Организирани бревети.

Този форум е за обмен на информация, свързана с всички видове колоездене извън планинското и велосипеди, различни от маунтин байк - шосейни, пистови, градски, туристически, и т.н., и т.н. Той обаче не е предвиден за обсъждане на най-евтините масови велосипеди, предлагани в изобилие в България! Моля, не занимавайте аудиторията излишно с тях!

Рейтинг за публикуване на тема / Рейтинг за отговор / Тежест: 900 / 900 / 10

Re: Организирани бревети.

Мнениеот brumbar » Нед Апр 05, 2009 7:47 pm

Верно, че и аз като тъпото правих салта в тоалетната на ОМВ и явно тогава ще да е била заверката на немеца. :dontknow:
No Pain, No Gain
Аватар
brumbar

Рейтинг: 2000

Мнениеот Митко Ruse » Нед Апр 05, 2009 8:09 pm

Ауууу защо ли Ви писах.Абе хора защо гледате на това по този начин.Нали се е веселил човека цяла нощ и не е спал.Кой знае кога е тръгнал след нас.Кво значение има дали е подпечатал или не.Има хора си карат планирано само част от маршрута.И идват с цел да покарат с хора и да се видят.Всеки може да прави това което си иска.Колко пъти да пиша, че това не е състезание и не се раздават пари а си плащаш.На сътезанията не си плащаш и ти отбиват движението и си караш по осевата линия и гледаш опашките от спрени автомибили пълни с скърцащи със зъби шофьори.Ако ти е кеф се закачаш с някого и го щипеш по гъза а тои ако може да кара по бързо бяга.А за това, че има тактика не е лошо а то винаги има такава.Нима не сте си мислили колко храни да вземете и кога да я изедете и с каква скорост да карате.Или защо карахте заедно и не се разделихте.Нали така съветвах и се убедихте, че е правилно.Ако получиш повреда как ще постъпиш и кои ще ти помогне.Аз както съм кьорав без очила не мога да различа лепенка от презерватив.А Любо не разбрах дали ти изпратих лично съобщение.
Митко Ruse

Мнениеот sportacus » Нед Апр 05, 2009 8:17 pm

Митко Ruse написа:Ауууу защо ли Ви писах.Абе хора защо гледате на това по този начин.Нали се е веселил човека цяла нощ и не е спал.Кой знае кога е тръгнал след нас.Кво значение има дали е подпечатал или не.Има хора си карат планирано само част от маршрута.И идват с цел да покарат с хора и да се видят.Всеки може да прави това което си иска.Колко пъти да пиша, че това не е състезание и не се раздават пари а си плащаш.На сътезанията не си плащаш и ти отбиват движението и си караш по осевата линия и гледаш опашките от спрени автомибили пълни с скърцащи със зъби шофьори.Ако ти е кеф се закачаш с някого и го щипеш по гъза а тои ако може да кара по бързо бяга.А за това, че има тактика не е лошо а то винаги има такава.Нима не сте си мислили колко храни да вземете и кога да я изедете и с каква скорост да карате.Или защо карахте заедно и не се разделихте.Нали така съветвах и се убедихте, че е правилно.Ако получиш повреда как ще постъпиш и кои ще ти помогне.Аз както съм кьорав без очила не мога да различа лепенка от презерватив.А Любо не разбрах дали ти изпратих лично съобщение.

Въпроса е принципен и не може да се говори срещу някой без да си видял с очите си. Ма той това онова ........... а ти си на 50км от него - не става така. За това иде реч - за най елементарна коректност. Нещо съвсем просто което на българите ни е малко далечно.
Колкото до това за скоростта с която сме карали. Е аз спирачки ли да бия че да се отделя назад - просто ние си караме с една скорост .....
Аватар
sportacus

Мнениеот Митко Ruse » Нед Апр 05, 2009 8:28 pm

Ами нали и аз това казвам.Просто се възмутих за пореден път.А за скороста не разбрах.Любо нещо не се справям със съощението.Прати ми мейла си да ти го изпратя.
Митко Ruse

