Снимка на седмицата 23-29 Март 2009

В този форум публикувайте теми от следните видове:
1) Връзки и коментари за видеоматериали (клипове, пълнометражни филми и т.н.), свързани с колоезденето.
2) Теми, в които основната идея е да се пускат снимки с някаква определена тематика.
3) Теми, в които хората показват новите си велосипеди и компоненти, получават поздравления за тях и т.н.

Рейтинг за публикуване на тема / Рейтинг за отговор / Тежест: 500 / 700 / 5

Снимка на седмицата 23-29 Март 2009

Мнениеот Dravceto » Сря Мар 25, 2009 12:42 pm

Искам само да споделя, че снимката е невероятна. Браво на админа за избора и още повече на фотографа.

Изображение
Изяж бобър, спаси дърво !
Аватар
Dravceto

Рейтинг: 1960

Мнениеот veskoz » Сря Мар 25, 2009 12:45 pm

Страхотна снимка има всички цветове.
Но като гледам небето цвета на дрехите на карачите май не след дълго е бил преобладаващо кафяв :)
Сервизът за моя велосипед! http://www.velo09.com
Аватар
veskoz

Рейтинг: 2000

Мнениеот An1MaL » Сря Мар 25, 2009 12:59 pm

:rofl:
Bogdan Andreev - RAM BIKES N4
Аватар
An1MaL

Рейтинг: 1942

Мнениеот Holz » Сря Мар 25, 2009 1:14 pm

Да,каква невероятна снимка! Какво небе,какви борчета...каква красота!
Само дето ми се губи карането или аз съм кьорав и съм забравил,че това е сайт за планинско колоездене...но както и да е

Другия път снимайте малко по-отдалече,че така не ви хваща цели обектива

:beer:

[1:54:11 PM] VaNki4_pz says: Админа още не е разбрал, че трябва да има жега
Последна промяна Holz на Сря Мар 25, 2009 1:55 pm, променена общо 1 път
не, а ти ?
Аватар
Holz

Рейтинг: 1864

Мнениеот Asen6o » Сря Мар 25, 2009 1:32 pm

Аз лично чакам всеки поноделник с голямо нетърпение.
Всички са страхотни! :smash: :banana:
Аватар
Asen6o

Рейтинг: 1407

Мнениеот Admin » Сря Мар 25, 2009 1:42 pm

Holz написа:Само дето ми се губи карането или аз съм кьорав и съм забравил,че това е сайт за планинско колоездене...но както и да е

Ако ти не можеш да се изкефиш на различните аспекти от карането или на различните видове каране, значи вероятно се нуждаеш от по-специализиран сайт. :)
Интелигентният човек има възможност да се държи като такъв или като простак. Простакът няма подобен избор.
Аватар
Admin

Мнениеот Prey » Сря Мар 25, 2009 1:58 pm

@Dravceto
Целулозен, днес ще ти идвам на гости :D

А снимката е наистина страхотна ЕВАЛА :agree:
:stupid:
Аватар
Prey

Рейтинг: 1812

Мнениеот bobiracing059 » Сря Мар 25, 2009 3:44 pm

А защо тази тема не е за обсъждане именно на "снимка на седмицата" ?
Иначе наистина добра снимка.Смея да твърдя,че това е най-хубавата снимка на седмицата от целия архив на МТБ ;) :beer: :bowdown: :bowdown: :bowdown:
Ram Bikes Team
Аватар
bobiracing059

Рейтинг: 1317

Мнениеот psixopat » Сря Мар 25, 2009 3:52 pm

Много е яка ама тази ме кефи най много http://www.mtb-bg.com/photos/wphoto147_1800x1200.jpg ADMIN-а поправя колело в полеви условия.Просто ми харесва обърнатият на опаки RAM на фона на пейзажа отзад.
П.П вижда се скъсаната седалка. :D
taurus13 написа:в планината също има 4 посоки, но те са различни от световните. Тук те са: Нагоре, Надоле, Насам и Натам.
:)
Аватар
psixopat

Рейтинг: 1867

Мнениеот Dravceto » Сря Мар 25, 2009 4:11 pm

bobiracing059 написа:А защо тази тема не е за обсъждане именно на "снимка на седмицата" ?
Иначе наистина добра снимка.Смея да твърдя,че това е най-хубавата снимка на седмицата от целия архив на МТБ ;) :beer: :bowdown: :bowdown: :bowdown:

