Откраднаха ми колелото!

В този форум съхраняваме темите, за които сме преценили, че съдържат повече интересна или полезна информация и не заслужават да бъдат изтрити, въпреки че са поостарели. На който му е интересно, може да ги прегледа - ще намери интересни неща.

Мнениеот Admin » Сря Фев 02, 2005 11:27 am

[color=red][size=167]Внимание! [/size][/color]

Сгрешил съм серийния номер! :banghead: :banghead: :banghead: В момента издирвам истинския, че не мога да се сетя къде съм го записал :banghead: Засега знам само, че номерът би трябвало за започва с AV10... Ако някой види колелото, да използва за идентификация другите белези - цветя, комбинацията с вилка RST 381, и т.н., включителнои зимната гума с шипове (самоделка). Извинявам се за неточността! :I:banghead:
Интелигентният човек има възможност да се държи като такъв или като простак. Простакът няма подобен избор.
Аватар
Admin

Рейтинг: 2000

Мнениеот HepBeH_XaMcTep » Сря Фев 02, 2005 11:40 am

[quote="Admin"]

Сгрешил съм серийния номер! :banghead: :banghead: :banghead: В момента издирвам истинския, че не мога да се сетя къде съм го записал :banghead: Засега знам само, че номерът би трябвало за започва с AV10... Ако някой види колелото, да използва за идентификация другите белези - цветя, комбинацията с вилка RST 381, и т.н., включителнои зимната гума с шипове (самоделка). Извинявам се за неточността! :I:banghead:
[/quote]

споко, нали видях вчера байка
+ тоя дето го кара съм го виждал и преди там с някъв сребрист байк и само преден vbr
Изображение
Nikon d300 +Nikon 50mm f1.4, Tamron 17-50 2.8 +SB600 +Minolta 5400hs +RF-602
Аватар
HepBeH_XaMcTep

Мнениеот Shady™ » Сря Фев 02, 2005 11:47 am

[quote="HepBeH_XaMcTep"]

а и да не забравя - щом е в района около Евлоги Георгиев/Оборище - аз живея в този квартал, така че...
:)
+ байка се появи - видян е не веднъж
@shady - Капитанов, залагам си ПЦ-то, че нямаше да скочиш на бой!

@victor за Батата май биеш малко на сърказъм, въпреки, че съм ползвал стария Zoom с такава цел:angel2:
:D
[/quote]

Първо - говоря поначало
второ - не се засягайте а си помислете за следващия път
Е добре вие ме учудвате !!! Баратоци как няма да скоча на бой бе ?!?!Ок ок !!! Ние с колелата се водим екстремисти !!! Караме един от най Extreem Sports there is !!! Водим се луди/откачени слушаме музика от която може да се метнем през балкона ей така за кеф и като се претрепем да не ни ебе !!! Е как па да му еба майката на някой от нас му взимат колелото и другите гледат !!! Е братто не стаа така !!! Ако ще оня да е бивш култорист ще му скоча, най-малкото ще съм направил опита и ако съм се провалил - ще ме е срам да кажа че не съм го набил и не съм върнал колелото !!!Това така ще ме ядоса че след вашия път като го ВИДЯ ще го пазя да не умре от бой, па като е по силен - има павета камъни и т.н. А вие кво - гледате 1ж 2 пъти и все гледате !!! А после като на 50м от теб има патрулка и като ви мелят и ви ограбват - не си вършели работата... ми и те са кат ВАС гледат и ако го видят пак ще го разпознаят бе !!! Кво им се сърдите !!! Да не говорим че посчих 2 варянта в които минават без бой/жертви !!! На мен ако някой ми задигне колелото и някой ми каже че ми го е ВИДЯЛ - мен ще ме е по яд на човека който го е ВИДЯЛ и си е говорил с него бла бла а не на тоя дето ми е го е задигнал. Без някой да се обижда ама ако ми седят 2мата 1 до друг - първи бих трепал тоя дето го е ВИДЯЛ (не че ще го направя ама би ми се искало повече от колкото да трепам крадеца)!!! Аз ако кажа че съм видял и тва е - аз ще се чувствам като жена/нежен тип !!! Въпросът е да се направи нещо от тея 3 варианта или някой дръг 4ти а не да се ГЛЕДА !!! С гледане нищо не става. Братоци замислете се а не ми обяснявайте - 'Не сме в Ирак' или 'Нямаше да се биеш' Да му еба майката ние сме мъже а не жени !!! И това че незнаеш кво да направиш - това вярно ли е бе ?!!? Вие да не би го виждате за 3-4 сек !!! Да беше така - ок ама !!! Има време да се помисли и да се реагира а не да се седи и да се ГЛЕДА, па ако не се сещате нищо - ми проследете го бе !!! Пък и толкова ли се изнежихме че да ни е страх да се бием ?!?!...
Specialized Riders Club !!! SEX™ = Super EXtreme TEAM
Аватар
Shady™