Мнениеот bokicha » Нед Апр 05, 2009 9:03 pm

ааа, по повод скоростта, ми до година ако да да дойдем не трима, а шестима и да врътнем 400 за 12 часа...
и кво после....бързо сме/са/ карали... :D
...ма нали работата не е до тия сметки, ние с бацетата дойдохме да покараме колетии...
:beer:
Аватар
bokicha

Мнениеот brumbar » Нед Апр 05, 2009 9:16 pm

bokichaa написа:ааа, по повод скоростта, ми до година ако да да дойдем не трима, а шестима и да врътнем 400 за 12 часа...
...ма нали работата не е до тия сметки, ние с бацетата дойдохме да покараме колетии...

Седмина, бройте и мене :D
No Pain, No Gain
Аватар
brumbar

Мнениеот Митко Ruse » Нед Апр 05, 2009 9:18 pm

Аз да не се заричам ама повече бривети няма да карам.
Митко Ruse

Мнениеот brumbar » Нед Апр 05, 2009 9:40 pm

Що бе Мите, ела. Нали популяризираш колоезденето в Русе. Виж как се радмаше малкия /Диан/ като пристигна на финала, направо грееше от щастие. Що се впечатляваш толкова от тези неща. Важното е да се събираме и да караме, пък на теб ако ти е интересно може да си прилагаш тактиките върху нас :agree: Пък и ние може да си подготвяме по някой маймунджалък, колкото да не е толкова безинтересно и без интрижка карането. До 150 км. се чувствах много добре и си планирах как ще атакувам както всяка година на онези скакалки 20-на км преди финала, ама след 150-я като нямах пауър си сидях отзаде и си карах колкото можех.
Зарежи го този Кольо, какво си се хванал за него, ако това ще те успокои, догодина може да го ръсим на всеки баир, докато не му дойде акъла в главата :D
No Pain, No Gain
Аватар
brumbar

Мнениеот sportacus » Нед Апр 05, 2009 9:45 pm

brumbar написа:...след 150-я като нямах пауър си сидях отзаде и си карах колкото можех...

Поне имаше желание да дадеш смени ........... и го направи ! :popcorn:
Аватар
sportacus

Мнениеот bokicha » Нед Апр 05, 2009 9:57 pm

brumbar написа:
bokichaa написа:ааа, по повод скоростта, ми до година ако да да дойдем не трима, а шестима и да врътнем 400 за 12 часа...

Седмина, бройте и мене :D

...ти си в сметките...баце.. :D :agree:
Аватар
bokicha

Мнениеот peritroper » Нед Апр 05, 2009 10:02 pm

DstupidBastarD написа:
peritroper написа:Браво колеги, :beer: ,

жалко че не можах да се включа, ама друг път.
Немах търпение да видя как е минала битката с "онея тарикати" бургазлиите :popcorn:.

И аз така винаги се чувствам морален победител стига да завърша.
Без да искам да умаловажавам доброто ви каране и подготовка вие определено сте добавили нов привкус на бревета. Говорите за време\скорост\класиране, що не кажете 2 думи за орагнизация, маршрут изживяване, щото в регламентите на бреветите никъде не се говори за класиране по скорост.
В крайна сметка има просто - завършили, незавършили. Нали така?