Боби идеята ти ми харесва, само ако админа е съгласен да промени малко името на темата и готово :)
Аватар
Dravceto

Мнениеот Admin » Сря Мар 25, 2009 5:24 pm

Ама то такава тема вече има:
http://mtb-bg.com/forum/viewtopic.php?t=9463

Ако пишете в нея, ще я преместя тук, в този форум.
Интелигентният човек има възможност да се държи като такъв или като простак. Простакът няма подобен избор.
Аватар
Admin

Мнениеот Dravceto » Сря Мар 25, 2009 6:44 pm

Ами мисля, че ще по добре да обсъждаме снимките в този раздел :)
Аватар
Dravceto

Мнениеот r4p1s7 » Сря Мар 25, 2009 8:06 pm

А аз не разбирам защо снимките на седмицата трябва да са винаги толкова "живописни",мудни,мързеливи и общи.Да не би да няма добри байкъри в България,доста обикновени ми се виждат,без никаква сложност на показаното изпълнение,монотонни са някак си.Аз мисля,че може и повече да видим от родната "сцена".
Говоря за последните,не ме разбирайте погрешно,има и много луди,но като цяло мисля,че има какво да се желае.
Аватар
r4p1s7

Рейтинг: 1073

Мнениеот Dravceto » Сря Мар 25, 2009 9:33 pm

Аз невиждам нищо мудно в

16 - 22 март 2009 г.
Изображение

9 - 15 март 2009 г.
Изображение

9 - 15 февруари 2009 г.
Изображение

26 януари - 1 февруари 2009 г.
Изображение

19 - 25 януари 2009 г.
Изображение
Аватар
Dravceto

Мнениеот a2rider » Сря Мар 25, 2009 10:10 pm

r4p1s7 написа:А аз не разбирам защо снимките на седмицата трябва да са винаги толкова "живописни",мудни,мързеливи и общи.Да не би да няма добри байкъри в България,доста обикновени ми се виждат,без никаква сложност на показаното изпълнение,монотонни са някак си.Аз мисля,че може и повече да видим от родната "сцена".
Говоря за последните,не ме разбирайте погрешно,има и много луди,но като цяло мисля,че има какво да се желае.

Еми направи един супермен с бекфлип,пък може и да аздвижеш малко атмосферата.Пробвай да дропиш от над 2м.@рr4p1s7,колко пъти сме те виждали в снимка на седмицата?
"Аз съм българче, обичам нашите планини зелени..."
Аватар
a2rider

Рейтинг: 984

Мнениеот did » Сря Мар 25, 2009 10:15 pm

r4p1s7 написа:А аз не разбирам защо снимките на седмицата трябва да са винаги толкова "живописни",мудни,мързеливи и общи.Да не би да няма добри байкъри в България,доста обикновени ми се виждат,без никаква сложност на показаното изпълнение,монотонни са някак си.Аз мисля,че може и повече да видим от родната "сцена".

ти карал ли си някога в дивата планина, където ходят само козите?

изпитвал ли си удоволствието да стигнеш с велосипед там, където само козите могат да стигнат?

ако не си, не коментирай снимки, в които соновното послание е "аз съм при козите и тук други преди мен не са били с велосипед!"

Козите не се спускат по DH трасета, нито рипат FR.

Другото е планинско колоездене, което е модерно да се нарича АМ, а всъщност е просто "планинско колоездене"

В един форум за планинско колоездене трябва да има предимно снимки от "планинско колоездене", не от "колоездене по трасета, направени по хълмовете и парковете".

MTB трябва да бъде масов спорт, не екстремен. Всяка екстремна снимка отказва по един желаещ да си купи планински велосипед, понеже това (според него) не е за него.

Ако искаме нещата да вървят напред, екстремистите трябва да се скатаят и да не мрънкат.
Q. b. f. f. f. s.
Аватар
did

Мнениеот GreenTeam » Сря Мар 25, 2009 10:33 pm

Снимката найстина е много добре направена,защото са уцелили момента в който при тях грее слънце,а отстрани всичко е в облаци.
Браво на фотографа. :)
Пловдив-Градът под тепетата
Аватар
GreenTeam

Рейтинг: 1054

Мнениеот codename47 » Сря Мар 25, 2009 10:38 pm

@did :agree:
Ако приемете ограниченията си, ще успеете да ги прескочите и да минете отвъд тях!
Аватар
codename47

Мнениеот dimochito » Сря Мар 25, 2009 10:43 pm

снимката наистина е невероятна :agree: голямо ЕВАЛА на фотографа :bowdown:
:offtopic: в по-голям размер снимката има ли я :dunno: нещо поне "1650 основа" или повече, че ми идва малка :D
did написа:Сега видях - всъщност желязното е пластмасово, но направено от алуминий.

