Организирани бревети.

Този форум е за обмен на информация, свързана с всички видове колоездене извън планинското и велосипеди, различни от маунтин байк - шосейни, пистови, градски, туристически, и т.н., и т.н. Той обаче не е предвиден за обсъждане на най-евтините масови велосипеди, предлагани в изобилие в България! Моля, не занимавайте аудиторията излишно с тях!

Рейтинг за публикуване на тема / Рейтинг за отговор / Тежест: 900 / 900 / 10

Re: Организирани бревети.

Мнениеот Митко Ruse » Пет Апр 03, 2009 8:49 am

Да бе как се скриха.А до сега ние кара ме за удоволствие само разходки.То не бе информационно затъмнение не бе чудо.За Тура знаем по-вече от колкото какво ще става утре.Шегувам се.На всичке желая успех и без авариино каране.Довечера от 17 часа тренировка.Среща на старта.Аз съм един дъртак с брада/катенарче/ обаждаите се.
Митко Ruse

Рейтинг: 2000

Мнениеот Grash » Пет Апр 03, 2009 9:13 am

Успех на всички утре :agree: :beer:
Изображение
Аватар
Grash

Мнениеот DstupidBastarD » Пет Апр 03, 2009 11:49 am

Заявявам съвсем отговорно, че утре ше съм пръв на финала, а след тва ше направа предно салто с два винта и ше посветъ победата си на мама, която има имен ден. Казах. :bigeyes:
Аватар
DstupidBastarD

Рейтинг: 1932

Мнениеот brumbar » Съб Апр 04, 2009 4:24 pm

Днеска си покарахме славно и най-после се видяхме лице в лице с тези страшни мамути /3-ма горди представители :beer: . За съжаление не ми достигна подготовка и не бях на висота през цялата дистанция, но съм благодарен за благородната снизходителност на тези същества, които не ме изхвърлиха в канавката заради поредицата пропуснати смени от моя страна :D Един от тях /Т.К/ пореше изключително упорито вятъра - можеше да се сравни с подивял мамут видял мишка и така в продължеие на 200 км. :clap:
Изводите, които си направих от това каране са:
1. В конке концов победила дружба /това е на руски/
2. Стомашно-чревните проблеми са най-големия бич в колоезденето, но могат доста успешо да стимулират нарастването на средната скорост на групата с цел по-скорошното достигане на "облекчителен" пункт :D

Благодарско и на Митко за ценните съвети и че ме изкъпа :nono:
No Pain, No Gain
Аватар
brumbar

Мнениеот Grash » Съб Апр 04, 2009 6:20 pm

Така е, Т.К. е звер... мисля че може да почне работа в БДЖ... като локомотив :rofl:
Иначе как се представиха, класиране, времена, нещо повече инфо? :popcorn:
Изображение
Аватар
Grash

Мнениеот DstupidBastarD » Съб Апр 04, 2009 7:10 pm

brumbar написа:Днеска си покарахме славно и най-после се видяхме лице в лице с тези страшни мамути /3-ма горди представители :beer: . За съжаление не ми достигна подготовка и не бях на висота през цялата дистанция, но съм благодарен за благородната снизходителност на тези същества, които не ме изхвърлиха в канавката заради поредицата пропуснати смени от моя страна :D Един от тях /Т.К/ пореше изключително упорито вятъра - можеше да се сравни с подивял мамут видял мишка и така в продължеие на 200 км. :clap:
Изводите, които си направих от това каране са:
1. В конке концов победила дружба /това е на руски/
2. Стомашно-чревните проблеми са най-големия бич в колоезденето, но могат доста успешо да стимулират нарастването на средната скорост на групата с цел по-скорошното достигане на "облекчителен" пункт :D

Благодарско и на Митко за ценните съвети и че ме изкъпа :nono:

Верно, днеска стана супер-добро каране. Времето немаше как да бъде по-добро просто. Се пак, прекаляваш със скормността, баце, доста яко кара днеска. Требва да те видим у форма, тогава нема начин да не бишнем рекорда, особено ако освен нас и бате Любо, приобщим и Холгер, и той кара здраво. Що се отнася до класирането, след като разкараха онеа тарикати от Бургас, сметам, че ние сме първи. :clap: Тва значи: бате Любо, бате Бойко, бате Битъл, бате Холгер и тъпото копеле. Времто с почивките: 6:54, чисто каране 6:27 (тука влизат десет минути у Казанлък, които немаше как да пропусна, както и двайсетина км натам, които определено ми се губат от спомените). Странното е, че и на връщане от Сливен имах подобни преживявания, но преди малко си се изсрах с голем кеф в уютна домашна обстановка и вече жувотът е наистина чудесен! Сега чакаме бате Любо да качи малко статистика, а после може да напишем още малко остроумия. Очакваме и вкюлване от Митко, с тактически разбор на карането. :^:
Аватар
DstupidBastarD

