brumbar написа:Днеска си покарахме славно и най-после се видяхме лице в лице с тези страшни мамути /3-ма горди представители. За съжаление не ми достигна подготовка и не бях на висота през цялата дистанция, но съм благодарен за благородната снизходителност на тези същества, които не ме изхвърлиха в канавката заради поредицата пропуснати смени от моя страна
Един от тях /Т.К/ пореше изключително упорито вятъра - можеше да се сравни с подивял мамут видял мишка и така в продължеие на 200 км.
Изводите, които си направих от това каране са:
1. В конке концов победила дружба /това е на руски/
2. Стомашно-чревните проблеми са най-големия бич в колоезденето, но могат доста успешо да стимулират нарастването на средната скорост на групата с цел по-скорошното достигане на "облекчителен" пункт![]()
Благодарско и на Митко за ценните съвети и че ме изкъпа
brumbar написа:Стомашно-чревните проблеми са най-големия бич в колоезденето, но могат доста успешо да стимулират нарастването на средната скорост на групата с цел по-скорошното достигане на "облекчителен" пункт
botroid написа:brumbar написа:Стомашно-чревните проблеми са най-големия бич в колоезденето, но могат доста успешо да стимулират нарастването на средната скорост на групата с цел по-скорошното достигане на "облекчителен" пункт
Затова пък карането на велосипед в планината има важно предимство - облекчителния пункт е наличен на момента в който се появи чревния проблемНе тряя да стискаш зъби и други (по-долни) части на тялото когато караш насред равния кър и наоколо няма никакви места за уединяване
bokichaa написа:Браво, бацета!!!..да сте живи и здрави и все така да карате.
Баце, за пореден път доказа, че не си човек...![]()
Предлагам сам да се изобличиш със снимков материал как се зобиш...
...с онуй голЕмото парче месо в колата..
peritroper написа:Браво колеги,,
жалко че не можах да се включа, ама друг път.
Немах търпение да видя как е минала битката с "онея тарикати" бургазлиите.
И аз така винаги се чувствам морален победител стига да завърша.
Без да искам да умаловажавам доброто ви каране и подготовка вие определено сте добавили нов привкус на бревета. Говорите за време\скорост\класиране, що не кажете 2 думи за орагнизация, маршрут изживяване, щото в регламентите на бреветите никъде не се говори за класиране по скорост.
В крайна сметка има просто - завършили, незавършили. Нали така?
brumbar написа:Значи с Тъпото трябва да сме горди, че успяхме да преберем Канчелара![]()
Сега отивам да разпусна с дядо Джери по баирите и след като се прибера ще похапна
Митко Ruse написа:Сори за късното включване но снощи се отдадох на алкохола.Много се разтроих от техническите ми проблеми/главно ще вляза в разходи/ и това, че провалих карането на мойте хора.Като си тръгвахме на една маса в нашия хотел бяха седнали Евгени Балев/многократен победител на обиколката на БГ/ и другия дето кара с Кольо от Нова Загора.Оказа се , че това е Тони механика на Професионален клуб Бургас за, който съм чувал, че е най-добрия/оправи команди Кампи на едно момче от Русе/.Бях говорил с него по телефона но не знаех, че е той.Споделих моя проблем с курбелите.Та като ме наплашиха, че с курбел и вилка шега не бива и е много опасно за падане и най-важното не може да се ремонтира.Ако вървя по пътя на Бръмбара трябва да се бръкна от 500лв. нагоре.За карането какво да кажа.От есента когато карахме с Росен е претърпял пълна метаморфоза-кара с отличен каданс за разлика от преди и сега е време да помисли да прибере колената/като завърти малко пърчетата на педалите/.Любо трябва да види височината на седалката и той да прибере колената.За Бойко нямам забележки по техниката.Бръмбара трябва да се храни и да прави сила.Дано сте наблюдавали Холгер този човек е тренирал сериозно при треньор.Карането му и стойката много ми напомня на Канселара.Браво отлично се справихте и ме изненадахте приятно.Сега очаквам да Ви видя как ще карате със истинските състезатели.
DstupidBastarD написа:Заявявам съвсем отговорно, че утре ше съм пръв на финала, а след тва ше направа предно салто с два винта и ше посветъ победата си на мама, която има имен ден. Казах.
Митко Ruse написа:Днес говорих с Данчо/16 години професионалист в БГ/.Та ми каза за Кольо.Званил му и му се оплаквал/сега създавам интирига но ме издразни и вече за кои ли път/, че бил първи и ги разбил другите ама нещо станало и не му признали и вече нямало да кара бривети.То и при нас се зарече да не кара щото не го обичат/меко казано/.Аз лично съм си рискувал състезание за да го откажа.Пример:Тои не може да спринтира и за това се мъчи с откъсвания-като му покрия две три атаки и ритва педала и слиза от колелото.Та още Холгер спукал гума на Твърдица и не е карал до Казанлък и няма заверка.То и бръмбара ми каза нещо такова.Следователно не би трябвало да Ви води и да участва в група.Когато додох да Ви посрещна и видях как си караха в групата на „Лястовица” Казанлък/хората излезли на тренировка/.То и за това си и призна.Моля не се ядоствайте защото това не е състезание и за това са възможни такива неща.
Митко Ruse написа:Днес говорих с Данчо/16 години професионалист в БГ/.Та ми каза за Кольо.Званил му и му се оплаквал/сега създавам интирига но ме издразни и вече за кои ли път/, че бил първи и ги разбил другите ама нещо станало и не му признали и вече нямало да кара бривети.То и при нас се зарече да не кара щото не го обичат/меко казано/.Аз лично съм си рискувал състезание за да го откажа.Пример:Тои не може да спринтира и за това се мъчи с откъсвания-като му покрия две три атаки и ритва педала и слиза от колелото.Та още Холгер спукал гума на Твърдица и не е карал до Казанлък и няма заверка.Следователно не би трябвало да Ви води и да участва в група.Когато додох да Ви посрещна и видях как си караха в групата на „Лястовица” Казанлък/хората излезли на тренировка/.То и за това си и призна.Моля не се ядоствайте защото това не е състезание и за това са възможни такива неща.
Митко Ruse написа:Та още Холгер спукал гума на Твърдица и не е карал до Казанлък и няма заверка
Назад към Други видове колоездене
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 8 госта