Мнениеот Zozka » Сря Фев 02, 2005 11:55 am

[quote="Shady™"]

Първо - бла
второ - бла блааа буаа :drunk:
[/quote]

ти пак не знаеш какво говориш. ше земе някой като хамстера или кат тебе да те послуша и хем ше го набият, хем нема повече да се мерне колелото по тия географски ширини /паркове/. номера е да викнеш или подкрепление на две колела, или да звъниш на полицията. БЕЗ да се разправяш
Идат кат овци, бегат кат Офци
Аватар
Zozka

Мнениеот Sp0nG » Сря Фев 02, 2005 7:31 pm

[quote="HepBeH_XaMcTep"]

[quote="Admin"]

[/quote]

споко, нали видях вчера байка
+ тоя дето го кара съм го виждал и преди там с някъв сребрист байк и само преден vbr
[/quote]

Ей, аз ко познавам тоя човек, бе! Мога да ви кажа че 100% не го е откраднал той, много пъти на паметника ми е карал колелото даже не съм го наблюдавал и не ми го е гепил. Така е правил и с още много хора, така че е печен човек, ама доста наивен и не разбира много от колела. Според мен някой ми го е продал за смешна цена и той не се е сетил, че може да е крадено. Освен това няма много пари, а много се кефи на РАМ, та не е устоял на офертата. Щом сте го видели да кара без да се крие, значи не знае че е крадено или е адски мазохист. Той само на паметника кара, така че ще го намерим там, но ви моля който го види да не гo :B)::dark::xx(:!!! Първо да поговори с него , да го пита откъде е колелото и т.н. Даже може да се сприятелите, намира се приказка с него. Може примерно да се разберете да карате някой път на паметника и после който го е видял да отиде с Любо и да се разберат. Не знам каква ще му е реакцията като разбере... Едва ли подозира даже чие колело кара. Аз ще мина в неделя да го потърся, обикновено почивните дни е там, но зад паметника, а не отпред на гладкото. Но няма страшно, ще намерим колелото:^:
Аватар
Sp0nG

Рейтинг: 1912

Мнениеот circle » Сря Фев 02, 2005 11:10 pm

@ Shady™
абе пич глеи са може да сме екстремисти
(някои особено проявени) обаче много в важно да се оважаваме един друг аз напрмер се кефа на всеки които кара ако ще и да е пенсия ...
(без мангосите разбира се там и аз сам доста краен щото ми обръзна да се оплакват колко са бедни милите ... МИ МОИТЕ РОДИТЕЛИ ЗАЩО НЕ СА СЪЗДАЛИ 12 ДЕЦА А щото мислят после как ще ги гледат да еба копелетата и после за инреграция ми говорят по шибаното радио АУУУ:cussing::dark:.. бе отплеснах се малко )
идеята ми е че кара ли сериозно някои колело половин приятел ми е вече ... да зареди ОНАЗИ МУЗИКА :hbang2::hbang2::hbang2::agree:за която говориш (която по радио не я пускат) зарди оиази тръпка да тргнеш по дяволите сам с раница на гърба и да знаеш че ако стане нещо ще го носиш колелото през цялата планина (а и си го доказвал примерно)
схващаш мисалта ми хора с общи характери сме
community както беше казал някои.
повечето знам че ти е много криво да и на нас всички са ни крали много неща (нормално е да искаш да си го искараш на някои) обаче даи малко по мъдро
боя за които говориш не винаги е чест и слава
много лесно може да се стигне до толкова сериозни неща че едно колело да е направо незначително а в повечето случаи човека на краденото колео няма да е има общо, ще е ентусияст като мен теб и всички останали
нямам против грубата сила когато наистена си заслужава ... като хванеш някои да изнасилва момиче му извади очите първо
и истена че е лесно да се говори а малко се прави но за едно колело
мисля че си доста брутален (не че не се кефа на брутализми)
хаиде с здраве и по кротко .......
i just want something
i can never have
circle

