Това бе мойта първа човка. А вашата?
П.П. В следствие с каска и до магазина

veskoz написа:...и чак тогава рев нали
veskoz написа:Абе имам две...и двете са поучителниЯ каска, я ръкавици. Де*а българската народопсихология "След дъжд качулка"
![]()
![]()
asench написа:Ами моята първа беше с мотор. А с колело беше, когато бях на 13 (тая година). Значи в двора ни съм си направил не6то като фрийрайд писта, която включва 20-тина стълби. Та понеже за задната спирачка нямам хубави накладки, наблягам на предната, та познайте кво стана....
. по гърди бърху стълбите...
Да и по логиката "щом аз не мога - и той не може" не спря да ми ревеш, че не можело, не ставало и т.н. И то след Беглик...kikon написа:Моята първа май беше миналата година на дървения скок на Драгалевци
Antares написа:Да и по логиката "щом аз не мога - и той не може" не спря да ми ревеш, че не можело, не ставало и т.н. И то след Беглик...kikon написа:Моята първа май беше миналата година на дървения скок на Драгалевци
Не си извинена! Защото с подобно постоянно мрънкане, единствения ефект, който ще постигнеш е нарушаване на концентрацията, който може да доведе до много по-сериозни последствия...kikon написа:Извинявай, че се притеснявах за теб...
Antares написа:Не си извинена! Защото с подобно постоянно мрънкане, единствения ефект, който ще постигнеш е нарушаване на концентрацията, който може да доведе до много по-сериозни последствия...kikon написа:Извинявай, че се притеснявах за теб...
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 14 госта