eMcKu написа:Колко километра е от София до сборния пункт на Своге, и колко се връзва маршрута ?
Мерси за отговора
marsa написа:Grash, ако имаш желание може да пробваме да се разходим през Своге, но по всяка вероятност ще закъснеем за 10ч.
bokichaa написа:Нещата се по- изясниха....
8.45h пред Кошарите, бате Стефчо, имаш възможност или да замръкнеш там,
или да осъмнеш...![]()
...
...требе да сме точни, че да има време да полеем ягодите...![]()
...баце, дай некъв ориентир, къде да се позиционираме или ше се тражим на место...
...имам и земеделски въпроси към теб, че щерката сака да садим ягоди на вилата на дядо й...![]()
...аз бих се пуснал и до Речка...
...маршрута е super![]()
Поздрави и до скоро.
DstupidBastarD написа:bokichaa написа:Нещата се по- изясниха....
8.45h пред Кошарите, бате Стефчо, имаш възможност или да замръкнеш там,
или да осъмнеш...![]()
...
...требе да сме точни, че да има време да полеем ягодите...![]()
...баце, дай некъв ориентир, къде да се позиционираме или ше се тражим на место...
...имам и земеделски въпроси към теб, че щерката сака да садим ягоди на вилата на дядо й...![]()
...аз бих се пуснал и до Речка...
...маршрута е super![]()
Поздрави и до скоро.
Начи, баце, зависи откъде ше дойдеш. Ако минеш през Костинброд, у Бучин проход требва да внимаваш за отбивка налево за Своге (20км) и Искрец (12км), тамън преди да тръгнеш към Годец и Петрохан (там, дето спирахте есента като потроших Ралито). Стигаш Искрец (едно доста дълго село) и питаш за санаториума (или направо ми цъкаш, че си влезнал, докато минеш през селото, аз ше се позиционирам покрай пътя, така че да ме видиш). Ако си през дефилето, като влезнеш у Своге си караш само направо и като минеш под един мост (с десен завой) веднага след него е вече споменатия разклон за Искрец (налево), а пътя си продължава по дефилето към Лакатник и Мездра. Ако ше идваш до село, цъкни от изхода на Своге и пак действаме по същата схема.
crib написа:Бацета, намира ли се за утре още едно местенце у некоя кола, или да си фана Бългейриан Стейт Рейъл до Свогето?
bokichaa написа:.... навярно и пет/5/ велосипеда ще влезнат...![]()
Чекай. Аз бъркам понятията. Ти да не си със спешълайзд-а, и да се моташе сам с един автомобил (първо некой с като твоето колело си взе вода докато чаках основната група в кръчмате след 9). Ако тази персона си ти, значи на тръгване те видех на Своге как мина, а аз почивах много сериозно, щом бях събул и гуменките...sportacus написа:Абе човек къде се скри ......... дебнех да те видя да те забера с колата ....... сигурно доста си се уморил ......
Назад към Други видове колоездене
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 0 госта