Мнениеот sportacus » Съб Апр 04, 2009 7:39 pm

Сливен 4.4.2009 - 203км

Трак Мап:
http://ljupen.com/velo/200_sliven_4.4/200km_4.4_map.png

Проценти:
http://ljupen.com/velo/200_sliven_4.4/200km_4.4_alt.png

П.С. Впреки тъй тесните си отношения с "Мамутите", бате Любо си е просто бате Любо не е "мамут".
Но това не пречи задружно да се превземе некой байр :-)

Добро каране и хубави емоции ...... :beer:
Аватар
sportacus

Мнениеот botroid » Съб Апр 04, 2009 8:24 pm

brumbar написа:Стомашно-чревните проблеми са най-големия бич в колоезденето, но могат доста успешо да стимулират нарастването на средната скорост на групата с цел по-скорошното достигане на "облекчителен" пункт :D

Затова пък карането на велосипед в планината има важно предимство - облекчителния пункт е наличен на момента в който се появи чревния проблем ;) Не тряя да стискаш зъби и други (по-долни) части на тялото когато караш насред равния кър и наоколо няма никакви места за уединяване :)
Аватар
botroid

Рейтинг: 1343

Мнениеот Grash » Съб Апр 04, 2009 8:28 pm

botroid написа:
brumbar написа:Стомашно-чревните проблеми са най-големия бич в колоезденето, но могат доста успешо да стимулират нарастването на средната скорост на групата с цел по-скорошното достигане на "облекчителен" пункт :D

Затова пък карането на велосипед в планината има важно предимство - облекчителния пункт е наличен на момента в който се появи чревния проблем ;) Не тряя да стискаш зъби и други (по-долни) части на тялото когато караш насред равния кър и наоколо няма никакви места за уединяване :)

Апък затова ние обичаме да караме шосейки по криволичещите пътища в планините, хем се чанчиме как си трее, хем си имаме облекчителни пунктове навсякъде :D
Изображение
Аватар
Grash

Мнениеот bokicha » Нед Апр 05, 2009 7:38 am

Браво, бацета!!! :clap: ..да сте живи и здрави и все така да карате.
Баце, за пореден път доказа, че не си човек... :bowdown:
Предлагам сам да се изобличиш със снимков материал как се зобиш...
...с онуй голЕмото парче месо в колата.. :roll2:
Аватар
bokicha

Мнениеот DstupidBastarD » Нед Апр 05, 2009 7:50 am

bokichaa написа:Браво, бацета!!! :clap: ..да сте живи и здрави и все така да карате.
Баце, за пореден път доказа, че не си човек... :bowdown:
Предлагам сам да се изобличиш със снимков материал как се зобиш...
...с онуй голЕмото парче месо в колата.. :roll2:

Баце, мене вече ме знаят у интернета, че съм жувотно, но тебе просто нема как да не те пофалим за вчерашното каране. Определено надмина сичките очаквания и още по-определено влизаш у форма. Предстои доста интересен летен сезон, яко ше е!!! А що се отнася до изобличаването, баце, точно па ти имаш ебати компромата от нощеска (за съжаление в момента имам проблеми с Виста-та и едно клипче, на което съм се снимал как въртим тренажоро и нема да мога да пусна снимки днеска). Приятно каране на тебе и ако не се видиме до сряда, ше се видиме у сряда. На баиро. :roll2:
Аватар
DstupidBastarD

Мнениеот Reactor » Нед Апр 05, 2009 8:06 am

Браво момци,браво Мамути :beer:
Винаги първи и недостижими :bowdown: :beer:
Аватар
Reactor

