Bolverk написа:Днес през Симеоновско шосе към 11 часа в посока Симеоново минаха две момчета с каски
И двете спортно облечени и караха Рамчета. Първото овне беше бяло-зелено HT2/3, второто беше синьо-черно HT3.
Имам подозрението, че това е някой от групата тръгнала към Железница ама ще видим. Като се върнат ще си кажат.
Bolverk написа:Днес през Симеоновско шосе към 11 часа в посока Симеоново минаха две момчета с каски
И двете спортно облечени и караха Рамчета. Първото овне беше бяло-зелено HT2/3, второто беше синьо-черно HT3.
Имам подозрението, че това е някой от групата тръгнала към Железница ама ще видим. Като се върнат ще си кажат.
Prey написа:Днес видях Lilly (няколко пъти) някаде по центара, не помня точно каде.
Хммм добреее, само дето не си спомням да съм минавала по центъра днеска, единствено като слизах от горе Bolverk написа:Днес през Симеоновско шосе към 11 часа в посока Симеоново минаха две момчета с каски
XeDoX написа:Черен RAM FR ми заостри вниманието пред ЛаСкала във Велико Търново около 4.30

Lilly написа:Prey написа:Днес видях Lilly (няколко пъти) някаде по центара, не помня точно каде.
Хммм добреее, само дето не си спомням да съм минавала по центъра днеска, единствено като слизах от горе
А ти не можа ли нещо да кажеш, да свирнеш
vatakov написа:... и Сашко (ACID BURN) с бяло зелен ХС 1, ния ги духнахме с автобуса![]()
TheAnimal написа:ти младежа с колелото ли беше?
п.п а той беше на улица "Искър"...
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 18 госта