Рейтинг: 1200

Мнениеот Victor » Чет Фев 03, 2005 9:38 am

[quote]за Батата май биеш малко на сърказъм, въпреки, че съм ползвал стария Zoom с такава цел[/quote]

Zna4i gre6no si me razbral znae6 4e ne sum zlopameten.Izkah da iztukna 4e wsi4ki sa ravni pred batata (ili zooma :D).Ne sum se opitval da zasegna ni6to svurzano s ob6ototo ni minalo za6toto wsi4ko e dobre koato svur6va dobre puk to taka si i be6e :angel2: !
Абе секви ги има !
България не ме обича,
а аз съм ебати пича !
Victor

Рейтинг: 1700

Мнениеот HepBeH_XaMcTep » Чет Фев 03, 2005 5:55 pm

[quote="Victor"]

[quote]за Батата май биеш малко на сърказъм, въпреки, че съм ползвал стария Zoom с такава цел[/quote]

Zna4i gre6no si me razbral znae6 4e ne sum zlopameten.Izkah da iztukna 4e wsi4ki sa ravni pred batata (ili zooma :D).Ne sum se opitval da zasegna ni6to svurzano s ob6ototo ni minalo za6toto wsi4ko e dobre koato svur6va dobre puk to taka si i be6e :angel2: !
[/quote]

базикам се, бре колега
:D:angel2:
Изображение
Nikon d300 +Nikon 50mm f1.4, Tamron 17-50 2.8 +SB600 +Minolta 5400hs +RF-602
Аватар
HepBeH_XaMcTep

Мнениеот Гост » Чет Фев 03, 2005 9:38 pm

[color=navy]Любак, дано излезеш късметлия и си прибереш приятелчето. Само като си представя ситуацията...вампирясвам.[/color]
:boggled:
Гост

Мнениеот Shady™ » Чет Фев 03, 2005 10:18 pm

@circle - Аз съм много спокоен човек :) Имам много нерви и не съм се бил с никои от години ... и не съм има серизно сбивания, ама ако трябва да се действа - се действа !!! Има време в което трябва да се оправят нещата по мирен начин и време когато трябва да покажеш че си мъж а на дете което го е страх да от вълци в гората и от това че може да го заболи ако се сбие :) То ако става навъпрос, ако аз бях видял това колело щях да подходя по 1 от тези 3 варянта дето изброих, като почна с наи миролюбивия, но ако трябва да се бия, за да върна колелото на един 'от нас' - нямаше да се замисля даже ... било той горила или некъва клечка - за мен всички са рави ;) - см предимстово има този който удари първи и не сппре, а ако наистина е як - всяко нещо около теб е реално оръжие оръжие, дори 1 шапка да имаш меташ му е в лицето и дакото разбере кво става - бам бам и вече нз къде е и от там го почваш... И не ми разправяйте са 'много филми гледаш' защото това си е чиста истина !!! Сега въпроса е - на кой му стиска. Зависи много с каква психика си - виждал съм некви 'гиганти' да бъдат правени на 2 стотинки от хора или човек който е с пъти по хилав/слаб от 'гиганта' ама психика. Мо пак казвам че аз съм по мирните начини но ако трябва да се действа - ще се действа !!! Айде :beer: и гледайте следващия път да не го ГЛЕДАТЕ а да направите нещо !!! От Днес съм с байк и събота ще мина(ако не съм с рейс) през борисовата и през паметника и ви гарантирам че ако той утре е там - Админе - баика ти ще е у теб в събота !!! Стискайте палци да го видя !!! Че с вашето гледане няма да стане ...
Аватар
Shady™

Мнениеот ThEUfO » Чет Фев 03, 2005 10:37 pm

[quote="Shady™"]
дори 1 шапка да имаш меташ му е в лицето и дакото разбере кво става - бам бам и вече нз къде е и от там го почваш... И не ми разправяйте са 'много филми гледаш' защото това си е чиста истина !!! [/quote]

Оле не, 10 мин съм ревал от смях :angel2: Абе няма ли да е по-добре да му хвърлиш 10 лв на земята и той като се наведе бам бам :bouncy: Айде действайте с колелото, че много се протакаха работите, като го видите отивате при него и му казвате така и така, ше ти чупа главата от бой ако не ми дадеш колелото, вадите, пеперудата от джоба и му взимате колелото с джобните барабар :bulb:
Древна мъдрост: "s****** ** **** po default"
ThEUfO