Мнениеот Митко Ruse » Нед Апр 05, 2009 8:46 am

Сори за късното включване но снощи се отдадох на алкохола.Много се разтроих от техническите ми проблеми/главно ще вляза в разходи/ и това, че провалих карането на мойте хора.Като си тръгвахме на една маса в нашия хотел бяха седнали Евгени Балев/многократен победител на обиколката на БГ/ и другия дето кара с Кольо от Нова Загора.Оказа се , че това е Тони механика на Професионален клуб Бургас за, който съм чувал, че е най-добрия/оправи команди Кампи на едно момче от Русе/.Бях говорил с него по телефона но не знаех, че е той.Споделих моя проблем с курбелите.Та като ме наплашиха, че с курбел и вилка шега не бива и е много опасно за падане и най-важното не може да се ремонтира.Ако вървя по пътя на Бръмбара трябва да се бръкна от 500лв. нагоре.За карането какво да кажа.От есента когато карахме с Росен е претърпял пълна метаморфоза-кара с отличен каданс за разлика от преди и сега е време да помисли да прибере колената/като завърти малко пърчетата на педалите/.Любо трябва да види височината на седалката и той да прибере колената.За Бойко нямам забележки по техниката.Бръмбара трябва да се храни и да прави сила.Дано сте наблюдавали Холгер този човек е тренирал сериозно при треньор.Карането му и стойката много ми напомня на Канселара.Браво отлично се справихте и ме изненадахте приятно.Сега очаквам да Ви видя как ще карате със истинските състезатели.
Митко Ruse

Мнениеот peritroper » Нед Апр 05, 2009 8:51 am

Браво колеги, :beer: ,

жалко че не можах да се включа, ама друг път.
Немах търпение да видя как е минала битката с "онея тарикати" бургазлиите :popcorn:.

И аз така винаги се чувствам морален победител стига да завърша.
Без да искам да умаловажавам доброто ви каране и подготовка вие определено сте добавили нов привкус на бревета. Говорите за време\скорост\класиране, що не кажете 2 думи за орагнизация, маршрут изживяване, щото в регламентите на бреветите никъде не се говори за класиране по скорост.
В крайна сметка има просто - завършили, незавършили. Нали така?
Аватар
peritroper

Рейтинг: 1260

Мнениеот brumbar » Нед Апр 05, 2009 10:09 am

Значи с Тъпото трябва да сме горди, че успяхме да преберем Канчелара :D
Сега отивам да разпусна с дядо Джери по баирите и след като се прибера ще похапна :wavey:
No Pain, No Gain
Аватар
brumbar

Мнениеот DstupidBastarD » Нед Апр 05, 2009 11:25 am

peritroper написа:Браво колеги, :beer: ,

жалко че не можах да се включа, ама друг път.
Немах търпение да видя как е минала битката с "онея тарикати" бургазлиите :popcorn:.

И аз така винаги се чувствам морален победител стига да завърша.
Без да искам да умаловажавам доброто ви каране и подготовка вие определено сте добавили нов привкус на бревета. Говорите за време\скорост\класиране, що не кажете 2 думи за орагнизация, маршрут изживяване, щото в регламентите на бреветите никъде не се говори за класиране по скорост.
В крайна сметка има просто - завършили, незавършили. Нали така?

Мерси, баце!
На нас организираните прояви са ни много маллко, да не кажа, че вчера ни беше първата. Наистина, проучихме подробно правилника и съжаляваме ако с каранеето си със скорост, недопусстима за бревет сме съсипали проявата!!! Чесно! В тоа ред на мисли, сега ше разкажа накратко една басня (требва да е от Езоп или Лафонтен, освен ако не е от некой друг), която обикновено разказвам преди да пръсна мозъка на некой длъжник, даа го нарежа на парчета и затвора в буркани за зимата, или когато се почуствам предизвикан да дам обяснение на поведението си (ни). Сигурно я знаеш, ма нищо. И така, ето баснята: седела си една змия на брегъ на една река и неистово искала да мине от другата страна, по незнайни, но важни змийски причини. Седела, седела, а понеже била сухоземна зммия и не можела да плува, както и понеже не искала да се научи, както и понеже не искала да умира, просто си седела и искала. Да мине от другата страна. По едно време се появил и другия литературен образ у баснята - магаре, което видимо можело да плува, видимо планирало да преплува реката и видимо немало нищо против да прекара и змията. И така, качило магарето змията на гърба си и заплувало. Плувало, плувало и баш като стигнало средата, дето било най-дълбоко, змията го ухапа. Видимо смърттоносно. Магарето се учудило предсмъртно и попитало змията: "Абе, глупаво влечуго, що ме ухапа, да ти еебем майката тъпа, сега и двамата ше умрреме, аз - отровен и удавен, ти - само удавена". Змията отговорила басносолвно така: "Ми, щото съм си такава". Та, така, баце, и ние сме си такиви, караме колко можеме и после караме колко можеме, и така докато стигнеме. А, за "бургазките тарикати", баце, просто мога да кажа, че на тебе може да са ти некакви, на меене са ми никакви и по-никакви от тва нема как да са, нема и да станат завдъдеще. Само ше ти напомна, че сме чели правилника и там пишеше нещо от сорта, че участника не требва да ползва чужда помощ. Та, толкова за бургазлиите, ако некой от тех иска да се пробва лично с мене, немам никви възражения, вчера ги видех колко могат да карат. :eyebrow:
Аватар
DstupidBastarD