Price/weight/performance my friend. Pick 2.
Аватар
dimochito

Рейтинг: 1391

Мнениеот r4p1s7 » Сря Мар 25, 2009 11:02 pm

did написа:

ти карал ли си някога в дивата планина, където ходят само козите?

изпитвал ли си удоволствието да стигнеш с велосипед там, където само козите могат да стигнат?

ако не си, не коментирай снимки, в които соновното послание е "аз съм при козите и тук други преди мен не са били с велосипед!"

Козите не се спускат по DH трасета, нито рипат FR.

Другото е планинско колоездене, което е модерно да се нарича АМ, а всъщност е просто "планинско колоездене"

В един форум за планинско колоездене трябва да има предимно снимки от "планинско колоездене", не от "колоездене по трасета, направени по хълмовете и парковете".

MTB трябва да бъде масов спорт, не екстремен. Всяка екстремна снимка отказва по един желаещ да си купи планински велосипед, понеже това (според него) не е за него.

Ако искаме нещата да вървят напред, екстремистите трябва да се скатаят и да не мрънкат.

Ти явно разбираш от всичко,бате и тука се ползваш с некви привилегии....рейтинг ала-бала,право да обиждаш хората,пък и доста явно се опитваш да се наложиш,така да се каже....давай,смело и напред,ама поне....малко правопис и пунктуация понаучи.
Казах и преди,но никой не е прочел...бързате да храните.Нямам предвид всички снимки,напротив...има много,много силни и зарибяващи,но не мога да разбера например как снимка на малко лед върху гумата може да стой цяла седмица на най-видното място в сайта.Напълно разбирам това,да си с колелото си някъде,където никой не е бил,но една екстремна снимка също може да покаже точно това!
За снимката в темата,супер е,невероятна,красива,привлекателна....ама цяла седмица.Мисля,че може да се промени на "Снимка на деня".Така ще има и разнообразие,а и хората ще могат да участват по-активно. :popcorn:
Аватар
r4p1s7

Рейтинг: 1073

Мнениеот did » Сря Мар 25, 2009 11:11 pm

r4p1s7 написа:Ти явно разбираш от всичко,бате и тука се ползваш с некви привилегии....рейтинг ала-бала,право да обиждаш хората,пък и доста явно се опитваш да се наложиш,така да се каже....давай,смело и напред,ама поне....малко правопис и пунктуация понаучи.

Благодаря за препоръките. От утре почвам да уча пунктуация.

Привилегии нямам никакви, нито някакви права върху рейтинга.

И.. не! Не разбирам от всичко.

r4p1s7 написа:не мога да разбера например как снимка на малко лед върху гумата може да стой цяла седмица на най-видното място в сайта.Напълно разбирам това,да си с колелото си някъде,където никой не е бил,но една екстремна снимка също може да покаже точно това!

Екстремната снимка не показва точно това, нито има същото послание, нито говори на същия език. Впрочем, след точки и запетайки се оставя интервал.

r4p1s7 написа:За снимката в темата,супер е,невероятна,красива,привлекателна....ама цяла седмица.Мисля,че може да се промени на "Снимка на деня".Така ще има и разнообразие,а и хората ще могат да участват по-активно. :popcorn:

Направи си сайт и си прави снимка на деня. Тук има "Снимка на седмицата" и тя не се избира с гласуване, а от малка група хора. Аз не съм от тях.

Що не пробваш да направиш сайт, в който ще предлагаш всеки ден "MTB снимка на деня" и после да коментираш?

Бре всички от всичко разбирате, пък нищо не правите... :puke:
Q. b. f. f. f. s.
Аватар
did

Мнениеот Ozzie » Чет Мар 26, 2009 12:09 am

Мисля, че една тема свързана със снимката на седмицата е достатъчна за целия форум.
По-добре с хубава жена на надуваем матрак, отколкото с надуваема жена на хубав матрак...
Аватар
Ozzie

Рейтинг: 1698

Назад към Радост за окото (видео и снимки)