storm написа:Искам да помоля тези, които са наясно как седят нещата с Hardtail-а, да споделят мнения, снимки и малко по-подробна информация ако е възможноЗа първа година имам желание и възможност да участвам и искам да се осведомя за рисковете и възможностите за каране с подобен тип рамка /пукания, късания и т.н./
, пояснявам че съм с рамка Climber-08, a в клиповете които гледах всички карат меки рамки - независимо от стила. Предварително Благодаря на отзовалите се !
![]()
Хммм, така да ми е позната тази ситуация...

В крайна сметка обаче няма как да разберем без отидем и да го видим този Сопот, става ли - не става ли

Ти не каза какъв стил ще караш, аз съм решил да видя това ХЦ трасе за какво ще става въпрос... Мисля си само дано не е някоя дива сафари история при спускането.. щото нагоре чат-пат въртя, ама надолу последният път като карах едни "спусканки" из сливенският балкан на 2-3 места трябва да ви призная, напраУ си се насрах и бях яко на спирачките...

Да не говорим пък че наскоро си взех педали с клипсове и такъв филм си вкарах, че ще падам като пълна кифла... хахахха И все пак има доста време още и силно се надявам идният месец вече най-късно да ни понапече малко! Кфа е тази баба Марта стара мръсница...

....така че приятелю, навивай крачолите и давай да не се излагаме! А колкото до байка, не го мисли най добре... На мен моят ми е първият & Its my baby! Ако ти си с байка си - и той ще е с теб!! Ххаха

Пожелавам ти успех & meet you there!