Днес трябваше да е един чудесен ден - деня, в който да си сглобя най-сетне новата машина. Е, станах към 12, отивам в гаража и какво да видя - един ХЛАДИЛНИК (да, хладилник) ми е паднал върху чисто новата наплетена капла 20мм ос, заедно с Боксъра. Подава се само каплата, боксъра - заровен под хладилника. Каплата няма да ви описвам колко е крива, шината е великия MAD. Добре че имаше гума, все нещо е омекотила, че иначе... Боксъра изглежда ужасно. Долните тръби са в ужасно козметично състояние, но това, което ме притеснява повече, е и по горните има драскотини. И все пак имаше светлина в тунела - хладилника беше пропуснал рамката, само с няколко сантиметра. Та - видяло се, няма да сглобявам днес. Отивам да си взема вече наплетената задна капла 12/150, и ми изръсват изведнъж че главината била 135, не 150, като аз при купуването и попитах колко е и ми казаха 150. Виждайки колко съм омърлушен, хората ми предложиха намаление за SAINT-че + безплатно пренаплитане на каплата. Освен това ми дадоха 2 доста сериозни подаръка, които още няма да ги споменавам, но просто още не мога да повярвам
Тамън се бях зарадвал, че живота не е чак толкова гаден, но отивайки да си взема телефона от ремонт, след като беше солидно намокрен, ми казват, че трябва да се изръся доста сериозно, от което пък няма да ми стигнат парите за две спирачки, ще имам само за една...
Е, деня свърши, утре също се очертава да е интересно. Съжалявам че ви занимавам с проблемите си, просто не зная да плача ли, да се смея ли, или просто да гледам тъпо в монитора.
И все пак искам да попитам къде ми препоръчвате да занеса боксъра на основен преглед, както и дали е възможно, ако не пребоядисване, то поне смяна на лепенките на ботушите, че така просто не се гледа