Митко Ruse написа:Ауууу защо ли Ви писах.Абе хора защо гледате на това по този начин.Нали се е веселил човека цяла нощ и не е спал.Кой знае кога е тръгнал след нас.Кво значение има дали е подпечатал или не.Има хора си карат планирано само част от маршрута.И идват с цел да покарат с хора и да се видят.Всеки може да прави това което си иска.Колко пъти да пиша, че това не е състезание и не се раздават пари а си плащаш.На сътезанията не си плащаш и ти отбиват движението и си караш по осевата линия и гледаш опашките от спрени автомибили пълни с скърцащи със зъби шофьори.Ако ти е кеф се закачаш с някого и го щипеш по гъза а тои ако може да кара по бързо бяга.А за това, че има тактика не е лошо а то винаги има такава.Нима не сте си мислили колко храни да вземете и кога да я изедете и с каква скорост да карате.Или защо карахте заедно и не се разделихте.Нали така съветвах и се убедихте, че е правилно.Ако получиш повреда как ще постъпиш и кои ще ти помогне.Аз както съм кьорав без очила не мога да различа лепенка от презерватив.А Любо не разбрах дали ти изпратих лично съобщение.
bokichaa написа:ааа, по повод скоростта, ми до година ако да да дойдем не трима, а шестима и да врътнем 400 за 12 часа...
и кво после....бързо сме/са/ карали...![]()
...ма нали работата не е до тия сметки, ние с бацетата дойдохме да покараме колетии...
brumbar написа:...след 150-я като нямах пауър си сидях отзаде и си карах колкото можех...
brumbar написа:bokichaa написа:ааа, по повод скоростта, ми до година ако да да дойдем не трима, а шестима и да врътнем 400 за 12 часа...
и кво после....бързо сме/са/ карали...![]()
...ма нали работата не е до тия сметки, ние с бацетата дойдохме да покараме колетии...
Седмина, бройте и мене
DstupidBastarD написа:peritroper написа:Браво колеги,,
жалко че не можах да се включа, ама друг път.
Немах търпение да видя как е минала битката с "онея тарикати" бургазлиите.
И аз така винаги се чувствам морален победител стига да завърша.
Без да искам да умаловажавам доброто ви каране и подготовка вие определено сте добавили нов привкус на бревета. Говорите за време\скорост\класиране, що не кажете 2 думи за орагнизация, маршрут изживяване, щото в регламентите на бреветите никъде не се говори за класиране по скорост.
В крайна сметка има просто - завършили, незавършили. Нали така?
Мерси, баце!
На нас организираните прояви са ни много маллко, да не кажа, че вчера ни беше първата. Наистина, проучихме подробно правилника и съжаляваме ако с каранеето си със скорост, недопусстима за бревет сме съсипали проявата!!! Чесно! В тоа ред на мисли, сега ше разкажа накратко една басня (требва да е от Езоп или Лафонтен, освен ако не е от некой друг), която обикновено разказвам преди да пръсна мозъка на некой длъжник, даа го нарежа на парчета и затвора в буркани за зимата, или когато се почуствам предизвикан да дам обяснение на поведението си (ни). Сигурно я знаеш, ма нищо. И така, ето баснята: седела си една змия на брегъ на една река и неистово искала да мине от другата страна, по незнайни, но важни змийски причини. Седела, седела, а понеже била сухоземна зммия и не можела да плува, както и понеже не искала да се научи, както и понеже не искала да умира, просто си седела и искала. Да мине от другата страна. По едно време се появил и другия литературен образ у баснята - магаре, което видимо можело да плува, видимо планирало да преплува реката и видимо немало нищо против да прекара и змията. И така, качило магарето змията на гърба си и заплувало. Плувало, плувало и баш като стигнало средата, дето било най-дълбоко, змията го ухапа. Видимо смърттоносно. Магарето се учудило предсмъртно и попитало змията: "Абе, глупаво влечуго, що ме ухапа, да ти еебем майката тъпа, сега и двамата ше умрреме, аз - отровен и удавен, ти - само удавена". Змията отговорила басносолвно така: "Ми, щото съм си такава". Та, така, баце, и ние сме си такиви, караме колко можеме и после караме колко можеме, и така докато стигнеме. А, за "бургазките тарикати", баце, просто мога да кажа, че на тебе може да са ти некакви, на меене са ми никакви и по-никакви от тва нема как да са, нема и да станат завдъдеще. Само ше ти напомна, че сме чели правилника и там пишеше нещо от сорта, че участника не требва да ползва чужда помощ. Та, толкова за бургазлиите, ако некой от тех иска да се пробва лично с мене, немам никви възражения, вчера ги видех колко могат да карат.
