Аз мисля от тази година да се захвана с МТБ , пробвала съм само веднъж
В движение ако се сетя още нещо ще ви запитвам
Благодаря предварително
Продължавай да четеш статиите, както и темите за начален клас велосипеди. Не бързай да купуваш. Първо събери достатъчно познания и иниформация. Успех с начинанието!mixi написа:mmm да много добър старт с четенето:) доста подробно е описано
mixi написа:Има ли разлика между женски и мъжки колела и каква е тя , защото никой не успя да ми обясни!?
Както и финансовите въпроси за покупка и ремонт ?
Като за начинаещ мога ли да си позволя да купя втора употреба или трябва да си купя ново колело?
mixi написа:мисля за freeride или нещо знам ли искам да е в планината , но не мисля да скачам ,а като за начало да се науча до овлядявам колелото
Bolverk написа:mixi написа:мисля за freeride или нещо знам ли искам да е в планината , но не мисля да скачам ,а като за начало да се науча до овлядявам колелото
По принцип от това описание аз разбирам по-скоро АМ при това даже АМ твърдак.
neo92 написа:mixi написа:мисля за freeride или нещо знам ли искам да е в планината , но не мисля да скачам ,а като за начало да се науча до овлядявам колелото
Според мен след като иска фрийрайд нека си вземе фр колело , а не ам пък даже и твърдак. След като овладее колелото както тя е писала , ще почне и по скокчета и по спускания да ходи и т.н. Няма смисъл сега да си вземе твърдак и след тва като реши че иска да кара на по тежки условия да си взима ново колело и т.н.
Antares написа:Ако си от София - съветвам те да посетиш някоя форумна сбирка - хората са винаги готови да помогнат, лично на мен доста ми помогнаха откъм идеи и съвети, за да си стъпя на.. педалите :]!
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 29 госта