невинен до доказване на противното".
Потребители, разглеждащи този форум: Google [Bot] и 7 госта