OL_stream написа:...проблем ...
tancho написа:...освен ако не си си платил за експрена доставка но и тогава идва до три четири дни.
OL_stream написа:Проблема е в това, че в началото ми пишеше, че на 1-ви април ще е в БГ, но после след като пропътува камьона с колелото 100тина км и е спрял в склад на фирмата колелото е останало там, защо може да е така..
Анелия написа:Само при нас ли има проблеми с този сайт? Шуменската агитка направи общо три поръчки от CRC, а двете имат проблем. От втората липсваха наколенки, а бяха взели парите за тях. След е-mail оправиха нещата и пратиха наколенките допълнително. Сега с третата поръчка липсват 3 (!!) неща, и то не са дреболии: 2 каски и един чифт обувки, за които пак са charge-нали картата. Пак пратихме email, вероятно ще оправят нещата, но е неприятно това
Анелия написа:...
TheAnimal написа:Абе друго си е да го "забелиш"![]()
hitar_potter написа:Пробвайте да се свържете с испанеца и да уредите нещата през CRC да размените пратките?
TheAnimal написа:Абе друго си е да го "забелиш"![]()
Анелия написа:Ако още веднъж някой се опита да ме изкара малоумна, ще черпи много бири![]()
Cipokrila Zizibaga написа:p.s. Ако сте неосъзнат пубер на не повече от 14 и половина , или ми предлагате бартери за всякакъв вид бяла или черна техника, други предмети или човешки органи, моля не ме търсете.
Потребители, разглеждащи този форум: Google [Bot] и 362 госта