Офф - Има ли некой да пътува за Стара Загора теа дни?

Този форум е за обмен на информация, свързана с всички видове колоездене извън планинското и велосипеди, различни от маунтин байк - шосейни, пистови, градски, туристически, и т.н., и т.н. Той обаче не е предвиден за обсъждане на най-евтините масови велосипеди, предлагани в изобилие в България! Моля, не занимавайте аудиторията излишно с тях!

Рейтинг за публикуване на тема / Рейтинг за отговор / Тежест: 900 / 900 / 10

Офф - Има ли некой да пътува за Стара Загора теа дни?

Мнениеот DstupidBastarD » Сря Май 06, 2009 12:16 pm

Пичове, с бате Любо забрахме едно соколче на магистралата и от ветеринарната клиника ми казаха, че само у Стара Загора може да го гледат. Аз съм на един мек уй разстояние да си го зема и да си го гледам, ма не мога да му направа голема клетка, а не щем да се мъчи жувотинката, та затва ако некой пътува през следващите 5-6 дена към или през Стара Загора и има желание да помогне на гадината, да пише тука, на лична бележка или да ми дзвънне на номер 0889/ 160 733! Жувотното не е много зле, но вече нема да може да живее на свобода, счупено нема, явно се е изгорило на некоя жица (левото крило и крак), омършавело е, но иначе е благо създание, нема да се корка много у колата. Тва е положението. :peace:
Аватар
DstupidBastarD

Рейтинг: 1932

Re: Офф - Има ли некой да пътува за Стара Загора теа дни?

Мнениеот DstupidBastarD » Сря Май 06, 2009 12:38 pm

Ето и снимка на жувотното в колоездачна обстановка:

Изображение

Требва да отбележим, че пилето се държа много достойно на Скот-кормилото около десетина км. Личи си, че е разбира от колела. :bowdown:
Аватар
DstupidBastarD

Мнениеот sportacus » Сря Май 06, 2009 6:00 pm

:offtopic:

Хора баце Росен може да кара а има и добро сърце. :bowdown:
Аватар
sportacus

Рейтинг: 2000

Мнениеот DstupidBastarD » Сря Май 06, 2009 6:44 pm

sportacus написа::offtopic:

Хора баце Росен може да кара а има и добро сърце. :bowdown:

Баце, нали бехме двамата, ти го гепи (понеже освен добро и големо, сърцето ми не е от най-брейв, та ме беше шубе да го гепим с голи ръце), аз го возих до ветеринарите, сега остава некой да свърши незначителното возене до Стара Загора. :popcorn:
Аватар
DstupidBastarD

Мнениеот brumbar » Сря Май 06, 2009 6:55 pm

Баце, освен да ни пратите туй чудо с автобуса :dontknow: Мъчих се днес да се свържа с една ветеринарна студентка, дали може да съдейства, ма не мога да се свържа за сега. Очаквайте включване...
No Pain, No Gain
Аватар
brumbar

Мнениеот DstupidBastarD » Сря Май 06, 2009 6:58 pm

brumbar написа:Баце, освен да ни пратите туй чудо с автобуса :dontknow: Мъчих се днес да се свържа с една ветеринарна студентка, дали може да съдейства, ма не мога да се свържа за сега. Очаквайте включване...

Студентка, а?! Дано Митко не прочете тва! :bigeyes:
Аватар
DstupidBastarD

Мнениеот brumbar » Сря Май 06, 2009 7:05 pm

Тя Митковата си общува с Кирил Секскамбурски /демек Сакскобурготски, ама тъй им вика баба ми/ по разни симпозиуми, затуй, че изгорях... :hot:
No Pain, No Gain
Аватар
brumbar

Мнениеот rarekin » Чет Май 07, 2009 12:05 am

DstupidBastarD написа:Пичове, с бате Любо забрахме едно соколче на магистралата и от ветеринарната клиника ми казаха, че само у Стара Загора може да го гледат. Аз съм на един мек уй разстояние да си го зема и да си го гледам, ма не мога да му направа голема клетка, а не щем да се мъчи жувотинката, та затва ако некой пътува през следващите 5-6 дена към или през Стара Загора и има желание да помогне на гадината, да пише тука, на лична бележка или да ми дзвънне на номер 0889/ 160 733! Жувотното не е много зле, но вече нема да може да живее на свобода, счупено нема, явно се е изгорило на некоя жица (левото крило и крак), омършавело е, но иначе е благо създание, нема да се корка много у колата. Тва е положението. :peace:

Най-добре ще е да се обадите директно в Центъра за диви животни и оттам да ви кажат какво да направите. По принцип това, което съветват, е, животното да се постави в нещо като клетка/кутия, която да издържи дотам, и да се прати по автобус, като преди това им кажете кога точно ще пристигне, за да го чакат. Това е в случай, че няма човек, който да го закара до Ст. Загора. Успех и БРАВО за усилията! :beer:
Планинското колоездене може да бъде опасен спорт! Винаги карайте с каска! Никоя екипировка не може да гарантира колоездача срещу падане и тежко нараняване!
rarekin

Мнениеот sportacus » Чет Май 07, 2009 5:58 am

rarekin написа: Най-добре ще е да се обадите директно в Центъра за диви животни и оттам да ви кажат какво да направите. По принцип това, което съветват, е, животното да се постави в нещо като клетка/кутия, която да издържи дотам, и да се прати по автобус, като преди това им кажете кога точно ще пристигне, за да го чакат. Това е в случай, че няма човек, който да го закара до Ст. Загора. Успех и БРАВО за усилията! :beer:

Това е полезна информация. Благодаря! :agree:
Аватар
sportacus

Мнениеот DstupidBastarD » Чет Май 07, 2009 8:05 am

Мерси, пичове, аз май намерих едни мои хора, които ше пътуват към Стара Загора у неделята. Благодарско за съдействието! :clap:
Аватар
DstupidBastarD

Мнениеот crib » Чет Май 07, 2009 2:16 pm

Няма ли и той да става мамутче
Изображение
crib

Мнениеот sportacus » Чет Май 07, 2009 6:42 pm

Това е нашия красавец! Дано някой ден да успее да полети отново. :^:

Изображение
Аватар
sportacus

Мнениеот Митко Ruse » Чет Май 07, 2009 6:57 pm

А може би Вие ще се прекръстите на соколите.Все пак по-героиски звучи.
Митко Ruse

Мнениеот DstupidBastarD » Чет Май 07, 2009 7:05 pm

Митко Ruse написа:А може би Вие ще се прекръстите на соколите.Все пак по-героиски звучи.

Мишелови, баце, мишелови. Ше гониме педесекилограмовите мишки по баирите у Тасос догодина! :^:
Аватар
DstupidBastarD

Мнениеот Grash » Чет Май 07, 2009 7:12 pm

DstupidBastarD написа:
Митко Ruse написа:А може би Вие ще се прекръстите на соколите.Все пак по-героиски звучи.

Мишелови, баце, мишелови. Ше гониме педесекилограмовите мишки по баирите у Тасос догодина! :^:

:rofl: Сега като се замисля, имайки в предвид че съм 2 пъти по-тежък от тоя дето е финиширал първи на Тасос, аз съм си карал добре :D
Изображение
Аватар
Grash

Мнениеот Митко Ruse » Чет Май 07, 2009 7:57 pm

То и аз правя едни такива класации на работещи редовна смяна от една страна и пожарникари, военни пенсионери, пенсионери от мините и други професии дето един ден работят и три почиват.От кога мечтая дъщеря ми да ожени за някои богат като Бръмбара и да ме пенсионират и мен.
Митко Ruse

Мнениеот DstupidBastarD » Чет Май 07, 2009 8:15 pm

Митко Ruse написа:То и аз правя едни такива класации на работещи редовна смяна от една страна и пожарникари, военни пенсионери, пенсионери от мините и други професии дето един ден работят и три почиват.От кога мечтая дъщеря ми да ожени за някои богат като Бръмбара и да ме пенсионират и мен.

Не знам, баце, не искам да правим интриги, ма господин Бръмбър оня ден намекна нещо за некаква студентка. Мисла, че требва да форсираш ситуацията малко, че до пенсия що години имаш още ... :bigeyes:
Аватар
DstupidBastarD

Мнениеот brumbar » Чет Май 07, 2009 8:49 pm

Можете ли да си представите - аз и "татко" караме заедно колелета :eyebrow:
Иначе Митко е напълно прав - че съм много богат душевно, а за другото ... още не съм му показал :deal: на двореца в Санкт Петербург - семейното наследство :D
No Pain, No Gain
Аватар
brumbar

Мнениеот DstupidBastarD » Чет Май 07, 2009 9:01 pm

brumbar написа:Можете ли да си представите - аз и "татко" караме заедно колелета :eyebrow:

Баце, просълзи ме! :bawling:
Аватар
DstupidBastarD

Мнениеот DstupidBastarD » Пет Май 08, 2009 7:11 am

crib написа:Няма ли и той да става мамутче
Изображение

Баце, ти нещо изчезна от колоездачния хоризонт, що така? Аре, ский кво готино време е навънка, па и за утре сме измислили некакъв ултра-готин маршрут, прилепяй се! :^:
Аватар
DstupidBastarD

Назад към Други видове колоездене