Мерси, баце!
На нас организираните прояви са ни много маллко, да не кажа, че вчера ни беше първата. Наистина, проучихме подробно правилника и съжаляваме ако с каранеето си със скорост, недопусстима за бревет сме съсипали проявата!!! Чесно! В тоа ред на мисли, сега ше разкажа накратко една басня (требва да е от Езоп или Лафонтен, освен ако не е от некой друг), която обикновено разказвам преди да пръсна мозъка на некой длъжник, даа го нарежа на парчета и затвора в буркани за зимата, или когато се почуствам предизвикан да дам обяснение на поведението си (ни). Сигурно я знаеш, ма нищо. И така, ето баснята: седела си една змия на брегъ на една река и неистово искала да мине от другата страна, по незнайни, но важни змийски причини. Седела, седела, а понеже била сухоземна зммия и не можела да плува, както и понеже не искала да се научи, както и понеже не искала да умира, просто си седела и искала. Да мине от другата страна. По едно време се появил и другия литературен образ у баснята - магаре, което видимо можело да плува, видимо планирало да преплува реката и видимо немало нищо против да прекара и змията. И така, качило магарето змията на гърба си и заплувало. Плувало, плувало и баш като стигнало средата, дето било най-дълбоко, змията го ухапа. Видимо смърттоносно. Магарето се учудило предсмъртно и попитало змията: "Абе, глупаво влечуго, що ме ухапа, да ти еебем майката тъпа, сега и двамата ше умрреме, аз - отровен и удавен, ти - само удавена". Змията отговорила басносолвно така: "Ми, щото съм си такава". Та, така, баце, и ние сме си такиви, караме колко можеме и после караме колко можеме, и така докато стигнеме. А, за "бургазките тарикати", баце, просто мога да кажа, че на тебе може да са ти некакви, на меене са ми никакви и по-никакви от тва нема как да са, нема и да станат завдъдеще. Само ше ти напомна, че сме чели правилника и там пишеше нещо от сорта, че участника не требва да ползва чужда помощ. Та, толкова за бургазлиите, ако некой от тех иска да се пробва лично с мене, немам никви възражения, вчера ги видех колко могат да карат. :eyebrow:

Евала. още веднъж :bowdown:
1. Бъргазлии не са ми никакакви точно толкова колкото и на теб. Единствено бях сигурен, че ще има закачка с тях. Не знаех, че е имало нечестна игра.
2. Недопустима скорост също няма, нито съм казал такова нещо. Казах че няма класиране по реда на финиширането и това е така!
3. Според мен по-важното е олимииския принцип. Последния финиширал е също толкова "победител" колкото и първия. Просто той може да е решил че с времето което разполага може да позяпа малко пейзажи, жени в казанлък и т.н.
4. В крайна сметка лошо няма да има спортен хъс но чак пък толку...
5. Мисля че нема кво повече да ги разтегаме. Нещата са ясни - едни хора ги кефи на се напъват да откат други да се кефят на туризма.
Аватар
peritroper

Рейтинг: 1260

Мнениеот Митко Ruse » Нед Апр 05, 2009 10:10 pm

Аз защо доидох цели 25 км преди финала?Освен, че да Ви пазя от колите, а видя как е натоварено, очаквах да направите нещо интересно.То и твоите намерения и на Росен си съвпадаха да атакувате на едно и също място.Ама видях само плахи опити.Опасявах се точно тогава накрая от преумора да не стане някое падане.Нали сте ми приятели.Дидо нещо не му работи фирмата и от месец не ходи на работа покара и влезе в форма.Със Стелян му поехме всички разходи по участието.Само и само да има с кого да караме, че то не става сам по пътищата а и момчето има желание и се радва.Но маратоните не са моето каране.Пък и все ми се случват технически проблеми.Как при такова ръчкане на критериумите нищо не ми се случи а на тези хамалски карания си почупих материалната част.Пък ти знаеш с тези карбони ти опадват пломбите по лошите пътища.То ти за това караш настрани от групата за да виждаш пътя и да избягваш дупките.С това твое каране не е важно да се пазиш в група.А няма човек който може да надкара групата.Колко пъти ми е ставало кофти, че на линеина скорост карам а на края ме прецакват с хитрост.
Митко Ruse

Мнениеот Митко Ruse » Нед Апр 05, 2009 10:23 pm

Ади да си лягаме, че утре ще ходя два часа по рано на работа. Да си отработя това, което ми изостана от петъка нали си взих отпуска да годя на гъза на географията да карам колело.Що ли не дадох тези пари за едно агне няколко каси бира.Ади аз от дете съм такъв ими Вие защо подлудяхте.Бръмбарче имаш поздрави от дъщеря ми.
Митко Ruse

Мнениеот bokicha » Нед Апр 05, 2009 10:41 pm

Митко Ruse написа:....Бръмбарче имаш поздрави от дъщеря ми.

