sportacus написа::offtopic:
Хора баце Росен може да кара а има и добро сърце.
brumbar написа:Баце, освен да ни пратите туй чудо с автобусаМъчих се днес да се свържа с една ветеринарна студентка, дали може да съдейства, ма не мога да се свържа за сега. Очаквайте включване...
DstupidBastarD написа:Пичове, с бате Любо забрахме едно соколче на магистралата и от ветеринарната клиника ми казаха, че само у Стара Загора може да го гледат. Аз съм на един мек уй разстояние да си го зема и да си го гледам, ма не мога да му направа голема клетка, а не щем да се мъчи жувотинката, та затва ако некой пътува през следващите 5-6 дена към или през Стара Загора и има желание да помогне на гадината, да пише тука, на лична бележка или да ми дзвънне на номер 0889/ 160 733! Жувотното не е много зле, но вече нема да може да живее на свобода, счупено нема, явно се е изгорило на некоя жица (левото крило и крак), омършавело е, но иначе е благо създание, нема да се корка много у колата. Тва е положението.
rarekin написа: Най-добре ще е да се обадите директно в Центъра за диви животни и оттам да ви кажат какво да направите. По принцип това, което съветват, е, животното да се постави в нещо като клетка/кутия, която да издържи дотам, и да се прати по автобус, като преди това им кажете кога точно ще пристигне, за да го чакат. Това е в случай, че няма човек, който да го закара до Ст. Загора. Успех и БРАВО за усилията!
Митко Ruse написа:А може би Вие ще се прекръстите на соколите.Все пак по-героиски звучи.
DstupidBastarD написа:Митко Ruse написа:А може би Вие ще се прекръстите на соколите.Все пак по-героиски звучи.
Мишелови, баце, мишелови. Ше гониме педесекилограмовите мишки по баирите у Тасос догодина!
Митко Ruse написа:То и аз правя едни такива класации на работещи редовна смяна от една страна и пожарникари, военни пенсионери, пенсионери от мините и други професии дето един ден работят и три почиват.От кога мечтая дъщеря ми да ожени за някои богат като Бръмбара и да ме пенсионират и мен.
brumbar написа:Можете ли да си представите - аз и "татко" караме заедно колелета![]()
crib написа:Няма ли и той да става мамутче
Назад към Други видове колоездене
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 0 госта