Мнениеот Shady™ » Пет Фев 04, 2005 5:44 pm

[quote="ThEUfO"]

[quote="Shady™"]
дори 1 шапка да имаш меташ му е в лицето и дакото разбере кво става - бам бам и вече нз къде е и от там го почваш... И не ми разправяйте са 'много филми гледаш' защото това си е чиста истина !!! [/quote]

Оле не, 10 мин съм ревал от смях :angel2: Абе няма ли да е по-добре да му хвърлиш 10 лв на земята и той като се наведе бам бам :bouncy: Айде действайте с колелото, че много се протакаха работите, като го видите отивате при него и му казвате така и така, ше ти чупа главата от бой ако не ми дадеш колелото, вадите, пеперудата от джоба и му взимате колелото с джобните барабар :bulb:
[/quote]

Ok ok !!! Бе манете смеха/ебавките - наистина всичко моге да се използва, а за тва с шапката - от личен опит - 'бих се'(разменихме си няколко ударчета) с 2ма и понеже бяха 2ма на 1ния му метнах шапката ми в лицето му скочих на другия, после другия тамън мана шапката и почнах и него ... и така ... ;)
Аватар
Shady™

Мнениеот MAN6 » Пет Фев 04, 2005 8:41 pm

[color=red][size=200][b][i][u]ПОМОООООООЩ!!!! Извикайте линейка... жлъчката ми ще се спука!!![/u][/i][/b][/size][/color]

ахаххахахаха моля ви се......... помогнете на горкия младеж.... :)

а колкото до колелото- Любо, след като знаеш вече къде какво чакаш ебаси?!?!?!!? само не ми казвай че ще постъпиш хуманно с някого, който си е купил краден вещ, при това знаейки че е крадена, щотото само някъв пълен заблуденяк би си помислил че подобно колело струва 50(макс.80_лв, за колкото най-вероятно го е купил.......

а ти продължаваш да пишеш за серийни номера и някви подобни..............................

[CONFUSED] .... ?!?!
xund
Аватар
MAN6

Мнениеот Zink » Пет Фев 04, 2005 9:43 pm

Бам, Трес, фрас, тряс! Шапки хвърчат, заслепяват хора, раздават се юмруци!

:rofl: :rofl: :rofl:
True Riders Team
Zink

Мнениеот Metal_Psycho » Пет Фев 04, 2005 9:53 pm

Абе мани мани,Джеки Чан да си завре Кунг Фу-то там от където го е взел направо,щото новия екшЪн герой е тук!

:rofl::rofl::rofl:
Аватар
Metal_Psycho

Рейтинг: 1993

Мнениеот Shady™ » Пет Фев 04, 2005 9:59 pm

Очаквах подобни отзиви ама ... Аз ви казвам па ако щете вявайте квото щете правете вадете пеперудки/припадайте от смях/гледайте/хващайте батата/викайте линеики/гледайте филми с Джеки Чан и Кунг Фу, ама само моля ви НЕГЛЕДАИТЕ а правете нещо като ВИДИТЕ колелото !!!
Аватар
Shady™

Мнениеот Admin » Пет Фев 04, 2005 10:04 pm

[quote="MAN6"]
а колкото до колелото- Любо, след като знаеш вече къде какво чакаш ебаси?!?!?!!? само не ми казвай че ще постъпиш хуманно с някого, който си е купил краден вещ, при това знаейки че е крадена, щотото само някъв пълен заблуденяк би си помислил че подобно колело струва 50(макс.80_лв, за колкото най-вероятно го е купил.......

[/quote]

Е, определено не смятам да го пребивам човека :D Просто искам да си взема колелото и толкова. И евентуално да разбера кои са крадците, за които вече може и да измисля нещо :angfire:
Само че все още не знам къде е колелото. Този, който го кара, няколко души са го виждали и преди, със старото му колело, но само толкова - никой от тях не знае къде живее или нещо подобно. Аз самият когато мога обикалям около паметника и Орлов мост, но досега не съм го видял.
Интелигентният човек има възможност да се държи като такъв или като простак. Простакът няма подобен избор.
Аватар
Admin

Мнениеот pak az » Пет Фев 04, 2005 11:27 pm

[quote="Admin"]

Този, който го кара, няколко души са го виждали и преди, със старото му колело, но само толкова - никой от тях не знае къде живее или нещо подобно. Аз самият когато мога обикалям около паметника и Орлов мост, но досега не съм го видял.
[/quote]

Пишете, пишете... :boggled:
Следващият път когато някой види въпросният човек нека да му вземе e-mail-a/ICQ-to/tel-a/адреса и да го уведоми че ще пие студена вода, ако случайно още не е видял темата.
А после ако щете и като паметници стойте на паметника :crazy: .

