vlassadar написа:T.e няма ограничение за максималното време, за което трябва да се направи? Реших, че това са часовете, след които не можеш да завършиш...
Колкото до шосейките - на Обиколката на Витоша - 2007 бях с горката шосейка - беше много по-тежко отколкото с байка, но се бях заинатил и я завършихАма си беше извращение, а не удоволствие
peritroper написа:В приложения файл са подробностите за предстоящото мероприятие.
Сигурен съм, че ще бъде прекрасно изживяване.
Само дето ще мине без мен![]()
![]()
![]()
Наредба_Карта_Подробности
На всички участници успех и попътен вятър.
Митко Ruse написа:Говорих вчера с amstoyanov по телефона.Оказа се, че пича е от този район дето ще се проведе бриветито на 21.03.2009г..Обеща да се разходи по маршрута за да види как са дупките и да направи снимки.Опасна мафия сме тук форумжиите.За моето участие се колебая нещо.Предната седмица изкарах дежурния грип и още се възтановявам.Формата не е необходимата.А и нещо се уплаших от предложения маршрут/дупките/.
vlassadar написа:кой с байк прави такива щуротии да кара по 200 км? (макар че вече се сещам за 2-3ма)
Митко Ruse написа:С това "от толкова години си го имам" си вкара афтогол.Значи стара мода.Абе "Трек Мадона".Добре, че си почитател на Кампи.Та огледалце я кажи кой има най-доброто колело.
Зависи за източна или западна СофияDstupidBastarD написа:Най-якото колело се намира у София
marsa написа:Зависи за източна или западна СофияDstupidBastarD написа:Най-якото колело се намира у СофияЕдин въпрос с два правилни отговора
Он: Абе пичове, записахте ли се?
Назад към Други видове колоездене
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 7 госта