Митко Ruse написа:....Бръмбарче имаш поздрави от дъщеря ми.
rosty_sz написа:Поздравления и от мен!![]()
![]()
![]()
Видяхме се само на старта както си и знеах. Прекрасно каране и напълно в стила на бреветите до колкото разбрах с взаимопомощ и без излишно количество спорта злоба. Тъй като карах в една група с Лазар искам да ви кажа, че финиширалите преди вас са с наказания и ВИЕ СТЕ ПЪРВИ :smash:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ЧЕСТИТО и недейте да скромничите вие сте част от международна организация от високо ниво и вече сте притежатели на нейни медали.
Организацията на бревета беше отново на ниво. Преживяванията също.
Искам да обърна внимание и на представянето на бай Кольо който въпреки, че получи наказание направи каране за 6.36 мин.и е на 57 год. ако не греша.
Сега излизам, но после ще ви разкажа за представянето на курбанджийската група която намери време и за мастичка по пътя.
Митко Ruse написа:Аз защо доидох цели 25 км преди финала?Освен, че да Ви пазя от колите, а видя как е натоварено, очаквах да направите нещо интересно.То и твоите намерения и на Росен си съвпадаха да атакувате на едно и също място.Ама видях само плахи опити.Опасявах се точно тогава накрая от преумора да не стане някое падане.Нали сте ми приятели.Дидо нещо не му работи фирмата и от месец не ходи на работа покара и влезе в форма.Със Стелян му поехме всички разходи по участието.Само и само да има с кого да караме, че то не става сам по пътищата а и момчето има желание и се радва.Но маратоните не са моето каране.Пък и все ми се случват технически проблеми.Как при такова ръчкане на критериумите нищо не ми се случи а на тези хамалски карания си почупих материалната част.Пък ти знаеш с тези карбони ти опадват пломбите по лошите пътища.То ти за това караш настрани от групата за да виждаш пътя и да избягваш дупките.С това твое каране не е важно да се пазиш в група.А няма човек който може да надкара групата.Колко пъти ми е ставало кофти, че на линеина скорост карам а на края ме прецакват с хитрост.
peritroper написа:DstupidBastarD написа:peritroper написа:Браво колеги,,
жалко че не можах да се включа, ама друг път.
Немах търпение да видя как е минала битката с "онея тарикати" бургазлиите.
И аз така винаги се чувствам морален победител стига да завърша.
Без да искам да умаловажавам доброто ви каране и подготовка вие определено сте добавили нов привкус на бревета. Говорите за време\скорост\класиране, що не кажете 2 думи за орагнизация, маршрут изживяване, щото в регламентите на бреветите никъде не се говори за класиране по скорост.
В крайна сметка има просто - завършили, незавършили. Нали така?
Мерси, баце!
