taurus13 написа:в планината също има 4 посоки, но те са различни от световните. Тук те са: Нагоре, Надоле, Насам и Натам.
taurus13 написа:в планината също има 4 посоки, но те са различни от световните. Тук те са: Нагоре, Надоле, Насам и Натам.
r4p1s7 написа:Еми,средното се повдигна с тоя шок,да,но на тази,средната дупка в момента е около 36см....самият шок е 200мм.
Krismars написа:Иначе може ли една снимка отстрани ......
THEZOGGO написа:Не искам да се правя на много знаещ, но след много разговори с хора които са много по навътре в окачванията и работата на меките рамки ще ти кажа че ако караш тази рамка с шок 200 мм сам ще усетиш че рамката ти не работи! Аз лично усетих разликата веднага с вдигането на средното. Ако можеш след време смени си шока със 190 мм. Рамката са я направили за 190 мм а и аз щото съм тъп и си мислих че ще работи по добре с 200 мм се излъгах да сложа такъв на АМ -а, а напротив точно обратното е, колелото е по трудно управляемо.
Ще бъде много добре след като тестваш машината да кажеш изобщо как се държи в условията на каране на долу.
Според мен се обезмисля варианта - 200 мм шок и 180 мм вилка. Много е 39 - 40 см височина на средното. За тази рамка 190 шок и 160 вилка. О.к. съгласен съм че вилката е добра, но отзад просто хода ти е прекалено малък според мен за ФР, то и 150 са си малко а ти караш на 125 мм. Ако си решил по натам да караш с друга рамка и да прехвърлиш шока и вилката е добре, но комбинацията в момента прецаква работата на рамката.
Иначе колелото е станало много добре, от към компоненти, само геометрията не ми харесва.
Казвам го от опит.
did написа:40 санта високо средно... много ход... малко ход... геометрия... стереометрия...
Pho3nix написа:по-добре щеше да е, особено щом се учиш, да си караш със 190 шок и 160 вилка
Назад към Радост за окото (видео и снимки)
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 17 госта