Мнениеот DstupidBastarD » Нед Апр 05, 2009 11:28 am

brumbar написа:Значи с Тъпото трябва да сме горди, че успяхме да преберем Канчелара :D
Сега отивам да разпусна с дядо Джери по баирите и след като се прибера ще похапна :wavey:

Приятно каране, баце! Ние с бате Любо си зехме дневната доза Вакарел и днеска ше опъвам бръчки нататъка (напомням, че от 15ч. по евроспорта ше дават Обиколката на Фландрия, в случай че некой е забравил). Радвам се, че се запознахме и ше чакам края на месеца да покараме пак, тоа път в по-неформална обстановка и по-готин маршрут. Като стана дума за маршрут, просто нема как да не отбележим перфектната организация вчера, наистина беше яко. Благодарности от софийската група за Лазар и всички останали, наистина се почуствахме като на Тур дьо Франс. Благодарности! :bowdown:
Аватар
DstupidBastarD

Мнениеот DstupidBastarD » Нед Апр 05, 2009 11:31 am

Митко Ruse написа:Сори за късното включване но снощи се отдадох на алкохола.Много се разтроих от техническите ми проблеми/главно ще вляза в разходи/ и това, че провалих карането на мойте хора.Като си тръгвахме на една маса в нашия хотел бяха седнали Евгени Балев/многократен победител на обиколката на БГ/ и другия дето кара с Кольо от Нова Загора.Оказа се , че това е Тони механика на Професионален клуб Бургас за, който съм чувал, че е най-добрия/оправи команди Кампи на едно момче от Русе/.Бях говорил с него по телефона но не знаех, че е той.Споделих моя проблем с курбелите.Та като ме наплашиха, че с курбел и вилка шега не бива и е много опасно за падане и най-важното не може да се ремонтира.Ако вървя по пътя на Бръмбара трябва да се бръкна от 500лв. нагоре.За карането какво да кажа.От есента когато карахме с Росен е претърпял пълна метаморфоза-кара с отличен каданс за разлика от преди и сега е време да помисли да прибере колената/като завърти малко пърчетата на педалите/.Любо трябва да види височината на седалката и той да прибере колената.За Бойко нямам забележки по техниката.Бръмбара трябва да се храни и да прави сила.Дано сте наблюдавали Холгер този човек е тренирал сериозно при треньор.Карането му и стойката много ми напомня на Канселара.Браво отлично се справихте и ме изненадахте приятно.Сега очаквам да Ви видя как ще карате със истинските състезатели.

Е, тва мнение чакахме сички същества, дето сме на сайта, баце!!! Компетентно и задълбочено, па и лаконично. Не мога да не отбележа, че Холгер си е колоездач отсекъде, вчера наистина беше вчепетляващ. Ние, баце, с бате Любо сме квартални колоездачи, просто караме за кеф. Както и само за първо место. :^:
Аватар
DstupidBastarD

Мнениеот rosty_sz » Нед Апр 05, 2009 11:33 am

Поздравления и от мен! :clap: :clap: :clap:
Видяхме се само на старта както си и знеах. Прекрасно каране и напълно в стила на бреветите до колкото разбрах с взаимопомощ и без излишно количество спорта злоба. Тъй като карах в една група с Лазар искам да ви кажа, че финиширалите преди вас са с наказания и ВИЕ СТЕ ПЪРВИ :smash: :bowdown: :bowdown: :beer: :beer: :clap:
ЧЕСТИТО и недейте да скромничите вие сте част от международна организация от високо ниво и вече сте притежатели на нейни медали.
Организацията на бревета беше отново на ниво. Преживяванията също.
Искам да обърна внимание и на представянето на бай Кольо който въпреки, че получи наказание направи каране за 6.36 мин.и е на 57 год. ако не греша.
Сега излизам, но после ще ви разкажа за представянето на курбанджийската група която намери време и за мастичка по пътя.
ТЪРСЯ ШИМАНСКА ПЛОЧА 39 ЗЪБА
rosty_sz

Рейтинг: 1380

Мнениеот sportacus » Нед Апр 05, 2009 3:50 pm

Сега и аз да кажа нещо (бате Любо) като най-дърт у "кварталната" ентусиастка група.

