ico 1 написа:да смятаме крайна цена на"Cross",готов за употреба
draznitelq написа:какви са тея некомпетентни менения
Незаконното ще свършим веднага. Неконституционното изисква малко повече време.
fifffka написа:Както е тръгнало след някой друг ден ще се появи тема "Какво да правя със счупените си кости?"
kotka12 написа:най-бързо обаче било оранжавото в съчетание с вилка дето вади много ход
draznitelq написа:Абе като не ви изнася не пишете по темата!Аз питам хора котио са се сблъсквали с такива гаранции.Темата за колелото ми писна,решението е взето и тфа е.Сега отстранявам проблеми (НЕ ИСКАМ СЛЕДВАЩОТО МНЕНИЕ ДА Е ОТ СОРТА "ДА НИ БЕШЕ ПОСЛУШАЛ",искам менение точно по темата.А колкто за това знам че зандата е същата като преданта,но преходниците са различни,ама некак си не ми изнася да пиша "спирачката със заден преходник" за тфа накратко казвам задната спирачка.А до нагряване това е прост физичен закон,как ти правят заварките на моито че и на ваште колела,чрез разтопяване на сплавта и последващо изстиване и втвърдяване.Така е направено и това ухо само дето умника дето го е заварявал не го е направил както трявба (или просто го е изкривил или си е било криво)оправията е лесна горелка,клещи и 2 часа изстиване нищо сложно,и механика в байк център го каза,само дето те нямат горелка и т.н.Въпроса е ще го покрият ли от гаранцията и ако не колко ще ми излезе.Съвет искам по темата е не всеобщи изтъркани реплики,мерси за вниманието и дано да сте прочели това,че не искам подобни коментари вече.
Стоманено, бре.... Или чакай.... Рамката алуминиева ли беше?ico 1 написа:алуминиево бидонче за бира()
draznitelq написа:Не съм казал че трябва да се нагрява,а просто да я оправят те си знаят как.Въпроса ми беше ако някой знае сервиза на Крос в София и дали да ида в него с гаранционната карта (ще я приемат ли) или да ида в метро.
did написа:draznitelq написа:Не съм казал че трябва да се нагрява,а просто да я оправят те си знаят как.Въпроса ми беше ако някой знае сервиза на Крос в София и дали да ида в него с гаранционната карта (ще я приемат ли) или да ида в метро.
иди в метро и после пиши пак тука какво са ти казали![]()
![]()
Pho3nix написа:Не знам защо никои не искаш да слушаш, но продължаваш да питаш!!! Ако нямаш пари, си купи В-брейк. Ако имаш пари, си купи и задна бб5 и се радвай. Утре като питаш "вилката ми нещо не работи" (ако може да не работи повече) ще получиш отговор да си вземеш 1 XCR... и така нататък, и така нататък. Единствения начин да спреш този омагъосан кръг е да продадеш колелцето и да си вземеш нещо, което може да се кара.
П.П. Разбрал си какво е истинска спирачка (е всъщност не си, но пак има напредък) Послушай всички тук и ще разбереш какво е и начален клас ПЛАНИНСКО колело, защото твоето не е такова
Нямаш работа в Метро.От там ще те пратят в сервиза.По-добре виж в гаранционната карта къде има сервиз на"cross"в София,ама много ме съмнява да стане нещо,особено след като си сменил предната спирачка.За да ти важи гаранцията не трябва да пипаш нищо,иначе от девет кладенеца вода ще ти изкарат.Виж,ако можеш да се свържеш с производителя мисля,че няма да има проблем дори да ти сменят рамката,ама куриери,едно друго и става"танто за кукуриго".Виж дали не може да се подложи някоя шайба на ухото за да стои направо спирачката.draznitelq написа:Не съм казал че трябва да се нагрява,а просто да я оправят те си знаят как.Въпроса ми беше ако някой знае сервиза на Крос в София и дали да ида в него с гаранционната карта (ще я приемат ли) или да ида в метро.
А и тоя елемент е бил стоманен, налиhitar_potar написа:що тогава се косиш, като знаеш, че няма да те послуша, адаш???
към дразнителя
наскоро мой приятел си нагря с горелка опашката на мотора, щото беше усукана след катастрофа - сега опашката е ок, но беше страшна играчка и до последно не се знаеше дали ще стане нещо от тая опашка. но държа да отбележа, че става дума за елемент от мотора, върху който няма кои знае какви натоварвания.
hitar_potter написа: А и тоя елемент е бил стоманен, нали
Назад към Начален клас велосипеди и компоненти
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 18 госта