Admin написа:@feb
Навсякъде, където съм чел, пише литиева грес да не се ползва за вилки и шокове - сигурно има защо.
За главини не би трябвало да има проблеми, най-малкото защото гумените уплътнения, за които говориш (ако правилно разбирам въпроса ти), не са в пряк контакт с греста. Освен това сигурно са от материал, който не се поврежда от нея.
Предполагам, че подобно е положението и при повечето модели чашки - моите винаги съм ги смазвал с литиева грес и не съм имал проблеми до момента.
Univer welo написа:но знам че при спирачките на автомобилите пълнят гумените уплътнения с литиева грес, защото издържа на високи и ниски температури.
bdz43r написа:Моята XT главина беше заводски с такава грес (поне на вид същата), сложих отново от нея.
Другата главина (Deore) вече година също е с такава грес, наскоро я отварях и нямаше видими необичайности.
рс написа:греста не е доататъчно пързаляща се
рс написа:тефлоновите (или силиконови - другото им име)
рс написа:Естествено промишлените и автомобилните са в пъти по-добри, но велосипедистите са в повече пъти по-некомпетентни и гадните корпорации ги цакат с реклами и цени.
От това, което съм чел за гресите, за повечето неща изобщо не си прав. Не знам на какво се базира мнението ти, но те съветвам да проучваш нещата по-добре, преди да пишеш, за да не подвеждаш и други хора.
STAFF написа::rofl:
Е понякога се налага за срам да ходим и на професионален монтьор, скъсани вериги, 2 пъти сме сменяли заден венец на скоростите, стопени лагери при педалното движение и слагане на ново капсуловано, 4 пъти кривим предна капла при паркиране в ония
Toва не е клонинг на агент Жеков, нали? Щото намирам сходства...рс написа:...
Univer welo написа:Не съм специалист по греси , но знам че при спирачките на автомобилите пълнят гумените уплътнения с литиева грес, защото издържа на високи и ниски температури...
рс написа:искам тема за спирачното масло... !
Cipokrila Zizibaga написа:p.s. Ако сте неосъзнат пубер на не повече от 14 и половина , или ми предлагате бартери за всякакъв вид бяла или черна техника, други предмети или човешки органи, моля не ме търсете.
TeDo_BaPHa написа:рс написа:искам тема за спирачното масло... !
A аз искам да ми прочетеш подписа.
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 27 госта