Тръгване - 20.00ч. - 20.30ч. от магазин "Колелото" (до Южния парк). Целта е да достигнем възможно най-бързо до хижа "Момина скала", където ще ударим по една бира
 . Маршрута е през Бояна, Белята вода, оттам по пътеката до Златните мостове, след това продължаваме изкачването до въпросната хижа. Ако ни е останала сила можем да се изкачим до "Платото"(над горския пояс), където да вием като вълци по Луната. После смъкваме седалките и се ошмулваме като диви прасета по надолнището (ебаси кефа). Ако се приберем до 12 часа ще е много добре!
 . Маршрута е през Бояна, Белята вода, оттам по пътеката до Златните мостове, след това продължаваме изкачването до въпросната хижа. Ако ни е останала сила можем да се изкачим до "Платото"(над горския пояс), където да вием като вълци по Луната. После смъкваме седалките и се ошмулваме като диви прасета по надолнището (ебаси кефа). Ако се приберем до 12 часа ще е много добре!Това каране няма да е състезание, скоростта ще е по силите на всеки средно трениран планински ездач, НО и няма да е курорт, както предния път до Кладница.
Ще се радвам, ако се съберем повече хора(въпреки късния анонс), но това точно каране няма да е подходящо за хора, които не познават възможностите си и не са се пробвали успешно други пъти в планината.
Ще бъдат необходими фарове и екипировка за около 0 градуса.
На кого му стиска да броди нощем в планината и да гони мечки реално ( вместо да сърфира виртуално)??

е, някой път и това ще стане
  е, някой път и това ще стане  . Приятно каране
  . Приятно каране 

)
) и на Кака Луна
  и на Кака Луна     

Яд ме е само, че си счупих чисто новото фенерче (което в последствие се оказа, че не е баш счупено и диодите си работят без грешка, само дето го няма предното стъкло за да ги държи на място
  Яд ме е само, че си счупих чисто новото фенерче (което в последствие се оказа, че не е баш счупено и диодите си работят без грешка, само дето го няма предното стъкло за да ги държи на място   

и помощта която оказва (да ми помогне с колелото например ... в носенето
  и помощта която оказва (да ми помогне с колелото например ... в носенето  

Сигурен съм обаче, че и вие по назад няма да останете! Ще се включа за следващото...
 Сигурен съм обаче, че и вие по назад няма да останете! Ще се включа за следващото...