Ако говорим за ден-два, че и повече, бих го дал само на приятелката си. Дори и й го откраднат или да го повреди по някакъв начин, няма проблем. Но ако е някой друг ще е проблем.....
Ако говорим за "кръгче" да направи - зависи от човека и ситуацията.
Ето една малка и може би забавна за някои случка:
Наскоро бях в старото си училище и там имаше доста циганета. Обкражиха ме гълъби на пуканка, като ме видяха с колелото. На един от тях дадох да го пробва. Качи се той. Аз го предупредих, че спирачките ми са обърнати, т.е. дясната е предна, но нещо не ме чу и тръгна да кара из двора. Започнахме аз и другите познати да му викаме: "Дясната спирачка! Дясната спирачка!" (все пак за колелото ми беше, а не за цигането

). Той не разбра за какво му викахме "Дясната спирачка!", та взе, че я натисна (Коуд 203мм) , при това в завой, като може би си е мислил, че натиска задната и искал и да поднася...... Последва силен смях.... Не бих казал, че се изгаврих с момчето, защото не предполагах какво ще стане, но понякога е забавно, когато гледам някой да се пребива (карайки бавничко, де) с колелото ми и когато не ми строши някоя част

......