kikon написа:Не, не, по-скоро като знам, че момичето си пада малко шматка и ми минават разни мисли през главата какво би могло да му се случи (на колелото, естествено).
ico 1 написа:П.П. Не избирай велосипед само по цвят и лепенки, но ако твърдо си решил да е така трябва да знаеш, че червените са най-бързи.
Хм прав си, и не си прав. За мен колелото си е доста индивидуално нещо - можеш да го дадеш да кръгче-две, но не бих го дал за цяло каране... Просто си му знам всички особености и това ме прави спокоен. От друга страна приятел и човек, който може да кара колело не съвпадат като понятия... Има си разликаdid написа:Въпрос към писалите по-горе:
Кое е по-важно за вас: приятелите или колелото?
Ако е колелото, значи приятелите ви не са ви никакви приятели, а само партньори на сварка или съназдравници.
hitar_potter написа:Хм прав си, и не си прав. За мен колелото си е доста индивидуално нещо - можеш да го дадеш да кръгче-две, но не бих го дал за цяло каране... Просто си му знам всички особености и това ме прави спокоен. От друга страна приятел и човек, който може да кара колело не съвпадат като понятия... Има си разликаdid написа:Въпрос към писалите по-горе:
Ако е колелото, значи приятелите ви не са ви никакви приятели, а само партньори на сварка или съназдравници.
did написа:а ако вярваш на човека, когато ти каже, че при евентуален проблем ще го оправи или плати, защо да не му го дадеш?
Е, има хора, на които ще повярвам.. ама ако се пречука примерно, може би и аз ще се чувствам кофти, че се е наранил примерно.. бе не си е работаdid написа:hitar_potter написа:did написа:а ако вярваш на човека, когато ти каже, че при евентуален проблем ще го оправи или плати, защо да не му го дадеш?
а ако не му вярваш, когато ти обещае такова нещо, приятел ли ти е всъщност?
Stancho написа:Аз давам моя байк след кратък инструктаж и за малко (едно кръгче макс). Иначе съм стисльо.
did написа:Въпрос към писалите по-горе:
хм...ZyclonB написа:did написа:Въпрос към писалите по-горе:
Вярвам на приятелите си обаче дори да стане нещо никога не бих им взел пари,колкото и да ми обешават тва е.....Затова колелото на никой се не дава.
И ти кво...?kikon написа:На мен пък онеден един пич ми скъса спици и после ми подари цвете в знак на извинение
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 375 госта