Да се втурвам ли по магазините или вече съм закъснял?
Или ли пък няма за какво да се притеснявам и да разчитам, че не става както с цветята за 8ми март

kotka12 написа:най-бързо обаче било оранжавото в съчетание с вилка дето вади много ход
Pho3nix написа:закъснял си, цените, поне на целите велосипеди, се дигнаха доста значително тази зима
URNEST написа:Не че нещо, ама цените на велосипедните компоненти не са като при дрехите или обувките. Всърши сезона и веднага 50% off. Намаленията попринцип се правят есента или зимата и то на стари продукти. От сега нататък се съмнявам да се правят намаления предвид, че се вкарва новата продукция и идеята е тя да се продава. Може, когато Ram-bikes, Drag пуснат новата гама велосипеди на пазара да направят намаление на велосипедите си останали от предишните години.
kronhollio написа:...според мен се залагат голями надценки...
PtD написа:Казвам само, че ценообразуващите фактори са поевтинели, платежоспособността на населението намалява. Ако някой иска да продава каквото и да е, следва да се съобрази.
kpax написа:PtD,
Какви фактори са поевтинели?
Не е баш така. Разликата при нашия пазар не е в проценти, а в пъти.PtD написа:kpax написа:PtD,
Какви фактори са поевтинели?
Както писах по-горе - суровините са поевтинели, заплатите са намалели... И най-важното - платежоспособността намалява. А ми се струва по-изгодно да взема 5% върху 10 продадени стоки, вместо 30% върху 0 продадени.
Все едно, както писах, търговците са големи хора, могат да си преценят. Аз и без това от България почти нищо не си купувам.
Правилно!PtD написа:Да, пък и малко ме вълнува - в момента в САЩ Avid BB7 струва 40$, Juicy 5 - 60$. Комплект команди Х-9 - 60$. Е, откъде ще си напазарувам, се пита в задачата?
П.П. но все пак рамка ще ми излезе по-евтино тук
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 342 госта