Защо все на мен?

Молим всички посетители, когато им се прииска просто да си поговорят глупости, да се помайтапят с дребни простотийки и т.н., да го направят в този форум. Тук е позволен по-груб език, стига да не е насочен към други членове на форума. Можете да пускате всичко, което като съдържание или стил би било неприемливо за останалите форуми. Но ако по наше усмотрение темата има смисъл или идея само за автора си, тя ще бъде изтривана!

Рейтинг за публикуване на тема / Рейтинг за отговор / Тежест: 400 / 400 / 2

Защо все на мен?

Мнениеот Night_Falcon » Вто Май 19, 2009 7:19 pm

Днес трябваше да е един чудесен ден - деня, в който да си сглобя най-сетне новата машина. Е, станах към 12, отивам в гаража и какво да видя - един ХЛАДИЛНИК (да, хладилник) ми е паднал върху чисто новата наплетена капла 20мм ос, заедно с Боксъра. Подава се само каплата, боксъра - заровен под хладилника. Каплата няма да ви описвам колко е крива, шината е великия MAD. Добре че имаше гума, все нещо е омекотила, че иначе... Боксъра изглежда ужасно. Долните тръби са в ужасно козметично състояние, но това, което ме притеснява повече, е и по горните има драскотини. И все пак имаше светлина в тунела - хладилника беше пропуснал рамката, само с няколко сантиметра. Та - видяло се, няма да сглобявам днес. Отивам да си взема вече наплетената задна капла 12/150, и ми изръсват изведнъж че главината била 135, не 150, като аз при купуването и попитах колко е и ми казаха 150. Виждайки колко съм омърлушен, хората ми предложиха намаление за SAINT-че + безплатно пренаплитане на каплата. Освен това ми дадоха 2 доста сериозни подаръка, които още няма да ги споменавам, но просто още не мога да повярвам :dontknow:
Тамън се бях зарадвал, че живота не е чак толкова гаден, но отивайки да си взема телефона от ремонт, след като беше солидно намокрен, ми казват, че трябва да се изръся доста сериозно, от което пък няма да ми стигнат парите за две спирачки, ще имам само за една...
Е, деня свърши, утре също се очертава да е интересно. Съжалявам че ви занимавам с проблемите си, просто не зная да плача ли, да се смея ли, или просто да гледам тъпо в монитора.

И все пак искам да попитам къде ми препоръчвате да занеса боксъра на основен преглед, както и дали е възможно, ако не пребоядисване, то поне смяна на лепенките на ботушите, че така просто не се гледа :V:
Аватар
Night_Falcon

Рейтинг: 1376

Re: Защо все на мен?

Мнениеот a2rider » Сря Май 20, 2009 11:14 am

Вместо да се изръсваш за ремонт на телефона,според мен най-добре си вземи някой колкото да може да говориш и си сглоби колелото,а после мисли за телефона.
"Аз съм българче, обичам нашите планини зелени..."
Аватар
a2rider

Рейтинг: 984

Мнениеот Night_Falcon » Сря Май 20, 2009 7:42 pm

Паричния проблем беше, дет се вика, преодолян, останаха щетите от инцидента. Иначе и аз мислех да зарежа телефона, но просто без него не мога. Вече един месец бях без него, и просто не издържам вече да не слушам музика в градския транспорт, или да не снимам каквото ми хрумне. Е, телефона ми е вече в мен, утре ще носим частите на преглед, и парите ще ги догодя някак. Днес определено ми се повиши настроението, определено беше полезно че драснах 2 реда за несгодите си :)
Аватар
Night_Falcon

Мнениеот hitar_potter » Сря Май 20, 2009 8:53 pm

Пффф, егати късмета имаш, честно.. Стискам палци боксера да е наред, че... :crazy: ... Мамка му и хладилник!
Изображение
Аватар
hitar_potter

Рейтинг: 2000

Мнениеот Ozzie » Сря Май 20, 2009 9:01 pm

Извинявай, този хладилник от къде се взе, че да падне върху байка?
Нали обикновено, дори и неизползваеми, хладилниците са здраво стъпили на земята?
По-добре с хубава жена на надуваем матрак, отколкото с надуваема жена на хубав матрак...
Аватар
Ozzie

Рейтинг: 1698

Мнениеот 25thframe » Сря Май 20, 2009 9:07 pm

И аз това исках да попитам. Да не би някой да е паркирал подпийнал в гаража и да е нацелил хладилника, защото съм имал подобен случай, но нямаше такива последствия.
Тъп късмет. :thumbd:
Аватар
25thframe

Рейтинг: 1860

Мнениеот Yavkata » Чет Май 21, 2009 5:00 am

Трагедия!!! :bawling: Това е най -ужасното нещо което може да се случи на човек! Наистина е потресаващо да не можеш да слушаш музика в градския транспорт или да не можеш да снимаш каквото ти падне.Аз лично не бих понесъл да карам вилка с драскотини по нея. Имаш само една малка утеха. Хладилника можеше да падне не върху каплата , а върху теб.
ИзображениеИзображениеЖивотът не се измерва с броя на вдишванията, а с моментите в които ти спира дъха!
Аватар
Yavkata

Мнениеот hitar_potter » Чет Май 21, 2009 4:40 pm

Явка, всеки е привързан към вещите си, особено към новите. А драскотините по горните тръби нямат само козметичен ефект, си мисля.. Аз лично ползвам три отделни устройства за говорене по телефона, снимане и слушане на музика, като общата им стойност не надхвърля 400 лева (с картите памет за mp3ката и фотоапарата, въпреки, че mp3-ката ми е подарък от едно състезание).. И въпреки това, ще ме е яд, ако ми се прецака фотоапарата, камо ли пък всичко да ми се скупчи наведнъж. В крайна сметка, това са малки проблеми на макрониво, но достатъчни, за да ти скапят деня
Изображение
Аватар
hitar_potter

