Bolverk написа:Днес през Симеоновско шосе към 11 часа в посока Симеоново минаха две момчета с каски
И двете спортно облечени и караха Рамчета. Първото овне беше бяло-зелено HT2/3, второто беше синьо-черно HT3.
Имам подозрението, че това е някой от групата тръгнала към Железница ама ще видим. Като се върнат ще си кажат.
Bolverk написа:Днес през Симеоновско шосе към 11 часа в посока Симеоново минаха две момчета с каски
И двете спортно облечени и караха Рамчета. Първото овне беше бяло-зелено HT2/3, второто беше синьо-черно HT3.
Имам подозрението, че това е някой от групата тръгнала към Железница ама ще видим. Като се върнат ще си кажат.
Prey написа:Днес видях Lilly (няколко пъти) някаде по центара, не помня точно каде.
XeDoX написа:Черен RAM FR ми заостри вниманието пред ЛаСкала във Велико Търново около 4.30
Lilly написа:Prey написа:Днес видях Lilly (няколко пъти) някаде по центара, не помня точно каде.
Хммм добреее, само дето не си спомням да съм минавала по центъра днеска, единствено като слизах от горе
А ти не можа ли нещо да кажеш, да свирнеш
vatakov написа:... и Сашко (ACID BURN) с бяло зелен ХС 1, ния ги духнахме с автобуса![]()
TheAnimal написа:ти младежа с колелото ли беше?
п.п а той беше на улица "Искър"...
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 21 госта