Бихте ли ми дали няколко съвета че ми голяма тръпка, но незнам от къде да започна:):)
Колелото е Драг онтарио базова версия

Предварително благодаря на всички отзовали се и помогнали ми да вляза във форма

WesTBounD написа:........ Вдигни си седалката на височината на кормилото (препоръчително е да не е по-ниска)......
Тези съвеи ми помогнаха да увелича растоянието значително за което благодаря на авторите им, но проблемът все още си го има.IVO Jordanov написа:..... дръж гърба си сравнително изправен.......
Geronimo написа:@hitar_potter ,с твърда рамка наистина се балансира по-лесно. Повечето хора които познавам са се научили на Балканчета или други твърдаци.Изкушавам се да взема колелото на майка ми
.
@WesTBounD ,каплата е идеално центрирана и на 2-те ми колела. Все повече ме съмнява причината за "залитането" да е в ряско тръгване, защото почвам да губя страничния баланс след няколко метра. Като започне да се накланя колелото, веднага се накланям на другата страна , но без резултат. Предполагам че теглото и на 2-те колела не е подходящо за начало. За съжаление нямам LOCK на нито едно от колелата и ще трябва да си намеря твърдак за да се науча.
xFx написа:Моят съвет към теб и другото момче е да държите кормилото с изпънати,стабилно държащи ръце.
Потребители, разглеждащи този форум: Google [Bot] и 372 госта