Holz написа:Само дето ми се губи карането или аз съм кьорав и съм забравил,че това е сайт за планинско колоездене...но както и да е
taurus13 написа:в планината също има 4 посоки, но те са различни от световните. Тук те са: Нагоре, Надоле, Насам и Натам.
bobiracing059 написа:А защо тази тема не е за обсъждане именно на "снимка на седмицата" ?
Иначе наистина добра снимка.Смея да твърдя,че това е най-хубавата снимка на седмицата от целия архив на МТБ![]()
![]()
![]()
![]()
r4p1s7 написа:А аз не разбирам защо снимките на седмицата трябва да са винаги толкова "живописни",мудни,мързеливи и общи.Да не би да няма добри байкъри в България,доста обикновени ми се виждат,без никаква сложност на показаното изпълнение,монотонни са някак си.Аз мисля,че може и повече да видим от родната "сцена".
Говоря за последните,не ме разбирайте погрешно,има и много луди,но като цяло мисля,че има какво да се желае.
r4p1s7 написа:А аз не разбирам защо снимките на седмицата трябва да са винаги толкова "живописни",мудни,мързеливи и общи.Да не би да няма добри байкъри в България,доста обикновени ми се виждат,без никаква сложност на показаното изпълнение,монотонни са някак си.Аз мисля,че може и повече да видим от родната "сцена".
Говоря за последните,не ме разбирайте погрешно,има и много луди,но като цяло мисля,че има какво да се желае.
did написа:Сега видях - всъщност желязното е пластмасово, но направено от алуминий.
did написа:r4p1s7 написа:А аз не разбирам защо снимките на седмицата трябва да са винаги толкова "живописни",мудни,мързеливи и общи.Да не би да няма добри байкъри в България,доста обикновени ми се виждат,без никаква сложност на показаното изпълнение,монотонни са някак си.Аз мисля,че може и повече да видим от родната "сцена".
ти карал ли си някога в дивата планина, където ходят само козите?
изпитвал ли си удоволствието да стигнеш с велосипед там, където само козите могат да стигнат?
ако не си, не коментирай снимки, в които соновното послание е "аз съм при козите и тук други преди мен не са били с велосипед!"
Козите не се спускат по DH трасета, нито рипат FR.
Другото е планинско колоездене, което е модерно да се нарича АМ, а всъщност е просто "планинско колоездене"
В един форум за планинско колоездене трябва да има предимно снимки от "планинско колоездене", не от "колоездене по трасета, направени по хълмовете и парковете".
r4p1s7 написа:Ти явно разбираш от всичко,бате и тука се ползваш с некви привилегии....рейтинг ала-бала,право да обиждаш хората,пък и доста явно се опитваш да се наложиш,така да се каже....давай,смело и напред,ама поне....малко правопис и пунктуация понаучи.
r4p1s7 написа:не мога да разбера например как снимка на малко лед върху гумата може да стой цяла седмица на най-видното място в сайта.Напълно разбирам това,да си с колелото си някъде,където никой не е бил,но една екстремна снимка също може да покаже точно това!
r4p1s7 написа:За снимката в темата,супер е,невероятна,красива,привлекателна....ама цяла седмица.Мисля,че може да се промени на "Снимка на деня".Така ще има и разнообразие,а и хората ще могат да участват по-активно.
Назад към Радост за окото (видео и снимки)
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 21 госта