Първо искам искрено да БЛАГОДАРЯ на "Лазар и колектив" за много добре организираното събитие.
Найстина не очаквахме да си прекараме толкова добре, като изключим твърдите възглавници :D :-) в "хотелчето", но пък за сметка на това беше яко топло.
Всичко беше чудестно - БЛАГОДАРИМ! от групата от София. :bowdown:

По отношение на участниците - за мене лично беше много приятно да се запозная с други активни любители за който вятъра в косите е нещо повече от разходка в парка - (не че там е лошо) :D
Смятам че се усети и някакво спортсменско общуване, поне в нашата група която се оформи, преминавайки дори и чуждоезиковите бариери. Това че винаги има и тарикати е ясно. Аз не съм съдник и няма да съдя никой за действията му. Има си съдии и мисля че те също добре си свършиха работата – което също беше част от добрата организация.

Със сигурност ще забравя да благодаря за нещо или да споменя някой за това няма да назовавам имена. Ще кажа само едно - това е на моя колега Росен (тъпото-копеле). Въпреки че за събитие като това не най-важното е времето и състезателния момент, но при нас няма как да е иначе или караме или не ......... караме си както можем. Но истината е че ако трябва да има първо място - то то е за Росен. Той пое доста от насрещтния вятър и въпреки всичко имаше сили да ми се опъне накрая на паважа :roll2: Баце ти си човече - ти си машина.

Ще чакаме с нетърпение филма и снимките от събитието.
Аватар
sportacus

Мнениеот sportacus » Нед Апр 05, 2009 5:08 pm

DstupidBastarD написа:Заявявам съвсем отговорно, че утре ше съм пръв на финала, а след тва ше направа предно салто с два винта и ше посветъ победата си на мама, която има имен ден. Казах. :bigeyes:

Баце това що мисля че го пропусна :rofl:
Аватар
sportacus

Мнениеот DstupidBastarD » Нед Апр 05, 2009 5:42 pm

Щото го направих у кенефа на казанлъшкото ОМВ, баце. Само дето винтовете беха повече. :bigeyes:
Аватар
DstupidBastarD

Мнениеот Митко Ruse » Нед Апр 05, 2009 6:41 pm

За тактиката.Бях намислил да караме без спиране /освен за печат/.За това се натоварихме като панаирджииски магарета/с всичка което ни трябва за карането/включително и кръвните банки/.Това обаче предполагаше едно рамномерно каране през цялото време.Трима си бяхме и сме си свикнали на карането а и е по безопасно за падания.Още на тръгване като видях, че на Кольо жена му тръгва с него да предружава 200км. ми стана ясно, че ще има мушики/мушеничества/.Вие тръгнахте бързо и на първото изкачване Кольо и Тони направиха атака.Всичко бе добре щато щеше да остане по средата и щеше да се налапа с вятър.Ама Васко се фана и го докара до Вас.Не му се сърдя щом и Контадор прави такива грешки.Пък и нека да се опари та да види как е.Натам си тругнахме една група от 6 човека което е идеално но за съжаление единия бе оня келеш национала и не вземаше смени и дядо Стефчо Бахаров/74 години/.Бяхме Ви настигнали на 100м. Но национала както не вземаше смени така направи атака и Ви настигна.Такива псувни отнесе направо не е истина/както се казва/.След кратък брифинг между мен и Стенли решихме да не Ви стигаме защото ще влезем в преразход а и Кольо ще поне да къса карането и ще се хвене за някоя кола. На един разклон и завои не Ви виждахме Бахара като ни заби в погрешна посока та се връщахме/после се сетих като видях картата, че сме щели да съкратим 5 км. ама нали съм честен/.Тогава Ви загубихме от поглед но за това пък доиде Холгер.Лепнах се като гербова марка зад този 200см. Човек сякаш карах като зад камион.Работата се нареди и започнах да си подсвирвам щото пулса ми бе на 75% а карахме с близо 40км/ч.На Кортенския баир един съдия дето ни снимаше с камера каза, че сте на 4-5 мин.. Викам си отлично.И като се бухнахме във втория баир ми превъртя педала.Спряхме тримата де другите заминаха.Прередихме багажа и тактиката.Аз тръгнах за Сливен а те продължиха.Завърши ли са за 7,30 мин.Добре са карали момчетата пък и доведоха Бахара без нерви и блъскане.
Митко Ruse

