(с тези които ще ходят де...
 (с тези които ще ходят де...   )
 )
coolect написа:По цариградско ще се кара ли-че ако се ограничи движението трудно ще успея да се прибера до нас и да се метна на колелото
 съмнява ме малко да ни направят ескорт, но би било супер
 съмнява ме малко да ни направят ескорт, но би било супер
 )
 )edinmilion написа:Иначе за нашенските велоалеи ми е все тая.

и ти караш нали. Пък шОферите са мАстъри и нямат проблем и у вас да те сгазят.
 и ти караш нали. Пък шОферите са мАстъри и нямат проблем и у вас да те сгазят.   Пък и повече алеи->повече отказали се от колите. Повече отказали се от колоте ->по-малък %вероятност за злопоуки...нали
 Пък и повече алеи->повече отказали се от колите. Повече отказали се от колоте ->по-малък %вероятност за злопоуки...нали
edinmilion написа: най се дразня на хората които проектират алеите

Апостол Апостолов | 2 | 07.04.09
Докато половината българи шофират пияни, за никакви велосипеди не може да става и дума. Да се предвижваш с колело из този сбъркан, ненормален, пренаселен, пиян и дрогиран град си е чиста проба самоубийство!

. Аз бях от първите, и като стигнахме Орлов мост и погледнахме назад, имаше хора почти до Плиска, и то супер нагъсто. Организацията беше добра, макар че лошо впечатление ми направи това, че 45мин. след като човека, който се преби по-сериозно, дето му стърчеше костта
 . Аз бях от първите, и като стигнахме Орлов мост и погледнахме назад, имаше хора почти до Плиска, и то супер нагъсто. Организацията беше добра, макар че лошо впечатление ми направи това, че 45мин. след като човека, който се преби по-сериозно, дето му стърчеше костта  пак нямаше никой друг освен, доколкото разбрах, една лекарка, която само седеше и го гледаше. Мисля че щеше да е добре да има една линейка в готовност за инцидент, все пак всичко се случва, и както се видя, се случи. Като цяло много приятно и позитивно мероприятие, като изключим инцидента. Евала, и дано постигнем нещо
 пак нямаше никой друг освен, доколкото разбрах, една лекарка, която само седеше и го гледаше. Мисля че щеше да е добре да има една линейка в готовност за инцидент, все пак всичко се случва, и както се видя, се случи. Като цяло много приятно и позитивно мероприятие, като изключим инцидента. Евала, и дано постигнем нещо  

, колелото си
, колелото си  .
.
 . Беше най-масовото каране на което съм присъствал
 . Беше най-масовото каране на което съм присъствал  . Дано, човека с счупения глезен се оправи по-бързо...
 . Дано, човека с счупения глезен се оправи по-бързо...  Идеята с линейката беше много добра, тъй като човека, чака около 45мин.
 Идеята с линейката беше много добра, тъй като човека, чака около 45мин.  

.
 .

Много народ и изживяването беше много добро. Страшно стана всичко.
  Много народ и изживяването беше много добро. Страшно стана всичко. 

И все пак благодаря
 И все пак благодаря  

, очаквайте видеото, че имам още работа с него.)
, очаквайте видеото, че имам още работа с него.) 

ICEonFIRE написа:Аз нищо не счупих,ама искам да изкажа възмущение от леко казано безмозъчните типове,дето караха на колодрума като на състезание.Иначе екстра беше,аз съм номер 0516.

Впрочем инциденти като този можеха да се предотвратят от организаторите, ако своевременно бяха оградили някои части от колодрума, за да не се пускат оттам да минават колоездачите.
 Впрочем инциденти като този можеха да се предотвратят от организаторите, ако своевременно бяха оградили някои части от колодрума, за да не се пускат оттам да минават колоездачите.

Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 20 госта