Вече може да се очаква и че водата ще бъде сервирана на някой друг :crap:.
pak az

Мнениеот ThEUfO » Съб Фев 05, 2005 11:50 am

[quote="pak az"]
Следващият път когато някой види въпросният човек нека да му вземе e-mail-a/ICQ-to/tel-a/адреса и да го уведоми че ще пие студена вода, ако случайно още не е видял темата.
А после ако щете и като паметници стойте на паметника :crazy: .[/quote]

Много си прав, ама много! А този който беше говорил с него и го е питал, абе какви са тея стикери mtb-bg.com е направил свещенната простотия да му каже непряко : "иди провери дали не е крадено това колело"...
Най-малкото на този пич ще му е хрумнало да провери абжеба бившия собственик на колелото какво е правил там, или най-малкото от любопитство... Незнам но тези които сте видели колелото и не сте направили нищо сте за ... :banghead: .............................
Древна мъдрост: "s****** ** **** po default"
ThEUfO

Мнениеот MAN6 » Съб Фев 05, 2005 1:32 pm

[quote="Admin"]
Е, определено не смятам да го пребивам човека :D Просто искам да си взема колелото и толкова. И евентуално да разбера кои са крадците, за които вече може и да измисля нещо :angfire:
Само че все още не знам къде е колелото. Този, който го кара, няколко души са го виждали и преди, със старото му колело, но само толкова - никой от тях не знае къде живее или нещо подобно. Аз самият когато мога обикалям около паметника и Орлов мост, но досега не съм го видял.
[/quote]

a kakwo shte mu kajesh- izwinqwai towa e moeto kolelo, bih ti dal 100lv da mi go wyrnesh? !?!?
ti si znaesh de.......
xund
Аватар
MAN6

Мнениеот Shady™ » Съб Фев 05, 2005 7:49 pm

[quote="ThEUfO"]

[quote="pak az"]
А после ако щете и като паметници стойте на паметника :crazy: .[/quote]

Много си прав, ама много! А този който беше говорил с него и го е питал, абе какви са тея стикери mtb-bg.com е направил свещенната простотия да му каже непряко : "иди провери дали не е крадено това колело"...
Най-малкото на този пич ще му е хрумнало да провери абжеба бившия собственик на колелото какво е правил там, или най-малкото от любопитство... Незнам но тези които сте видели колелото и не сте направили нищо сте за ... :banghead: .............................
[/quote]

E за това говоря :beer: :agree:
Аватар
Shady™

Мнениеот BuxpeH » Сря Фев 23, 2005 4:00 am

стана ли нещо?
BuxpeH

Рейтинг: 1695

Мнениеот yordet » Сря Фев 23, 2005 12:18 pm

[quote="nikitzo"]

[quote="Admin"]

Ето повече подробности по случая, защото са интересни :D:
Никой не знаеше, че колелото е на тавана. Наложи се да го кача, тъй като временно трябваше да освободя мастона балкона. Таванът ми е отделно помещение с дървена врата, нормална брава (от старите) и катинар. Общо към всички тавански помещения има метална врата, но пак с обикновена ключалка. Досега никога не са разбивали тавани в нашата кооперация.
Крадците не са вътрешни хора. Просто са имали добър късмет, а аз лош. Отключили са металнта врата и са почнали наред да преглеждат тваните - преди нашия са "отворили" (в повечето случиа силово) 3-4 други тавана, но там има само боклуци. В нашия са намерили находка, поразровили са още и са си тръгнали с трофея.
Много съм доволен, че полицията свърши това, което се очаква от нея. Крадците си бяха забравили нещо в нашия таван (човек като е въодушевен, често греши), което бе иззето от опретивната група, която дойде. Не знам дали ще успеят да снемат отпечатъци обаче. Дознателите описаха всичко в протокол, снимаха, взеха от мен снимка и описание на колелото и ми ддоха инструкции как да действам в случай, че си го видя.
Някой попита какво става, ако колелото се намери у човек, който си го е купил. Според закона крадени вещи следва да бъдат предадени на собственика им дори да се намират у добросъвестен владелец, стига да не са минали повече от три години от кражбата. С други думи, в следващите три години, ако байкът бъде открит, той се изземва и ми се връща на мен, а този, в който се намира, пие една студена вода и се разправя с този, който му го е продал. Вярно, че човекът може да не е виновен, но затова, когато се купува нещо на старо, всеки трябва да направи достатъчно, та да се увери, че нещото не е крадено - иначе грешката си е негова.
[/quote]

