Много офтопик стана, сори

DstupidBastarD написа:...
DstupidBastarD написа:Начи, инспириран от баце Ставрев, моя гуру у колоезденето, днеска предприех един експеримент. Като свидетел на опита беше призован възможно най-авторитетния експерт - бате Любо, а средата на опита беше възможно най-добрата - Белмекен (откъм Юндола). Та, баце Ставрев го бех чул да цитира баце Валверде (моя любимец) да се оплаква, че баце Контадор дигал 35 на 7% или по-скоро успевал да ускори до 35. Аз от край време съм ускорително жувотно, та затва не се вчепетлих особено от теа данни. У крайна сметка, днеска предприех две ускорения - първото на 8-9% баир, като успех да се изрежа от 10-11 до 29. Нещо се отпуснах накрая и не можех да ударим заветното (засега, де) 30, та реших неколко минути по-късно да повторим опита. Тоа път нещо обърках скоростите и практически спрех, та резултата ми се брои за ускорение от 2-3 до 30 в рамките на около 150-200 метра на баир от 9-10%. През целото тва време пулса ми беше в рамките на 155-160, при лабораторно замерен максимум от 181, което ше рече, че с малко по-прецизни действия ше изрежем 35, че може и нагоре. Искам да кажем, че съм жувотно, ейййййййййй!
x6x написа:In DstupidBastarD We Trust![]()
Във Фотошопа също.И нямам предвид Мамута с фотоапарат в аватара!
brumbar написа:Открих още една монументална снимка на Тъпото в приятната компания на няколко момчеца. Мисля, че всички се досетиха кой е юнака в центъра на снимката, че приликата е очевадна, но кои са неговите приятелчета, помагайте, че нещо не мога да ги разпозная всичките.
От лява на дясно
1 - ?
2 - г-н Армстронг
3 - бате Бойко????
4 - Састре
5 - бате Любо???
6- ?
7 - Пантани
[img]http://storage3.album.bg/f03/%D0%90%D0%BB%D1%8C%D0%BF_%D0%94_%D1%8E%D0%B71_34acc_12880947.jpg[/img
todor todorov написа:DstupidBastarD написа:Начи, инспириран от баце Ставрев, моя гуру у колоезденето, днеска предприех един експеримент. Като свидетел на опита беше призован възможно най-авторитетния експерт - бате Любо, а средата на опита беше възможно най-добрата - Белмекен (откъм Юндола). Та, баце Ставрев го бех чул да цитира баце Валверде (моя любимец) да се оплаква, че баце Контадор дигал 35 на 7% или по-скоро успевал да ускори до 35. Аз от край време съм ускорително жувотно, та затва не се вчепетлих особено от теа данни. У крайна сметка, днеска предприех две ускорения - първото на 8-9% баир, като успех да се изрежа от 10-11 до 29. Нещо се отпуснах накрая и не можех да ударим заветното (засега, де) 30, та реших неколко минути по-късно да повторим опита. Тоа път нещо обърках скоростите и практически спрех, та резултата ми се брои за ускорение от 2-3 до 30 в рамките на около 150-200 метра на баир от 9-10%. През целото тва време пулса ми беше в рамките на 155-160, при лабораторно замерен максимум от 181, което ше рече, че с малко по-прецизни действия ше изрежем 35, че може и нагоре. Искам да кажем, че съм жувотно, ейййййййййй!
Има един пропуск тука от Валверде. Не е казал колко време може да се подържа тази скорост и по колко пъти на качване Контадор може да го прави тоя номер. ТК, специално за теб ще взема на Тасос един хард диск с филми за колоездене - това с цел да престанеш да се занимаваш с глупости, а да почнеш да караш без да се тормозиш много-много. (а пък за сравнения - ей сега ще пратя на Любо една офертичка, за която той пое ангажимент да те убеждава. Ако те убеди ще можеш д аси замериш една средна скорост на едни 174 км с едни 5000 м качване. И после тая средна скорост ще можеш да си я умножиш по 2 и да си я сравняваш с Контадор напримерно, или с Пантани - че и той беше резачка като баира удари другите...)
Synthesis написа::offtopic: Някой чу ли в неделя по време на Amstel Gold, като звънна на Станчев телефона, кво стана?
TheAnimal написа:Абе друго си е да го "забелиш"![]()
eMcKu написа:Не кръвното, а за HR говори Анелия.![]()
eMcKu написа:Добре е да се уточни, след какво е измерен този пулс.
did написа:eMcKu написа:Не кръвното, а за HR говори Анелия.![]()
На шегичката на Панев клъвна поне една рибка
Назад към Други видове колоездене
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 0 госта