(•̪●) написа:r4p1s7 Маняк не се връзвай на глупостите на застарелите (и нямащи работа) и др. вид търсещи постове съфорумници стига да те радва колелото , никой др неможе да ти направи кефа както сам можеш да си го направиш , такаче най-важното е на теб да ти харесва според мен .
Иначе байка се е получил добре пожелавам ти мн. приятни моменти

Не съм съгласен, но щом казваш...
Въпроса не е дали е хубаво, колелото е хубаво, просто исках да дам опита си като пример.
Ще покара колелото, ще се качи на друг велосипед с по нормална геометрия и пропорции направени за определен стил каране и ще разбере. Всичко става с каране.
Ще разбере че за надолу ще му трябват повече от 125 мм ход на задницата, ще сложи на 150 и средното като стане 40 см, няма да може да се качва на велосипеда си

, освен това ще види как колело с по ниско средно е по маневрено в завойте и стои по стабилно на пътеките.
@r4p1s7
Не разчитай на неправилната геометрия на велосипеда ти че ще те накара да караш по добре след като се качиш на друг велосипед, Кофти геометрията може да ти изиграе лоша шега при по сериозно каране надолу. Не съм убеден че в това състояние няма да се прехвърлиш по лесно напред отколкото ако си с 190 мм шок. Екс Фюжън имат сполучлив модел и той е Vector RPV. Фокс си е фокс, в случая марката не е от значение. Спирам да права бла бла....
Успех!
Не го казвам с никакви лоши чуства всичко това.

Canyon Ultimate AL SLX *Ultegra, Mavic / Grand Canyon AL SLX 9.0 * DEORE XT, Fox Performance, Mavic / SCRAPPER XC 3.7 LTD
Tief im Herz - Canyon Radfahrer