Админе случката е ужасяваща но не възлагай големи надежди на полицията.
Защо? Веднага давам 3 примера без изобщо да се замисля.
1. Разбиват колата на баща ми на платен паркинг:dunno:. Неделя е. Разбира се викаме полиция. Говедата идват след около 1.5 часа като следователя е мъртво пиян и даже при слизането от вмирисаната лада падна. След това отидоха на оглед и видяха че предното стъкло е разбито и има доста капки кръв из купето както и да е взеха там някакви проби за около 20-25 минути и си тръгнаха.
Резултат: НИЩО
2. Вървя си аз по бул. "Фритьоф Нансен" при което от едно завадение изкачат двама и побягват. След тях излиза разревана сервитьорка и крещи за помощ защото въпросните двама са обрали оборота. Аз побягвам след тях но те са по бързи. По едно време видях патрулка. Спирам при безформената маса седяща вътре и му посочвам с пръст двамата обирджий като му обясних за какво става дума. Отвътре две свински очички ме гледат с презрение и ми казаха цитирам "Обърни се към някой колега моята смяна свърши преди 5 минути" :crazy::dunno::crazy::crazy:
3. Този път разбиват моята кола пред блока. Поражения счупено задно стъкло и открадната кора над багажника :crap:. Прибирам се в нас и разбира се се обаждам на милицията. От там ми казват да докарам колата при тях да огледат :crazy::crazy:. Закарах им я като взех и огромното паве с което беше разбито стъклото без да го докосвам разбира се. Половин час лутане докато някой ми обърни внимание. Накрая идва един и ми вика пиши как е станало. Писах каквото бях видял. Накрая шкембестия мизерабъл не благоволи да погледне и колата. Аз (как може да съм бил толкома наивен) му викам добре аре ето с този камък е разбито стъклото няма ли да вземете отпечатъци от него. Последа отговора "Чшшш момченце ти май много филми гледаш а"

Както се казва в 1 песен ДЪРЖАВАТА НИ Е ЗА ПСИХОДИСПАНСЕР
[/quote]

Мога само да ви кажа какво стан в входа ни преди година и малко... Уморен чиновник доста едър живееш на 1-вия етаж се прибира от работа преди да му е свършила нощната смяна(защото му е било лошо)някъде 1.30 да е било и заварва трима пишлемета в апартамента му двама изскачат през балкона но третия тръгва да минава през него грешка боя или по точно побоя започва от натрето излиза с него на площадката на първия етаж в това време наколко по късно заспиващи съседи излизат и те се вклщчват в побоя един от тях се обажда на полицията и от там му казват
-Малолетен ли е?
-Да..
-Ми бийте го докато дойдеме, ние ще се позабавиме, иначе нищо не можем да му направим..

Боя продължава още 15 мин когато вече гладиаторската битка стига апогея си и екзалирания собственик побеснял до такава степен го изхвърля като по американски филм през прозоречното стъкло на вратата полицията идва и всички са доволни...

Равносметка
За обственика невероятна стресс терапия, духовно извисен е на седмото небе заедно с оше 3-4 души..
За крадеца : свличане на десния бъбрек разкъсване на далака фрактури по лицето 4 зъби избити две строшени ръце, 4 ребра..

Извод човека е съжителство на материално и духовно когато някой ви посегне на материалното действайте материално, бой до поллуда но не като за последно внимателно , или както аз обичам да казвам под медицински надзор, бавно и мъчително...
yordet

Мнениеот layne » Нед Фев 27, 2005 9:54 pm

А бре Admin-e какво става с колелото,върна ли си го?
Не е толкова яко да караш , колкото гадно е да не караш!
"Всичко е консуматив!"
www.ram-bikes.com
layne

Предишна

Назад към Архив