Мнениеот Митко Ruse » Нед Апр 05, 2009 7:02 pm

Днес говорих с Данчо/16 години професионалист в БГ/.Та ми каза за Кольо.Званил му и му се оплаквал/сега създавам интирига но ме издразни и вече за кои ли път/, че бил първи и ги разбил другите ама нещо станало и не му признали и вече нямало да кара бривети.То и при нас се зарече да не кара щото не го обичат/меко казано/.Аз лично съм си рискувал състезание за да го откажа.Пример:Тои не може да спринтира и за това се мъчи с откъсвания-като му покрия две три атаки и ритва педала и слиза от колелото.Та още Холгер спукал гума на Твърдица и не е карал до Казанлък и няма заверка.Следователно не би трябвало да Ви води и да участва в група.Когато додох да Ви посрещна и видях как си караха в групата на „Лястовица” Казанлък/хората излезли на тренировка/.То и за това си и призна.Моля не се ядоствайте защото това не е състезание и за това са възможни такива неща.
Митко Ruse

Мнениеот Митко Ruse » Нед Апр 05, 2009 7:04 pm

Митко Ruse написа:Днес говорих с Данчо/16 години професионалист в БГ/.Та ми каза за Кольо.Званил му и му се оплаквал/сега създавам интирига но ме издразни и вече за кои ли път/, че бил първи и ги разбил другите ама нещо станало и не му признали и вече нямало да кара бривети.То и при нас се зарече да не кара щото не го обичат/меко казано/.Аз лично съм си рискувал състезание за да го откажа.Пример:Тои не може да спринтира и за това се мъчи с откъсвания-като му покрия две три атаки и ритва педала и слиза от колелото.Та още Холгер спукал гума на Твърдица и не е карал до Казанлък и няма заверка.То и бръмбара ми каза нещо такова.Следователно не би трябвало да Ви води и да участва в група.Когато додох да Ви посрещна и видях как си караха в групата на „Лястовица” Казанлък/хората излезли на тренировка/.То и за това си и призна.Моля не се ядоствайте защото това не е състезание и за това са възможни такива неща.
Митко Ruse

Мнениеот sportacus » Нед Апр 05, 2009 7:16 pm

Митко Ruse написа:Днес говорих с Данчо/16 години професионалист в БГ/.Та ми каза за Кольо.Званил му и му се оплаквал/сега създавам интирига но ме издразни и вече за кои ли път/, че бил първи и ги разбил другите ама нещо станало и не му признали и вече нямало да кара бривети.То и при нас се зарече да не кара щото не го обичат/меко казано/.Аз лично съм си рискувал състезание за да го откажа.Пример:Тои не може да спринтира и за това се мъчи с откъсвания-като му покрия две три атаки и ритва педала и слиза от колелото.Та още Холгер спукал гума на Твърдица и не е карал до Казанлък и няма заверка.Следователно не би трябвало да Ви води и да участва в група.Когато додох да Ви посрещна и видях как си караха в групата на „Лястовица” Казанлък/хората излезли на тренировка/.То и за това си и призна.Моля не се ядоствайте защото това не е състезание и за това са възможни такива неща.

Митко предполагам че "тъпото" ще ти го напише по литературно но мисля че това което и той ще каже е че тия работи и интриги грам не ни вълнуват. И другото ...... ако ние бяхме отделили толкова време да мислим тактики ..... сигурно щяхме да скъсим времето с много ...... но ние преди всичко се забавляваме..... (поне аз де) :popcorn:

Митко Ruse написа:Та още Холгер спукал гума на Твърдица и не е карал до Казанлък и няма заверка

Но ако е казал това лично ще му тегля една публично. Холгер е супер пич и кара яко. И за разлика от повечето ганьовци има некакви обноски и поведение. Гума спука да - по време когато се опитваше да се закачи за нас - и то с гръм и трясък. В Казанлък лично си подпечата пред мене тъй като ния бяхме преди него там и си бяхме леко на седянка ........ та той подпечата и тръгна....
Бе що за глупости ...........
Последна промяна sportacus на Нед Апр 05, 2009 7:36 pm, променена общо 1 път
Аватар
sportacus

