Reloading написа:.А отностно въздуха има профилактики това не е кой знае какъв проблем .

TheAnimal написа:Абе друго си е да го "забелиш"![]()

Jabsco написа:Reloading написа: според мен проблемът е в гадните уплътнения, които просто се разяждат от течността и тя става черна
![]()
PtD написа:Карам в момента Juicy 7 и Code (и двете с 203мм отпред и отзад). Определено Code спира значително по-добре и загрява доста по-бавно. Като недостатък може да се посочи теглото. Ако ще е за юркане единствено надолу, препоръчвам Code. Ако ще има непренебрежимо катерене нагоре, Juicy.

Teodor40 написа:@Daniel Panev, ами смени ги за Джуси 7
TheAnimal написа:Абе друго си е да го "забелиш"![]()

Teodor40 написа:Почети никой не е доволен от Коде. И не спират въобще толкова силно, колкото вие твърдите. Джуси 7 е в пъти по-добрата спирачка за спускане.
Teodor40 написа:Значи караш Коде за задна, а Джуси за предна, така ли? И как тогава ги сравняваш? Натоварването им е коренно различно като интензивност и продължителност.
Почети никой не е доволен от Коде. И не спират въобще толкова силно, колкото вие твърдите. Джуси 7 е в пъти по-добрата спирачка за спускане.
никой не бил доволен, това си е твое мнение. От хората, които аз познавам да карат с Code, почЕти никой не е недоволен.PtD написа:Сравнително бързо загрява. Това не ми харесва на мен.
dido_nitrous написа:PtD написа:Сравнително бързо загрява. Това не ми харесва на мен.
Някой може ли да ми обясни как точно загрява една спирачка(може и на ЛС)? Аз мислех че загрява само дискът и то в зависимост от големината му,т.е. колкото по-малък, толкова по-бързо загрява?!?Мерси предварително!
caspar написа:Защо не се замислиш за новия SAINT. Не може въобще да се сравнява и с Code и с Juicy.
fall_out написа: Е вярно само 60 кила съм ама все пак
Назад към Продукти за спускане и фрийрайд
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 14 госта