http://bnap.org/docs/e-nomera_web.pdf
Четете етикетите!!!
Вече на масовия пазар няма майонеза с яйца. Няма сирене с масло. Няма малотрайни колбаси с месо. Няма нищо!
Ако искате да разберете какво всъщност има и до какво води, вижте горните линкове.

Alpina написа:За съжаление хубавата храна е скъпа.
Анелия написа:Пресните пържоли от магазина и яйцата от една баба от село нямат Е-та
Анелия написа:Пресните пържоли от магазина и яйцата от една баба от село нямат Е-та
GECKO написа:
Най-добре пържолата да е от някой дядо на село, идеалният варянт е да се е казвала Гошко преди това
bikerider написа: Ям само телешко и риба тон в собствен сос (зелена салата с риба е върховно ядене).
Като гледам, ще дойдете и вие на моя хал, ама по други съображения
PtD написа:
Като гледам, ще дойдете и вие на моя хал, ама по други съображения
Има, разбира се! Когато евтиното нещо е с изкуствено завишена цена...bluskanie написа:Няма как нещо качествено да струва по-евтино от нещо, в което са използвани по-евтини суровини... няма как!!!
:)kotka12 написа:PtD написа:
Като гледам, ще дойдете и вие на моя хал, ама по други съображения
да ве
твоя хал е да не пием бира
не щем
bluskanie написа:bikerider, а сега ако обясниш, кое е качественото на една консерва риба тон от 1,50лв ще съм ти много благодарен.
bluskanie написа:Скариди, калмари и всякакви такива, би ли споделил, спрямо кое са по-евтини???
bluskanie написа:Ама вие пропускате един важен момент.
bluskanie написа:Второ, ти можеш ли да си отвориш консерва риба, докато си на работа? Е, аз не мога да си го позволя
Потребители, разглеждащи този форум: Google [Bot] и 4 госта