Незаконното ще свършим веднага. Неконституционното изисква малко повече време.
fifffka написа:Възхитителна природа има България...
4getcredo написа:...както и всичките й черни пътища са "римски"
botroid написа: от с.Тъжа до в.Росоватец, около 3 часа продължителност.
kibikoff написа:обиколката е доста добра
хубаво би било снимките да са в хронологичен редbotroid написа: от с.Тъжа до в.Росоватец, около 3 часа продължителност.
абсурдно време, умножи го с коефицент 1.7
botroid написа:Връх Росоватец се пише с "О" а не с "У". Това е голям и известен връх и такава грешка в името му, не може да се подмине.
Admin написа:Преди да публикувам статията специално проверих за този връх и в Google се срещат еднакво често и в еднакво надеждни източници и двата вида изписване, така че аз лично няма как да съм сигурен кое е правилното. Виж сам, ако искаш
tanya написа:на х. Партизанска песен може ли да се спи? Или може би е по-удачно да се спи на Узана и съответно да се остави колата там?
kibikoff написа:абсурдно време, умножи го с коефицент 1.7
botroid написа:Admin написа:Преди да публикувам статията специално проверих за този връх и в Google се срещат еднакво често и в еднакво надеждни източници и двата вида изписване, така че аз лично няма как да съм сигурен кое е правилното. Виж сам, ако искаш
Уважаемия от мен автор на материала, разполага с карта на която върха е изписан с "О", нека да я погледне и после да ме пита добре ли съм не съм ли.
Върха се намира в Националния парк “Централен Балкан", на официалните му сайтове има информация за точното му наименование, от това по надеждно няма къде. Например тук и тук.
Admin написа:botroid написа:
Уважаемия от мен автор на материала, разполага с карта на която върха е изписан с "О", нека да я погледне и после да ме пита добре ли съм не съм ли.
Върха се намира в Националния парк “Централен Балкан", на официалните му сайтове има информация за точното му наименование, от това по надеждно няма къде. Например тук и тук.
Разбирам, ще го поправя в статията. Благодаря за полезното включване. Между другото грешката не е само на автора, а е и моя, тъй като в текста пишеше Росоватец, а в снимките Русоватец и в крайна сметка аз съм се заблудил и съм дал превес на изписването с "У", за което съжалявам. В крайна сметка стават такива грешки, не е нещо фатално, че да се налага да се изостря тона.Още веднъж благодаря за поправката, а на Ники за маршрута.
vlassadar написа:За ахкащите и охкащите - ето ви лек: 24 май раааано рано или от предишната вечер спане на палатки в района на Ясеново. Засега съм сам в колата. Колелото ми страда от лек проблем, но и да не се оправи, ще ходя, карането е хубаво а сезона е точно за него. още 2-ма мога да взема евентуално
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 368 госта