...е тва веке е приказка...
:clap: :beer:
Аватар
bokicha

Мнениеот rosty_sz » Нед Апр 05, 2009 11:03 pm

Я СТИГА с тея скорости, тактики и и т.н. ,че ми се развалиха хубавите впечатления от карането като чета последните постове. Тоз не заверил, другия ............. СТИГА ГЛУПОСТИ БЕ . КОЙТО НЕ ГО КЕФИ ДА НЕ КАРА.
ИЗДРАЗНИХ СЕ ЯКО ОТ ТЕЯ ГЛУПОСТИ :(!: :banghead: :banghead: :(!:
По От Зад всичко си беше шест+. Още на втората височина ми падна веригата и без да се уговаряме и да кроим кой знае какви планове и тактики като нормални хора моите съграждани Жоро и Доктора излязаха от групата където беше и Васко и ме изчакаха. :bowdown: По едно време ни настигна германеца, естествено веданага му се лепнахме и така десетина километра. Видя ни човека, нито дава смяна нито се опитва да ни изръси, показва си дупките и ни води и така до гадния завой с чакъла. Той не разбра предупреждението и влезе остро, но не падна, ама не можахме да го стигнем повече. На Твърдица ни застигна Лазар там се запознахме и с делегата от Белгия. Жорката предложи на Лазар да кара с нас ама той каза да тръгваме той ще ни застигне. Така и стана Лазара ни застигна в началото на участъка с гадния асфалт. Там някъде и бяхме посрещнати от Виолет. По някакви причини той не стартира този път, но не могъл да изтрае и скочил на скота и се върти край Мъглиж да ни види. В сладки приказки и без да нарушаваме и за секунда правилника (в смисъл да изпънем съгражданина с пресни сили да поцепи вятъра малко) стигнахме Казанлък. И какво мислите, цяла агитка ни чака с плакати, викове, радост вдигнахме цялото OMW да види какво става. В центъра на това посрещане Балабана с прясно гипсирана ръчичка в резултат на падане. Не можал да се стърпи и той станал в 6.00 извадил цветни моливчета и почнал да твори. Тръгнахме обратно направихме строя и така до Николаево. Доктора отби на бензиностанцията и ние след него. И какво мислите, рожден ден имал скоро, че да се почерпим решил. Сокчета чайчета, че до мастички се стигна ама оставихме за после алкохолните напитки. От там лекичко с песен на уста към Сливен. На оня дългия баир за малко да "издъхна" ама Жорката ме усети и дойде, вкара ме в групата и след това отиде да вземе смяна за да свали леко темпото :bowdown: :bowdown: :bowdown: .На последния баир на главния път се разкъсахме като Лазар и Жоро дръпнаха на пред и на разклона за бистрото се усетиха, че ни няма зад тях и спряха като истински спортсмени и така си финиширахме четиримата. Мисля ,че за 9.30 го взехме ама не съм сигурен, не ми и пука. На финала беше и германеца, който изчака мисля всички, да финишират и тогава тръгна да почива въпреки, че ще върти всичките дистанции тази седмица. На бири след финала се прокараха предложения да въртим и на "Похода на мира " в Гърция и Турция да ходим на Тасос и т.н.
Така изкарахме Старозагорската група, и повъртяхме, и рожден ден изкарахме :beer: без дразги и излишни глупости.
ТЪРСЯ ШИМАНСКА ПЛОЧА 39 ЗЪБА
rosty_sz

Рейтинг: 1380

Мнениеот bokicha » Пон Апр 06, 2009 12:01 am

...Ем, Вие не разбрахте ли, че Ние така и толкоз си караме, ако требеше да додим да се
пробаме на маса и да си броим мсатиките щехме в друг състав да се Явим...
:drunk:
Аватар
bokicha