Мнениеот brumbar » Нед Апр 05, 2009 7:32 pm

Митко, сега аз да ти разкажа тактиката си. Моето намерение от самото начало бе да си караме със мамутската група. При положение, че те тръгнаха на темпо от самото начало, пък ние си цъкахме с байкаджиите отзаде, нещата започваха да изглеждат приетснително за мене. На няколко пъти се опитах да увелича темпото и да сформирам група за настигане, но точно ти убиваше темпото всеки път. Когато Кольо тръгна на онзи баир и видях, че го пускате, разбарах, че няма настроение за сериозно преследване и реших да използвам шанса си и с Кольо да направим двойка. Чак след това към нас се присъедини и Тони, който ни смъмри, че не сме го чакали. Така тримата дружно си въртяхме и скъсявахме дистанцията с челниците, които по думите на съдиите бяха поне на 2 минути пред нас, което не е малко. По някое време се обърнах и видях, че има хора след нас, които се мъчат да ни стигнат и предложих да ги изчакаме за да направим по-голяма група, но Кольо разпозна онова "националче" и не искаше толокова лесно да го пуснем в нашта група. То и треньора му с трабанта идва да ни моли да го чакаме, ма ний си карахме гадничко :D Грешката си е изцяло ваша, че не се хванахте с нас още от самото начало, ами се чудихте и маехте и след това сте тръгнали да ни гоните. С присъединяването на националчето, то си даваше чинно принос към настигането, даваше си смени лапето и тук нямам забележки към него. Когато стигнахме мамутите те си караха доста кротичко и явно ни изчакваха. От тук нататък си продължихме с високото темпо и даже бате Любо направи една гигантска смяна и ни води чак до Нова Загора. Там на Кортен наща група се поразкъса, щото Тони се пънеше на голямата плоча по баира, да стига лапето, което тръгна преди нас от чешмата на Кортен, Тъпото го прихвана, пък аз карах на енергоспестяващ режим с Кольо 20-на метра по-назад. На второто изкачване Кольо изплези езика и ни увещаваше да караме малко по бавно, че уж да оставим лапето да се поизмъчи отпреде и затова на последвалото спускане пак се събрахме в оригиналния състав.
На Твърдица похапнахме, лапето, Кольо и Тони тръгнаха без да ни изчакват и тогава дойде немеца, който кара с нас до гробищата дето се падаха в дясно и гръмна гума. Със сигурност немеца няма как да е ходил до контролата на ОМВ, защото го прибрахме на връщане към Сливен. От там на татък ти ни прави съпорт с колата и знаеш как завърши историята. :beer:
No Pain, No Gain
Аватар
brumbar

Мнениеот bokicha » Нед Апр 05, 2009 7:39 pm

Холгер дойде до ОМВто в Казанлък..и тръгна много бързо, после го настигнахме...
...тръгнахме заедно от Твърдица, спука гума между двата града!! :dontknow:
...видяхме го и четиримата :bigeyes:
..А Данчо ако е онова момче около което кръжеше тРабантчето...сигурно не е успяло да
ни види момчето като, когато профучахме с 200 покрай него... :magnify:
Аватар
bokicha

Мнениеот bokicha » Нед Апр 05, 2009 7:41 pm

...та немеца си сипа вода при съдиите на на ОМВто, само аз ли съм го видял???? :bigeyes:
Аватар
bokicha

Мнениеот sportacus » Нед Апр 05, 2009 7:44 pm

Бе хора недейте да говорите за Холгер. Човека лично пред мене подпечата. И определено не е с "тарикатско" мислене.

brumbar: ти май правеше нещо и не го видя / но опредлено човека мина оттам.

Но определено не съм сигурен дали въпросните бургазлии са подпечатали или стигнали до ОМВ (още повече че изобщо не ги видяхме) тъй като - съдията дойде след нас на ОМВ - за разлика от тъй нареченото "националче" което поне се размина с нас почти на ОМВ Казанлък - но определено и за него не е имало съдии. Тоест преди нас не е имало никой от контролната кола.
Последна промяна sportacus на Нед Апр 05, 2009 7:53 pm, променена общо 3 пъти
Аватар
sportacus

ПредишнаСледваща

Назад към Други видове колоездене