"Мога ли да ти взема колелото на заем?"

За всичко свързано с МТБ, което не е за някой от другите форуми. Например: разкази и преживявания, мнения по различни общи въпроси, интeресни продукти, новости и т.н.

Рейтинг за публикуване на тема / Рейтинг за отговор / Тежест: 1000 / 1000 / 20

Re: "Мога ли да ти взема колелото на заем?"

Мнениеот O.K » Вто Апр 07, 2009 6:44 pm

ами да бих го дал, но на най-близките ми приятели, на които имам доверие :agree:
Правилник на потребителите на форума:
т. 1 Администраторът и модераторът никога нямат право!
т. 2 Ако админ-ът и мод-ът са прави, виж точка 1!
Аватар
O.K

Рейтинг: 1067

Мнениеот quickJO » Вто Апр 07, 2009 9:34 pm

Ох преди 4 години, може би, 1 френд на англииския беше дошъл с колелото. Не помня какво но беше за street. Качих се да го пробвам, аз кьопав и ест му нацепих задната гума в бордюра. Опитах се да му платя, парите не ми ги зе...

Лятото давам си колелото на един, към 90 кила и в същия момент виждам каки изчезва по 1 стълби като абсолютен аграр и после прави дрифт с чисто новата ми гума в/у начупени стъкла ("там ставало по-лесно").

Аре колелото ми не струва и тн, прежалил съм го. В моемнта даже аз с еопитвам да го довърша. Иначе сега сглобявам Scott YZ 0 и като го направя знам 3-ма души на които мога да го дам. И никой няма да го пипне друг.
Да се греши е човешко, но за да прецакаш тотално всичко ти трябва компютър.
Аватар
quickJO

Рейтинг: 1260

Мнениеот gofren » Сря Апр 08, 2009 1:01 am

давам на познати хора да покарат 5-10 минутки, НО ако са до 70 кила макс 80, но на по-дебели не давам щото не ща да някой да ми строши байка като почне да аграри по бордюри или любимата ми реплика "ГЛЕЙ СА К`ВО Ш`НАПРАА" или "я да видим колко са ти добри спирачките/каплите/рамката/вилката..." и после такъв връща ми фрагментираното колело, обяснява ми как да си го залепя със секундно лепило дето лепи човек на таван и колко здраво ще стане, както преди нали, и ми казва "извинявай"

пазете си колцата, щото който и да ви го строши 99% НЯМА ДА ВИ ГО ПЛАТИ, а ще ви каже "извинявай" + съвет за лепило и скоч :smash:

едит: "Лятото давам си колелото на един, към 90 кила и в същия момент виждам каки изчезва по 1 стълби като абсолютен аграр и после прави дрифт с чисто новата ми гума в/у начупени стъкла ("там ставало по-лесно")."

леле леле тва е се едно чета за единия дебелак дето ми искаше колелото и не му го дадох, той е абсолютно същия аграр и некъв праи нещата без да мисли и то с неговите вещи, а какво остава за чуждите (моите). на някво събиране влезнал да пикае и някво другите решили да си направат шега и му затиснали вратата да не може да излезе (до колкото знам няма клоустрофобия) и както се досещате тая шега е щяла да изтрае 10 секунди, но тоя на 2рата не издържал ритнал вратата и напраил дупка...
Аватар
gofren

Рейтинг: 1309

Мнениеот XeDoX » Сря Апр 08, 2009 10:41 am

Аз го давам понякога...и преди малко ми го поискаха пак,но се ослушвам защото знам,че човека не ебава и кара на 1-9 и малко... :D

Edit: @gofren : Едно време,когато карахме още Cross-ове и Sprint-ове имах много кофти късмет.Интересното е,че мойто колело никога не се чупеше,но кача ли се на някой друг...счупен дерайльор,вирната вилка като на American Chopper и всякакви такива поражения.Сякаш хората разбираха кога нещо ще се счупи и интензивно си даваха да им карат колелетата :D Само,че аз винаги им купувах после частите,защото се чувствам неудобно после...
Изображение
Аватар
XeDoX

Рейтинг: 1796

Мнениеот thekidtwist » Сря Апр 08, 2009 6:38 pm

няма шанс баце :D :agree:
One only needs two tools in life: WD-40 to make things go, and duct tape to make them stop.

The journey is the reward.....
Аватар
thekidtwist

Рейтинг: 1752

Мнениеот TheAnimal » Съб Апр 11, 2009 11:26 am

трябва ми едно колело за 25.04. да имя някой самарянин да услужи :eek3:
"Всеки знае, че една жена е твърде силна за един мъж."
TheAnimal

Рейтинг: 2000

Мнениеот Isidor » Нед Апр 12, 2009 10:28 pm

Ако говорим за ден-два, че и повече, бих го дал само на приятелката си. Дори и й го откраднат или да го повреди по някакъв начин, няма проблем. Но ако е някой друг ще е проблем.....
Ако говорим за "кръгче" да направи - зависи от човека и ситуацията.
Ето една малка и може би забавна за някои случка:
Наскоро бях в старото си училище и там имаше доста циганета. Обкражиха ме гълъби на пуканка, като ме видяха с колелото. На един от тях дадох да го пробва. Качи се той. Аз го предупредих, че спирачките ми са обърнати, т.е. дясната е предна, но нещо не ме чу и тръгна да кара из двора. Започнахме аз и другите познати да му викаме: "Дясната спирачка! Дясната спирачка!" (все пак за колелото ми беше, а не за цигането :D ). Той не разбра за какво му викахме "Дясната спирачка!", та взе, че я натисна (Коуд 203мм) , при това в завой, като може би си е мислил, че натиска задната и искал и да поднася...... Последва силен смях.... Не бих казал, че се изгаврих с момчето, защото не предполагах какво ще стане, но понякога е забавно, когато гледам някой да се пребива (карайки бавничко, де) с колелото ми и когато не ми строши някоя част :) ......
Rides: Santa Cruz Heckler with Fox DHX 5.0
Аватар
Isidor

Рейтинг: 1533

Мнениеот foxracingshox » Вто Апр 14, 2009 11:22 am

Давам го понякога на приятели при положение,че колелото не излиза от погледа ми :)
На непознати колелото не го давам :evil:
Аватар
foxracingshox

Рейтинг: 1107

Мнениеот Devill666 » Нед Апр 19, 2009 5:48 pm

За жалост когато откажа на някой той почва да се моли и не спира което е адски дразнещо така че го давам само на хора на които имам доверие.
Аватар
Devill666

Рейтинг: 1127

Предишна

Назад към Общ форум