Мнениеот rosty_sz » Пон Апр 06, 2009 5:45 am

Нищо против нямам. Евала на карането. Поканата ми да се спре бе към Митко.
Няма никакъв смисъл от интриги , има си организатори има съдии и както видяхме си бяха на място. Нека ни останат хубави спомени.
rosty_sz

Мнениеот DstupidBastarD » Пон Апр 06, 2009 7:50 am

rosty_sz написа:Поздравления и от мен! :clap: :clap: :clap:
Видяхме се само на старта както си и знеах. Прекрасно каране и напълно в стила на бреветите до колкото разбрах с взаимопомощ и без излишно количество спорта злоба. Тъй като карах в една група с Лазар искам да ви кажа, че финиширалите преди вас са с наказания и ВИЕ СТЕ ПЪРВИ :smash: :bowdown: :bowdown: :beer: :beer: :clap:
ЧЕСТИТО и недейте да скромничите вие сте част от международна организация от високо ниво и вече сте притежатели на нейни медали.
Организацията на бревета беше отново на ниво. Преживяванията също.
Искам да обърна внимание и на представянето на бай Кольо който въпреки, че получи наказание направи каране за 6.36 мин.и е на 57 год. ако не греша.
Сега излизам, но после ще ви разкажа за представянето на курбанджийската група която намери време и за мастичка по пътя.

Живо-здраво, баце!
Драго ми е, че се запознахме! Хубаво щеше да се видим и след финала, но искахме да се приберем по светло в Софето, така че ше отложим приказките за интернета или неекое друго каране. Не, че искам да ти се подмажем, баце, за да ми пратиш снимките от сутринта, но хора като тебе са истинската реклама на тоа тип прояви, очевидно е че си там за купона. Се пак, пощата ми е [email protected]
Преко сили ше коментирам и представянето на "бай Колю", като нема да наблегам за времето му, а на възрастта му, наистина чичката кара яко! Дай Боже, и ние да можеме така на неговите години! Жалко, че не е научил нещо съвсем елементарно, че требва да се играе по правилата. :deal:
Аватар
DstupidBastarD

Рейтинг: 1932

Мнениеот DstupidBastarD » Пон Апр 06, 2009 8:10 am

Тъй като не исках в мнението си до Рости да пиша такиви неща, след като върнах лентата назаде, почна да ми се оформя много интересна картинка за "бургазките тарикати". Начи, целата история почна от Твърдица, след като ни стигнаха с мр. Битъл на 20-ина км от старта и зеха две-три смени, барабар с "нацьонала", изчакаха бате Любо да мине отпреде и да ги вози до Нова Загора. След тва спрехме да пикаме на чушмата, като "бай Колю" беше адски възмутен, че "нацьоналчето" си би камшика напреде, без да изчака да тръгнеме заедно. Само двайсе километра по-късно, вече забравил възмущението си, тоа професьоналист направи същото с майстора на Кампаньоло (в Твърдица) по отношение на наща група. Тука, обаче, започва интересната част от събитията. Ние си знаеме карането и тва, че некви тръгват некви минути преди нас, слабо ни вълнува, стигаме ги бърже. Начи, видех как тръгват "бургазките тарикати", но не видех "национала", което иде да подскаже, че тоа е тръгнал отново преди тех. Кво е ставало м/у тех после, не се знае, но е факт, че се разминахме само с него на километър от ОМВ-то, онеа ги немаше никви, немаше го и симптоматичния им Голф (двойка, тройка, абе неква класика беше). Теа просто се беха изпарили, липсваха. Както вече е добре извесно, ние доста се помотахме на бензиностанцията, изцяло по космически причини, като през тва време Холгер дойде, би си печата, както и камшика, каза "Здрасти-чао" и замина наобратно. Разбира се, ние като група, го стигнахме след 30-ина км и си карахме заедно, докато в далечината зе да се мержелее облак изгорели газове и по тоа признак единодушно заключихме, че тва е националчето. За разлика от Холгер, то не ни стана симпатично и немахме желание да кара с нас, така че го изрезахме зллобно и го оставихме далече у пушливото трабантно минало. Квото и да е било, момчето не се возеше, а караше, влачеше се с 20, но без чужда помощ, трабанка беше до него, а не пред него, нещо което не може да се каже за рекордьорите от бургас. Е, така се прават рекордите, бацета, просто ти требва Голф двойка и желание. :popcorn:
Аватар
DstupidBastarD