На нас организираните прояви са ни много маллко, да не кажа, че вчера ни беше първата. Наистина, проучихме подробно правилника и съжаляваме ако с каранеето си със скорост, недопусстима за бревет сме съсипали проявата!!! Чесно! В тоа ред на мисли, сега ше разкажа накратко една басня (требва да е от Езоп или Лафонтен, освен ако не е от некой друг), която обикновено разказвам преди да пръсна мозъка на некой длъжник, даа го нарежа на парчета и затвора в буркани за зимата, или когато се почуствам предизвикан да дам обяснение на поведението си (ни). Сигурно я знаеш, ма нищо. И така, ето баснята: седела си една змия на брегъ на една река и неистово искала да мине от другата страна, по незнайни, но важни змийски причини. Седела, седела, а понеже била сухоземна зммия и не можела да плува, както и понеже не искала да се научи, както и понеже не искала да умира, просто си седела и искала. Да мине от другата страна. По едно време се появил и другия литературен образ у баснята - магаре, което видимо можело да плува, видимо планирало да преплува реката и видимо немало нищо против да прекара и змията. И така, качило магарето змията на гърба си и заплувало. Плувало, плувало и баш като стигнало средата, дето било най-дълбоко, змията го ухапа. Видимо смърттоносно. Магарето се учудило предсмъртно и попитало змията: "Абе, глупаво влечуго, що ме ухапа, да ти еебем майката тъпа, сега и двамата ше умрреме, аз - отровен и удавен, ти - само удавена". Змията отговорила басносолвно така: "Ми, щото съм си такава". Та, така, баце, и ние сме си такиви, караме колко можеме и после караме колко можеме, и така докато стигнеме. А, за "бургазките тарикати", баце, просто мога да кажа, че на тебе може да са ти некакви, на меене са ми никакви и по-никакви от тва нема как да са, нема и да станат завдъдеще. Само ше ти напомна, че сме чели правилника и там пишеше нещо от сорта, че участника не требва да ползва чужда помощ. Та, толкова за бургазлиите, ако некой от тех иска да се пробва лично с мене, немам никви възражения, вчера ги видех колко могат да карат.
Евала. още веднъж![]()
1. Бъргазлии не са ми никакакви точно толкова колкото и на теб. Единствено бях сигурен, че ще има закачка с тях. Не знаех, че е имало нечестна игра.
2. Недопустима скорост също няма, нито съм казал такова нещо. Казах че няма класиране по реда на финиширането и това е така!
3. Според мен по-важното е олимииския принцип. Последния финиширал е също толкова "победител" колкото и първия. Просто той може да е решил че с времето което разполага може да позяпа малко пейзажи, жени в казанлък и т.н.
4. В крайна сметка лошо няма да има спортен хъс но чак пък толку...
5. Мисля че нема кво повече да ги разтегаме. Нещата са ясни - едни хора ги кефи на се напъват да откат други да се кефят на туризма.
bokichaa написа:Да гледаме към следващият бревет...![]()
Очакваме фотоси с нетърпение...![]()
И отново поздравления за Лазар и компания за организацията.
Randonneur написа:bokichaa написа:Да гледаме към следващият бревет...![]()
Благодаря от името на нашия екип за поздравленията!
От доста години ги въртим тези бревети и натрупахме опит.
Все пак късно се обадих на колата, дето трябваше да е на Казанлък, че вятърът е благоприятен, а карачите - яки, та има опасност да изпусне първите, както и стана.
Извинения за закъснението на резултатите и фотосите, но правим бреветна седмица, част от която са тези 200к, и която не е завършила още. Ще пусна материалите веднага след последния старт, който е утре - 600к. Апропо, ще минем през Саранци за Елин Пелин, а оттам през Вакарел за Костенец - утре късен следобед. Останахме само трима накрая - с Холге и Минчо от Пловдив. Изглежда че в този екип ще караме и 1200 км в Германия през август.
Веднага след финала се връщам в София на Общо събрание на БФТ в неделя, резултатите от 200к чакайте в началото на другата седмица.
Благодарим за участието!![]()
Медалите ви се пазят най-отговорно и ще се връчат при първа възможност!![]()
![]()
DstupidBastarD написа:Randonneur написа:bokichaa написа:Да гледаме към следващият бревет...![]()
По кое време приблизително се очаква да сте в района на Саранци, може да дойдем и да покараме малко пред вас, колко да ви дисквалифицира журито. Тамън се чудех къде да си догодя километрите до кръгло число, с вас ше е приятно. Може и бате Любо да дойде, още текът консултации.
Назад към Други видове колоездене
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 13 госта