Grash написа:Бацета, как мина на Копитото? Предполагам със 30-тина сте го катерили нагореАз сутринта направих опит да стана, но бях много размазан нещо и си легнах пак... Тази седмица имате ли планове да карате някъде, защото ми се полага една почивка и да знам къде да я слагам?
Grash написа:... Тази седмица имате ли планове да карате някъде.....
bokichaa написа:Grash написа:... Тази седмица имате ли планове да карате някъде.....
Мойта скромна персона ще си прави тигели до въпросната дестинация Копитото и/или Златните.
За сега си мисля да карам утре след 5ч, Срада сабалям към 8ч и Четвъртък след 5ч, като в
Четвъртък се предвижда биропиене на х. Бели брези....
Може да потъркалям и байка по- пътеките.
И нека Десито Банова бъде с нас..![]()
bokichaa написа:Мойта скромна персона ще си прави тигели до въпросната дестинация Копитото и/или Златните.
За сега си мисля да карам утре след 5ч, Срада сабалям към 8ч и Четвъртък след 5ч...
marsa написа: Тая Била е тази, която е в края на бул България, където се води Борово ли?
DstupidBastarD написа:Вероятността аз да дойда е пренебрежимо малка, баце, за бате Любо е с около 3% по-голема, така че дай номерата на него, се пак той е шофьора у семейството!
Grash написа:Да-да... бил е насрещен само в началото... като е видел тъпото копеле и е обърнал обратно
BluE_Magic написа:kato gledam ste zadobreli mnogo mi se iska da vi izrasq na nqkoe bairche no za sajalenie nqma kak da stane tova zashtoto sym ot pld . Inache kak ste vie hodite li na sastezania klasiraniq imate li zashtoto na men nai dobroto mi e 12 mesto na obshtiq start v burgas. Sorry za latinicata ama pisha ot telefona
BluE_Magic написа:kato gledam ste zadobreli mnogo mi se iska da vi izrasq na nqkoe bairche no za sajalenie nqma kak da stane tova zashtoto sym ot pld . Inache kak ste vie hodite li na sastezania klasiraniq imate li zashtoto na men nai dobroto mi e 12 mesto na obshtiq start v burgas. Sorry za latinicata ama pisha ot telefona
brumbar написа:...Като минеш 30 -ка, като започнеш да ходиш на работа по 8-10 часа, както те налегнат проблеми...
todor todorov написа:BluE_Magic написа:kato gledam ste zadobreli mnogo mi se iska da vi izrasq na nqkoe bairche no za sajalenie nqma kak da stane tova zashtoto sym ot pld . Inache kak ste vie hodite li na sastezania klasiraniq imate li zashtoto na men nai dobroto mi e 12 mesto na obshtiq start v burgas. Sorry za latinicata ama pisha ot telefona
аз следващата седмица понеделник и вторник съм в Пловдив по работа. приемам покани за каране
DstupidBastarD написа:todor todorov написа:BluE_Magic написа:kato gledam ste zadobreli mnogo mi se iska da vi izrasq na nqkoe bairche no za sajalenie nqma kak da stane tova zashtoto sym ot pld . Inache kak ste vie hodite li na sastezania klasiraniq imate li zashtoto na men nai dobroto mi e 12 mesto na obshtiq start v burgas. Sorry za latinicata ama pisha ot telefona
аз следващата седмица понеделник и вторник съм в Пловдив по работа. приемам покани за каране
Заражда ми се идея за некво каране по родопските части на Пловдив, бацета! Има неколко дълги и с достатъчно денивелация, тамън да дадем възможност на бате Блу_меджик_Христолов_аут_от_Ботев_завинаги да ни покаже как се кара на баир.
Grash написа:Мисля че вече е време да се правят планове за събота. Аз смятам да карам, още не съм решил накъде, но дайте вие някакви идеи ако имате.
marsa написа:Желание има, баце, но като гледам не се знае какво ще е времето (аз мисля, че ще е свежо и сухо), а аз се оказа, че като не съм на работа Събота, съм днес вечерДа не говорим, че не можах да си взема парчета и нямам как да си карам с обувките. Ако успея утре сутрин на прибиране да си взема тея неща, бих излязъл млако да се развъртя следобед, ако искаш ако е сухо, негорещо и не си излязъл другаде (което ме съмнява), може да опитаме нещо кратко в наша посока.
Желание има, баце, но като гледам не се знае какво ще е времето (аз мисля, че ще е свежо и сухо), а аз се оказа, че като не съм на работа Събота, съм днес вечерGrash написа:Нещо за утре май няма желаещи, а?
Назад към Други видове колоездене
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 10 госта