Мнениеот DstupidBastarD » Пон Апр 06, 2009 8:20 am

Митко Ruse написа:Аз защо доидох цели 25 км преди финала?Освен, че да Ви пазя от колите, а видя как е натоварено, очаквах да направите нещо интересно.То и твоите намерения и на Росен си съвпадаха да атакувате на едно и също място.Ама видях само плахи опити.Опасявах се точно тогава накрая от преумора да не стане някое падане.Нали сте ми приятели.Дидо нещо не му работи фирмата и от месец не ходи на работа покара и влезе в форма.Със Стелян му поехме всички разходи по участието.Само и само да има с кого да караме, че то не става сам по пътищата а и момчето има желание и се радва.Но маратоните не са моето каране.Пък и все ми се случват технически проблеми.Как при такова ръчкане на критериумите нищо не ми се случи а на тези хамалски карания си почупих материалната част.Пък ти знаеш с тези карбони ти опадват пломбите по лошите пътища.То ти за това караш настрани от групата за да виждаш пътя и да избягваш дупките.С това твое каране не е важно да се пазиш в група.А няма човек който може да надкара групата.Колко пъти ми е ставало кофти, че на линеина скорост карам а на края ме прецакват с хитрост.

Опити не е имало, дори и плахи такиви, каквито ти некакси си успел да видиш от колата, докато си ни пазел от движението. Ние сме група, тръгнахме заедно и прристигнахме заедно. :^:
Аватар
DstupidBastarD

Мнениеот DstupidBastarD » Пон Апр 06, 2009 8:25 am

peritroper написа:
DstupidBastarD написа:
peritroper написа:Браво колеги, :beer: ,

жалко че не можах да се включа, ама друг път.
Немах търпение да видя как е минала битката с "онея тарикати" бургазлиите :popcorn:.

И аз така винаги се чувствам морален победител стига да завърша.
Без да искам да умаловажавам доброто ви каране и подготовка вие определено сте добавили нов привкус на бревета. Говорите за време\скорост\класиране, що не кажете 2 думи за орагнизация, маршрут изживяване, щото в регламентите на бреветите никъде не се говори за класиране по скорост.
В крайна сметка има просто - завършили, незавършили. Нали така?

Мерси, баце!
На нас организираните прояви са ни много маллко, да не кажа, че вчера ни беше първата. Наистина, проучихме подробно правилника и съжаляваме ако с каранеето си със скорост, недопусстима за бревет сме съсипали проявата!!! Чесно! В тоа ред на мисли, сега ше разкажа накратко една басня (требва да е от Езоп или Лафонтен, освен ако не е от некой друг), която обикновено разказвам преди да пръсна мозъка на некой длъжник, даа го нарежа на парчета и затвора в буркани за зимата, или когато се почуствам предизвикан да дам обяснение на поведението си (ни). Сигурно я знаеш, ма нищо. И така, ето баснята: седела си една змия на брегъ на една река и неистово искала да мине от другата страна, по незнайни, но важни змийски причини. Седела, седела, а понеже била сухоземна зммия и не можела да плува, както и понеже не искала да се научи, както и понеже не искала да умира, просто си седела и искала. Да мине от другата страна. По едно време се появил и другия литературен образ у баснята - магаре, което видимо можело да плува, видимо планирало да преплува реката и видимо немало нищо против да прекара и змията. И така, качило магарето змията на гърба си и заплувало. Плувало, плувало и баш като стигнало средата, дето било най-дълбоко, змията го ухапа. Видимо смърттоносно. Магарето се учудило предсмъртно и попитало змията: "Абе, глупаво влечуго, що ме ухапа, да ти еебем майката тъпа, сега и двамата ше умрреме, аз - отровен и удавен, ти - само удавена". Змията отговорила басносолвно така: "Ми, щото съм си такава". Та, така, баце, и ние сме си такиви, караме колко можеме и после караме колко можеме, и така докато стигнеме. А, за "бургазките тарикати", баце, просто мога да кажа, че на тебе може да са ти некакви, на меене са ми никакви и по-никакви от тва нема как да са, нема и да станат завдъдеще. Само ше ти напомна, че сме чели правилника и там пишеше нещо от сорта, че участника не требва да ползва чужда помощ. Та, толкова за бургазлиите, ако некой от тех иска да се пробва лично с мене, немам никви възражения, вчера ги видех колко могат да карат. :eyebrow:

Евала. още веднъж :bowdown:
1. Бъргазлии не са ми никакакви точно толкова колкото и на теб. Единствено бях сигурен, че ще има закачка с тях. Не знаех, че е имало нечестна игра.
2. Недопустима скорост също няма, нито съм казал такова нещо. Казах че няма класиране по реда на финиширането и това е така!
3. Според мен по-важното е олимииския принцип. Последния финиширал е също толкова "победител" колкото и първия. Просто той може да е решил че с времето което разполага може да позяпа малко пейзажи, жени в казанлък и т.н.
4. В крайна сметка лошо няма да има спортен хъс но чак пък толку...
5. Мисля че нема кво повече да ги разтегаме. Нещата са ясни - едни хора ги кефи на се напъват да откат други да се кефят на туризма.

Баце, ако некъде в мое мнение за бревета прочетеш, че съм написал думата "победа", ше те черпим една бира. Да стигнеш първи финала не означава "победа". Както вече имах възможност да обясним, четохме правилника и там изрично пишеше, че това не е състезание. Както и да е, достатъчно много букви отделихме на теа селски тарикати с Голф, аз сметам за себе си темата за приключена. :peace:
Аватар
DstupidBastarD

Мнениеот sportacus » Пон Апр 06, 2009 8:33 am

И аз бих искал да отбележа че за мене темата спира дотук.
Видно е че в тази спортна проява са се включили хора с различни разбирания за каране на 200км. Така или иначе това е СПОРТНА ПРОЯВА и дали някой му е кеф да спре и да се снима или да похапне или пък друг да види до колко е подготвен и с колко минимални почивки може да го направи - НЯМА ЛОШО. Пак казвам това е СПОРТНА ПРОЯВА и е нормално да има спортен хъс - НО НАЙ ВАЖНОТО - да се играе по ПРАВИЛАТА.
Това е ........
Мисля че за нашата група ще си останат приятните емоции ... :^:

П.С. Ще се радваме който е успял да щтракне по някой кадър да изпрати някоя снимка. "Тъпото" е оставил майл.
Аватар
sportacus

Мнениеот bokicha » Пон Апр 06, 2009 8:48 am

Да гледаме към следващият бревет... :bigeyes:
Очакваме фотоси с нетърпение... :bigeyes:
И отново поздравления за Лазар и компания за организацията.
Аватар
bokicha

Мнениеот crib » Пон Апр 06, 2009 12:41 pm

аз тука имам една снимка на Тъпото как катери последния баир... Зад него ясно се виждат жълтите мамутски екипи :clap:
Изображение
crib

Мнениеот Grash » Пон Апр 06, 2009 1:01 pm

:rofl: :rofl: :rofl: е тва е...
Изображение
Аватар
Grash

Мнениеот rosty_sz » Пон Апр 06, 2009 2:09 pm

Пак не мога да кача снимки. Ще пращам по мейл.
rosty_sz

Мнениеот bokicha » Пон Апр 06, 2009 2:17 pm

опс, за триене
:dontknow:
Аватар
bokicha

Мнениеот Randonneur » Чет Апр 09, 2009 9:08 pm

bokichaa написа:Да гледаме към следващият бревет... :bigeyes:

