lubo_90 написа:Понеже не разбирам много,фактори рамката нали върви с шока,който е на снимките по сайтовете?
cichlidi написа:Доста хора карат сериозно фактори и нямат проблеми (и аз бях в това число). Тези легенди, че били криви не са верни. Година карах такава рамка, също така и доста мой приятели и не са имали проблеми със шокове и тн. Рамката работи много добре, а последните рамки са и с по-ниско средно, което е + голям. Общо взето няма да сбъркаш. А ако се разровиш из нета ще видиш, че точно с такава рамка доста хора са на призови места и на пред в класиранията на състезания.

RaZer написа:Аз не бих си взел Factory предпочитам да дам 4.499 лв и да взема Ram Dhx.2 аз си мислех да вземам фактори но се отказах защото ми казаха че няма рамки а и колкото повече четях толкова повече се отказвах
zero knowledge написа:cichlidi написа:Доста хора карат сериозно фактори и нямат проблеми (и аз бях в това число). Тези легенди, че били криви не са верни. Година карах такава рамка, също така и доста мой приятели и не са имали проблеми със шокове и тн. Рамката работи много добре, а последните рамки са и с по-ниско средно, което е + голям. Общо взето няма да сбъркаш. А ако се разровиш из нета ще видиш, че точно с такава рамка доста хора са на призови места и на пред в класиранията на състезания.
Като стана дума за легенди и понеже много се говори за това "по-ниско" средно, колко е високо всъщност? Само за справка, напоследък рамките с около 8" ход имат около 14" средно.
Понеже това касае геометрията като цяло, считам изказвания като горното за подвеждащи.
А за тези хора с класиранията - не е ли въпреки рамката?
Edit: Направиха ми забележка и за да бъда по-обективен ще допълня - геометрията на рам фр на сайта им е грешна, понеже е смятана за 550мм A-C. С посочените вилки и чашки нещата се променят значително. Това прави тяхното твърдение за "ниско средно" също подвеждащо.
RaZer написа:Аз не бих си взел Factory предпочитам да дам 4.499 лв и да взема Ram Dhx.2 аз си мислех да вземам фактори но се отказах защото ми казаха че няма рамки а и колкото повече четях толкова повече се отказвах
Editor написа:RaZer написа:Аз не бих си взел Factory предпочитам да дам 4.499 лв и да взема Ram Dhx.2 аз си мислех да вземам фактори но се отказах защото ми казаха че няма рамки а и колкото повече четях толкова повече се отказвах
А не би ли предпочел да си вземеш за тези пари Scott Gambler или Iron Horse Yakuza Kumicho ?Защо споменавате само колела RAM и DRAG?
Edit:
Dibo,
Pupinator написа:@ZK: Относно геометрията на рамката, всички знаем че има недостатъци, които за съжаление много трудно могат да бъдат преодоляни на тази платформа - Factory DH. Tи и всички които караме тази рамка знаем, че средното е малко високо. Въпросът е че тази рамка, според мен, има доста други предимства, като най-основни мога да изтъкна два - тегло и ЦЕНА. Не смятам че някой здраво мислщ човек може да очаква рамка за ~800 лева да се представя на нивото на такава за ~2800 лева. Но нека не забравяме че и някой от най-добрите БГ състезатели караха до скоро с нея и бяха доста доволни. А дали тяхното представяне се дължи на зад-курмилното устройство или на рамката ...![]()
![]()
но фактите са си факти, и никой неможа да ги отрече. Има и нещо друго, този модел е вече доста стар (като концепция) и най-вероятно скоро ще бъде заменен с някой доста по-практичен и задрав. Според мен, от Drag са си научили урока от този модел и смятам че наследника на Factory DH ще е доста по-сполучлив.
@PtD: ... как си ме изпреварил с минуса...
Pupinator OUT

lubo_90 написа:Ок,предложете ми някое конче и скот
Назад към Продукти за спускане и фрийрайд
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 13 госта