Hint: Купи си главина и шлици с 8 венеца, а пък си използвай 7 от тяхkojota написа:Принципно - и аз мисля че като засменям задната капла ще е добре да сложа главина на шлици - и венците значи ще се сменят ( мога да сложа за начало отнов със 7 венеца
kojota написа:ллллсамо ляв курбе може ли да се намери....
hitar_potter написа:Hint: Купи си главина и шлици с 8 венеца, а пък си използвай 7 от тяхkojota написа:Принципно - и аз мисля че като засменям задната капла ще е добре да сложа главина на шлици - и венците значи ще се сменят ( мога да сложа за начало отнов със 7 венецаПо принцип дерайльорите поддържат 8 венеца. После събираш парички за команда (20-25 кинта) и всичко заспива
Какъв ти е дарайльора? Shimano tourney ли?
Не виждам причина да не може. Ширината на венците за 7 и 8 скорости е еднаква, т.е. нищо не пречи да си настроиш дерайльора на 7 от 8 скорости.kojota написа:hitar_potter написа:Hint: Купи си главина и шлици с 8 венеца, а пък си използвай 7 от тяхkojota написа:Принципно - и аз мисля че като засменям задната капла ще е добре да сложа главина на шлици - и венците значи ще се сменят ( мога да сложа за начало отнов със 7 венецаПо принцип дерайльорите поддържат 8 венеца. После събираш парички за команда (20-25 кинта) и всичко заспива
Какъв ти е дарайльора? Shimano tourney ли?
Това щеше да ми е и следващия въпрос - дали е възможно да сложа 8 венеца а да разцъквам на 7 - оптегача е Шимано Алтус
Назад към Начален клас велосипеди и компоненти
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 19 госта