Благодаря от името на нашия екип за поздравленията!
От доста години ги въртим тези бревети и натрупахме опит.
Все пак късно се обадих на колата, дето трябваше да е на Казанлък, че вятърът е благоприятен, а карачите - яки, та има опасност да изпусне първите, както и стана.
Извинения за закъснението на резултатите и фотосите, но правим бреветна седмица, част от която са тези 200к, и която не е завършила още. Ще пусна материалите веднага след последния старт, който е утре - 600к. Апропо, ще минем през Саранци за Елин Пелин, а оттам през Вакарел за Костенец - утре късен следобед. Останахме само трима накрая - с Холге и Минчо от Пловдив. Изглежда че в този екип ще караме и 1200 км в Германия през август.
Веднага след финала се връщам в София на Общо събрание на БФТ в неделя, резултатите от 200к чакайте в началото на другата седмица.
Благодарим за участието! :peace:
Медалите ви се пазят най-отговорно и ще се връчат при първа възможност! :star: :star: :star:
Изображение
RAAM 2010-2011; 37x1200+ incl.17 SVS 2001-23:
BMB'2000; LEL'2001; RM'2004; SBS'2005; GBR'2009; Hun2013; MGM'13; PBP'03,07,11,15,19,23; 1001Miglia'08,12,16,24; Al-Andalus 2018; DDR'22; Praga'23;
Аватар
Randonneur

Рейтинг: 1750

Мнениеот DstupidBastarD » Чет Апр 09, 2009 9:21 pm

Randonneur написа:

Благодаря от името на нашия екип за поздравленията!
От доста години ги въртим тези бревети и натрупахме опит.
Все пак късно се обадих на колата, дето трябваше да е на Казанлък, че вятърът е благоприятен, а карачите - яки, та има опасност да изпусне първите, както и стана.
Извинения за закъснението на резултатите и фотосите, но правим бреветна седмица, част от която са тези 200к, и която не е завършила още. Ще пусна материалите веднага след последния старт, който е утре - 600к. Апропо, ще минем през Саранци за Елин Пелин, а оттам през Вакарел за Костенец - утре късен следобед. Останахме само трима накрая - с Холге и Минчо от Пловдив. Изглежда че в този екип ще караме и 1200 км в Германия през август.
Веднага след финала се връщам в София на Общо събрание на БФТ в неделя, резултатите от 200к чакайте в началото на другата седмица.
Благодарим за участието! :peace:
Медалите ви се пазят най-отговорно и ще се връчат при първа възможност! :star: :star: :star:

По кое време приблизително се очаква да сте в района на Саранци, може да дойдем и да покараме малко пред вас, колко да ви дисквалифицира журито. Тамън се чудех къде да си догодя километрите до кръгло число, с вас ше е приятно. Може и бате Любо да дойде, още текът консултации. :sleeping:
Аватар
DstupidBastarD

Мнениеот Randonneur » Чет Апр 09, 2009 10:04 pm

DstupidBastarD написа:
Randonneur написа:

По кое време приблизително се очаква да сте в района на Саранци, може да дойдем и да покараме малко пред вас, колко да ви дисквалифицира журито. Тамън се чудех къде да си догодя километрите до кръгло число, с вас ше е приятно. Може и бате Любо да дойде, още текът консултации. :sleeping:

По обяд ще сме на Мирковското ханче да замезим, после идва и Саранци Предполагам към 12-13 часа в зависимост от вятър и настроение
Изображение
RAAM 2010-2011; 37x1200+ incl.17 SVS 2001-23:
BMB'2000; LEL'2001; RM'2004; SBS'2005; GBR'2009; Hun2013; MGM'13; PBP'03,07,11,15,19,23; 1001Miglia'08,12,16,24; Al-Andalus 2018; DDR'22; Praga'23;
Аватар
Randonneur

Рейтинг: 1750

ПредишнаСледваща

Назад към Други видове колоездене