SpoileR написа:Влезни в SAFE MODE и от там в C:\Documents and Settings
и копирай всичко от съдържанието на Аdministrator-ската папка (без NTUSER.dat) и го постави във Guest папката да replace-не всичко което се припокрива.
Така буквално ще клонираш Администратора визуално![]()
bluskanie написа:Тва NTUSER.dat къде се вижда?
BTW, пробвах да направя втори админски акаунт, който да е LIMITED. Та, тоя акаунт би трябвали да ползва админските настройки, само правата да са му различни, ама и при неги "изгледа" не е същия и проиблемите с Load-ването на конкретни програми си стои.
25thframe написа:Не би трябвало да не можеш да влезеш в BIOS, дори да не виждаш Post Screen-a, в смисъл че явно ти минаваш през Post-a, щом стигаш до логото на OS-a. Не трябва да помпаш бутона f2, по-добре го задръж. Какво се случва когато натинеш Pause и изчакаш малко - диспейва ли се нещо или екрана ти остава тъмен - черен.
btw
я разгледай тук : http://www.fixya.com/support/t192236-ac ... ack_screen
идеята да вържеш допълнителен монитор, за да видиш дали там се диспейва Post-а ми се струва добра.
Не би трябвало, при префлашването на BIOS, да се смени бутона с който се допсъпва той. Всъщност bluskanie BIOS-а ти AMI или АWARD е?SpoileR написа:Пробвай с ДРУГИ "F"-ове... може при новата версия да се влиза в менюто друго яче... пробвай и с DEL като при старите PC-та....
SpoileR написа:Но пък може новия биос по default да е настроен да не показва full screen logo-to както и memory check-а и тн... като го реснеш може пък да го върне в режим в който ги показва...
В твоя случай, баце, е добре да опиташ с реинстал на видеото, или първо да видиш в настройките дали има някаква врътня като "reset to default". Обикновено тея пишки с оригиналната Виста имат цепнат един партишън, който е наречен "рикавъри" и се реинсталира от него, или пък вълшебно ДВД със същото име. Обикновено е наблъскано с драйверите и куп шитави програми, не че ме кефи идеята за такова рикавъри, но обикновено върши работа.Krismars написа:Пробелема се появява само при видео, при игри примерно не се появява. Някаква идея от какво може да се е получило това. За пръв път се появи, когато беше свързан с телевизора ми, но не с HDMI кабел, а нормален кабел за монитор. Бях го оставил включен, а филма на пауза, наложи ми се да изляза, когато се върнах се получиха тея мизерии. Някаква идея, как мога да оправя това![]()
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 11 госта