botroid написа:Размер L вземи, аз съм 179 см и ми е таман.
newbie написа:Здравейте,
В момента се опитвам да си избера велосипед и се нуждая от вашите съвети и препоръки.
Спрял съм се на Drag, като се колебая между горепосочените 4 модела. Велосипедът ще се ползва предимно в градски условия и може би и малко по черни пътища. Основно ще е за леки разходки в града и сред природата през почивните дни. Висок съм 175 см, тежа 70 кг ( какъв размер ще препоръчате? ) . За сега нямам намерение да сменям компоментите по bike-a, докато не се счупят. Но все пак си е предимство, ако рамката позволява подобрения.
Знам, че общото правило е, че по-скъпото е по-добро. Но ме интересува, кой от тези модели си заслужава най-много, като се има предвид за какво ще се използва. Не искам да взема нито нещо, което ще ми създава проблеми, нито нещо, което не ми е необходимо (може би ТЕ-то).
Поздрави,
П.
veskoz написа::offtopic: Баси как се разраства Онтарио Тийм![]()
![]()
veskoz написа::offtopic: Баси как се разраства Онтарио Тийм![]()
![]()
pe60t0 написа:newbie написа:Здравейте,
В момента се опитвам да си избера велосипед и се нуждая от вашите съвети и препоръки.
Спрял съм се на Drag, като се колебая между горепосочените 4 модела. Велосипедът ще се ползва предимно в градски условия и може би и малко по черни пътища. Основно ще е за леки разходки в града и сред природата през почивните дни. Висок съм 175 см, тежа 70 кг ( какъв размер ще препоръчате? ) . За сега нямам намерение да сменям компоментите по bike-a, докато не се счупят. Но все пак си е предимство, ако рамката позволява подобрения.
Знам, че общото правило е, че по-скъпото е по-добро. Но ме интересува, кой от тези модели си заслужава най-много, като се има предвид за какво ще се използва. Не искам да взема нито нещо, което ще ми създава проблеми, нито нещо, което не ми е необходимо (може би ТЕ-то).
Поздрави,
П.
http://www.mtb-bg.com/articles/ar004.htm#frames
to4nia написа:Днес докато разглеждах снимки на Ontario TE( модел 08 и 09) забелязах,че заварките на рамката към челото са под различен ъгъл и няма никакво разстояние при 09 между хоризонталната рамка и тази която слиза към средното движение! Тук-таме бях чел ,че нямали разлика от миналато година но се оказва,че не е така! Червения е моя закупен преди месец:
gofren написа:ъм те не са ли два различни размера, смисъл при по-големите размери горната и долната тръба при челото са по раздалечени, докато при най-малките 1-2 размера не ги знам кои M S XS или какви са двете тръби са мн близко
Назад към Начален клас велосипеди и компоненти
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 16 госта