Мнениеот za6tovsenamen » Чет Май 21, 2009 6:30 pm

Много лошо пич :crap: :banghead: А мен питате ли ко ми се случва според ника ми?? :xx(: :roll2:
Аватар
za6tovsenamen

Рейтинг: 1852

Мнениеот BurNiNg_IcE » Чет Май 21, 2009 7:07 pm

Бокесера е здрав по думите на Night_Falcon, има само ожулвания, т.е с едно боядисване(ако е възможно) и смяна на лепенките, ще стане като нов, само се чудим как да се махнат дразкотините от горните тръби. А хладилника се оказало, че някакъв работник, е взимал нещо от гаража и го е закачил и той е паднал.... :bawling: :bawling: :bawling:
Занимавам се с внасянето на колела/части за колела от PinkBike/Aнглия/, за повече информация - ЛС!
Mоля, да ми пишат само наистина заинтересовани хора!
Линк към по-големите внесени части до момента.
Аватар
BurNiNg_IcE

Мнениеот pe60t0 » Чет Май 21, 2009 7:13 pm

работника ке го линчуваме :D :smash:
Make the sport fun not the fun a sport...
Аватар
pe60t0

Рейтинг: 1390

Мнениеот BurNiNg_IcE » Чет Май 21, 2009 7:13 pm

pe60t0 написа:работника ке го линчуваме :D :smash:

Де да можехме да разбереме, кой е.... :dontknow: :V: :V:
Занимавам се с внасянето на колела/части за колела от PinkBike/Aнглия/, за повече информация - ЛС!
Аватар
BurNiNg_IcE

Мнениеот kikon » Чет Май 21, 2009 7:34 pm

Flow like water down the hill.

http://keekie.me/
Аватар
kikon

Мнениеот Night_Falcon » Чет Май 21, 2009 8:31 pm

@Yavkata Някакъв проблем ли имаш? Просто споделих какъв гаден късмет имам напоследък, знам че може да ти е много смешно но поне си запази коментара. Не мисля че някой е защитен от подобни тъпи случки, та да се подиграва на другите :dontknow:
Аватар
Night_Falcon

Мнениеот MozaK » Чет Май 21, 2009 9:01 pm

DAMN! Now thats what i call BAD LUCK !! R.I.P. BOXER :crazy2: :praying:
Сега сериозно :
Леле бате имаш ужасен късмет! :crap: Ако тези драскотини по-горните тръби пречат на работата на BOXERA можеш да потърсиш втора ръка или нещо от тоя вид ,да ги смениш!
П.П. Немисля, че явката се заяждаше ;)
Айде и късмет с боксиора :peace:
Dreaming ....
Аватар
MozaK

Рейтинг: 1036

Мнениеот BurNiNg_IcE » Съб Май 23, 2009 6:57 pm

Taкаа...продължението, в действителност хладилника е паднал и върху рамката и е смазал буквално задната част на рамката, благодарение на момчетата от Веломания на Хиподрума успяхме да изправиме рамката :bowdown: :popcorn: .
Качил съм снимки... (Преди и след изправянето :bigeyes: )
Преди:
DSC03186.JPG

След:
DSC03188.JPG
Аватар
BurNiNg_IcE

Мнениеот Night_Falcon » Съб Май 23, 2009 7:22 pm

Oще не мога да повярвам какво се случи днес. Покрай каплата и Боксъра, не бях поглеждал рамката, тъй-като уж беше настрани от хладилника. Излезе че и тя го е отнесла, и то най-сериозно, ама хитреца (работника) се е усетил и я е извадил, да замаже положението. Днес като я видях, тя не беше 12/150, беше по-скоро 12/15, както се вижда от снимките. Все още не мога да повярвам колко точно ми я изправиха от Веломания - просто е като нова. При това го направиха само за две бири. Просто нямам думи - не мога да изкажа благодарността си с думи.
Аватар
Night_Falcon

Мнениеот Анелия » Съб Май 23, 2009 7:55 pm

za6tovsenamen написа:Много лошо пич :crap: :banghead: А мен питате ли ко ми се случва според ника ми?? :xx(: :roll2:

Като видях темата, и се сетих за твоя ник :wavey: После видях, че не си ти инициатора й. С повече позитивно мислене и отърване от многото вещи се живее по-добре.
Аз оня ден си изгубих слънчевите очила и вече не ми пука дали няма да седна отгоре им :rofl:
Аватар
Анелия

Мнениеот imbecile » Съб Май 23, 2009 8:03 pm

BurNiNg_IcE написа:.....a хладилника се оказало, че някакъв работник, е взимал нещо от гаража и го е закачил и той е паднал...

Я пак?! Некъв нов епизод на "Матрицата" ли е излязъл?
In the quiet words of the Virgin Mary.... come again?
Аватар
imbecile

Рейтинг: 1862

Мнениеот BurNiNg_IcE » Съб Май 23, 2009 9:50 pm

imbecile написа:
BurNiNg_IcE написа:.....a хладилника се оказало, че някакъв работник, е взимал нещо от гаража и го е закачил и той е паднал...

Я пак?! Некъв нов епизод на "Матрицата" ли е излязъл?

:rofl: :rofl: :rofl: :clap: :clap:
Аватар
BurNiNg_IcE

Назад към Бла - Бла